HERKUTELLEN VIIKONLOPPUUN

Tänään on taas se päivä kun jengi liikkuu hymyssä suin paikasta toiseen. Se päivä, kun mielessä vilisee vain positiivisia ajatuksia ja fiilis on jollain tavoin odottava. Viikonloppu on aina ollut mulle jotenkin tosi tärkeä asia, se katkaisee arjen ja sen aikana kerätään voimia, nautitaan ja levätään. Eletään ilman kelloa ja tehdään myös niitä asioita, joita ei tehdä arkena. Viime viikoloppu meni koulutuksen merkeissä ja olen painanut menemään jo toista viikkoa ilman vapaata, saati lepopäivää. Tuleva weekend siis tulee todellakin tarpeeseen. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvä ruoka ja siitä kiireettä nauttiminen onkin mulle tosi tärkeä osa onnistunutta viikonloppua. Aikoinaan kun luovuin tavanomaisista herkuista, suurin murheeni olikin se, että meneekö viikonlopuistakin nyt merkitys, kun ei saa sitä karkkisäkkiä vatsan päälle möllöttämään. Huoli oli kuitenkin täysin turha, sillä olen löytänyt vaihtoehtoiset keinot nauttia ruuasta niin, että sama hyvä fiilis on vielä seuraavalla viikollakin. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lupailin antaa inspiraatiota, miten voisi viettää rentoja ja mukavia viikonloppuja Summer Fit – haasteen tiimoilla ja ensimmäinen vinkki on aamiainen/brunssi. Sunnuntaina on ystävänpäivä, joten silloin on loistava tilaisuus viettää pidempi aamiaishetki ison tai pienen porukan kesken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Järjestän itsekin kavereille brunssin ja kirjoittelen myöhemmin sen tarkemman sisällön kuvineen. Jos joku innostuu ideasta, niin ajattelin jakaa hieman inspoa siitä, mitä kaikkea voi terveelliseen brunssiin kasata! Haasteen ajan vältetään lisättyä sokeria ja muita prosessoituja tuotteita, tarkoituksena syödä mahdollisimman puhdasta sapuskaa ja myös herkkuhetket vietetään samalla ajatuksella.

Ideoita brunssille:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pizzaa

Avocadomousse on helppo valmistaa muutamasta ainesosasta, eli tehosekoittimeen laitetaan yksi avocado, yksi banaani (voi olla myös jäädytteyjä banaanin paloja), raakakaakaojauhetta ja steviaa. Lisämakua saa erimakuisilla heraproteiineilla. Oma lempparini on yhdistelmä avocadoa, puolukoita ja vanilja-valkosuklaa heraa!

Maidoton vanilja-latte valmistuu kun sekoittaa tehosekoittimessa Oatlyn iKaffe – kaurajuomaa ja aitoa vaniljaa sekä ripauksen steviasokeria. Juoma vaahdottuu kivasti ja maistuu herkulta kahvin seassa!

Tarkoitushan ei ole tietenkään vetää kokonaista raakakakkua tai pellillistä pizzaa, vaan nautiskella hyvistä mauista ja ottaa rennommin ruokailun ajoituksien suhteen! Aamiainen maistuu luonnollisesti parhaalta kovan HIITin tai salitreenin perään. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa viikonloppua kaverit <3


Kommentoi