VALKOSUKLAA-MANGOJÄÄTELÖ (M,G,S)

Perjantai-ilta on taas vierähtänyt keittiössä erilaisia reseptejä kehitellen ja kokeillen. Mulla on ollut tänään ohjattavana kaksi melko kovaa tuntia, bikini bootcamp sekä spinning. Spinun jälkeen kävin vielä intialaisessa päähieronnassa, jota siis tarjotaan meidän salilla. Tuo on jotain täydellisen rentouttavaa ja ihan paras tapa rauhoittua ennen viikonlopun viettoa. Suosittelen kaikille kiireisille ja stressaantuneille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päätettiin järkätä kavereiden kanssa sunnuntaille pienimuotoinen brunssi ja lupasin leipoa raakaversion suklaisesta kinuskikakusta. Kakkua tehdessä väsäilin myös todella herkullista valkosuklaa-mangojäätelöä. Tässäpä helppo ja herkullinen resepti sokerittoman syyskuun viettäjille. Hedelmissä ja esim. taateleissahan on tietysti sokeria, mutta itse olen päättänyt jättää lisätyn sokerin pois, sillä oon todennut sen sopivan mulle parhaiten.

Olette saattaneet huomata, että mun reseptejä täydentää usein heraproteiini ja luotan näissä Fitnessgurun heraan, koska maku. Mun mielestä nämä vaihtoehtoiset tekeleet tulee kuitenkin maistua hyvältä, joten tässä on ainakin omien leipomuksien ”salainen ase”. Olen tehnyt yhteistyötä gurun kanssa jo useita vuosia, mutta nykyään tilaan mielummin tuotteet itse ja kirjoitan niistä silloin kun haluan. Oon muutenkin tullut siihen pisteeseen, että maksan mielummin tuotteista itse, kuin ”kirjoitan silloin kun pitää.” Toki jos tulee hyviä tuotteita postissa, niin kirjoitan niistä jos koen ne hyviksi!

Palataas kuitenkin reseptiin..

Valkosuklaa-mangojäätelö

 • 1 prk kookosmaitoa (jääkaapissa säilytettyä)
 • 2-3 tuoretta taatelia
 • 150 g jäisiä mangonpaloja (lidlistä saa jos ei itse jaksaa pakastaa)
 • 30 g / kauhallinen vanilja-valkosuklaan makuista heraa (fitnessguru)

Laita tehesekoittimen pohjalle pieni loraus vettä sekä taatelit, joista on kivet poistettu. Blendaa sekaisin, jonka jälkeen lisää hera, sekoita taas. Lisää jäiset mangot ja sekoita. Viimeisenä kookosmaidon jähmeä osa ja viimeinen silaus tasaiseksi massaksi. Käytä jäätelökoneen kautta tai anna jähmettyä pakkasessa aina välillä sekoittaen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herkullista perjantaita kaverit! :)


8 Responses to “VALKOSUKLAA-MANGOJÄÄTELÖ (M,G,S)”

 1. Tuija sanoo:

  Uu hyvä resepti, vaikka täytyy kyllä sanoa että jostain syystä ei tekis mieli edes noita ”vaihtoehto” tuotteita. :)

 2. Mandi sanoo:

  Moikka:) Ohje kuulostaa tosi hyvältä, testiin menee! Yksi kysymys vain: Paljonko on yksi purkki kookosmaitoa litroissa ja mitä merkkiä käytit?

 3. tilda sanoo:

  Hei Aino! Tarvitsisin kipeästi apua! Olen mitoiltani 176/76 ja lihasmassaa ei minulla ’juurikaan’ ole. Olen mukana sokerittomassa syyskuussa, jotta saisin painoni laskemaan edes pari kiloa lähemmäs optimaalista painoa. Nyt on kuitenkin ilmennyt, että aineenvaihduntani on hidastunut, sillä saan liian vähän kaloreita päivän aikana.
  Olen tottunut siis korvaamaan liian vähät kalorit niillä herkuilla. Mitä minun kannattaisi syödä, jotta saisin terveellisesti nostettua kalorimäärää? Tällä hetkellä syön siis vain 1300-1700 kcal/pv ja liikun siitä usein pois n. 400 kcal. Eikä edes sillä laihtumisella ole niin väliä, mutta en tahdo sortua ahmimaan, kun energiavajeeni on niin suuri. Mikä buustaisi muuten aineenvaihduntaa? Kiitos, jos pystyt vastaamaan. <3

 4. Hilla sanoo:

  Olipas hyvää! Itse jätin kokonaan tuon kookosmaidon pois ja tein enemmänkin sorbettia :) taatelit toi hyvin makeutta.

 5. Ella sanoo:

  Mitä makua suosittelisit fitnessgurun heroista? :)

  • ainorouhiainen sanoo:

   tykkään ite vanilja-valkosuklaasta ja vadelma-valkosuklaasta. Isolaateista cappuccino, vanilja ja minttusuklaa =)

 6. Oxass sanoo:

  Hei!

  Mua ihmetyttää fitnessgurun heran sisältämä dekstroosi. eikös se nimenomaan pitäis luokitella lisätyksi sokeriksi?

  Hedelmien käytön makeutuksena ymmärrän… mutta dekstroosi sokerittomalla tuntuu vähän huijaukselta :)

 7. Henna sanoo:

  Hei! Tekeekö tuolla ei-jähmeällä osalla kookosmaitoa mitään? Laitoin jääkaappiin :) jäätelö odottaa vielä pakkasessa mutta hyvältä vaikutti :)

Kommentoi