ELÄMÄNI AAKKOSET

Moikka! Bongasin Sanniksen blogista tällaisen hauskan jutun ja koska tuntuu, että just nyt ei oo mitään järkevää sanottavaa, pistetään vaihteeks jotain ihan muuta..Eli elämäni aakkoset. En tiedä tarkalleen miten tämä kuuluu tehdä, mutta ladoin tulemaan asioita, joita tulee ensimmäisenä mieleen kyseisestä kirjaimesta.

A = Aamut. Paras aika vuorokaudesta. Aamuisin olo on levännyt ja energinen. Oon onnekas kun saan useimmiten nukkua niin myöhään kuin itse haluan.

B = Bodyattack, Bodystep..Body – etuliite mun lempparijumppiin. Lesmillsin jumpat näyttelee suurta roolia viikko-ohjelmassa ja nyt odotan innolla että päästään testaamaan uusia ohjelmia! Huomenna olisi luvassa menoa Bodyattackin muodossa.

C = Chili. Yksi lempimausteistani. Usein tulee laitettua liikaa ja monesti syödessä mietinkin, että miks laitoin taas niin paljon, vaikka joka kerta suu meinaa palaa tulisuuden vuoksi. :D

D = Dieetti. Kokeiltu on jos jonkinlaista väliaikaista dieettiä ja aina sama juttu. Ei ole oikotietä onneen, ainakaan jos multa kysytään!

E =Elämäntapa. Tuntuu että nykyinen elämäntapani on jotenkin tosi balanssissa. Suurimmaksi osaksi hyvä ja onnellinen olo!

F = Feikkiys. En voi sietää toisissa ihmisissä ja huomaan heti jos joku yrittää esittää jotain muuta mitä on.

G = Greyn anatomia on yksi kaikkien aikojen lemppari tv-sarjoista. Yhdessä vaiheessa katsoin näitä tyyliin 8 jaksoo päivässä ja yöt näin unia kirurgeista ja sairaalasta. :D

H =Hikoilu. Hyvä treeni ja kunnon hikoilu puhdistaa niin päätä kuin kroppaakin. Monet murheet ja huolet on hikoiltu pois.

I = Italia. Lähden ensi viikolla Italiaan juhlimaan siskoni häitä!

J = Jenni. Jenni on yksi mun parhaista ystävistä ja nähdään nykyään aika harvoin koska asutaan eri paikkakunnilla. :/

K = Kahvi. Mieluiten luomuna kiitos. Jokainen aamu alkaa kahvilla, muuten en juo kahvia kuin harvoin jos käyn kahvilassa tms.

L = Ekana tuli mieleen lapsi. :D Viime aikoina on tullut mietittyä haluanko lapsia ja jos haluan, niin milloin? En koe olevani valmis luopumaan itsenäisyydestä, tai esim. siitä että saan treenata niin paljon kun haluan, milloin haluan. Onko sitä koskaan valmis?!

M = Mini Cooper, eli meikäläisen menopeli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

N = Nälkä! Nälkä on aika kiva tunne, koska silloin saa syödä ja syöminen on yksi lempiharrastuksistani.

O = Obelix. Maailman rakkain Obe. Alunperin koiran hankkiminen oli poikaystävän pitkäaikainen unelma, mutta kun hauva muutti meille, oli se menoa meikäläisen osalta.

P =Parapähkinä. Löytyy aina kaapista. Näitä tulisi syödä vain n. 4-5 kpl päivässä, mutta usein määrä kyllä ylittyy..hups!

Q = Quest Bar! Tämän hetkinen lemppari on Chocolate chip cookie dough, minttusuklaa hyvänä kakkosena!

R = Ranskanbulldoggi. Obelix. Seurakoira isolla ässällä, luonne todella hellyyttävä. :)

S = Spinning! Yksi tehokkaimmista ryhmäliikuntamuodoista. Spinnissä saa aina kunnon endorfiiniryöpyn aikaiseksi.

T = Tavoitteet. Viime aikana olleet paljon mielessä. Tuntuu että paras flow elämässä on silloin, kun jokin tavoite siintää mielessä, muuten saatan tuntea oloni hieman tyhjäksi.

U = Urheilu. Elämäni suola. En tiedä mitä tekisin ilman urheilua, sillä se on niin suuri osa mua ja mun persoonaa.

V/W = Viini. Vihasin viinia nuorempana, mutta nykyään se maistuu silloin tällöin. Mieluiten valkoisena.

X = X-Factor, katsoin joskus kovinkin intohimoisesti. Täytyypä muistaa alkaa seuraamaan kun uusi kausi alkaa, vai alkaako?

Y = Ystävät. Koskaan ei saisi unohtaa ystävien tärkeyttä. Usein kun on p*ska fiilis niin kamujen seura piristää poikkeuksetta. Elämä ilman ystäviä olisi hyvin tyhjää.

Z = Zero point. Viime aikoina monia tuttuja on vaivannut penikkakivut liikkuessa ja siihen ongelmaan suosittelen näitä säärystimiä.

Å = Åhå?

Ä = Äiti. Eihän tästä kirjaimesta voi tulla mitään muuta mieleen? =)

Ö = Öl, eli olut. Nykyään pidän oluen mausta enemmän kuin esimerkiksi siideristä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


5 Responses to “ELÄMÄNI AAKKOSET”

 1. Avatar Tuija sanoo:

  Kenkäsi ovat aivan ihanat! Plussaa Nikelle uusista kuosista ja väreistä jotka vaihtuu usein :-) hauska postausidea tämä, aika paljon löytyy samoja!

 2. Avatar Anumaaria sanoo:

  Erittäin kiva postaus tämä! Pitää ehkä itsekin toteuttaa. Jos en ehdin livenä toivotella, ihanaa matkaa (ja häitä) Aino!!! :)

 3. Avatar Gretu sanoo:

  Lovee! <3 :) Ja hauskaa Italian matkaa kun hetki koittaa, kerro hääparille onnittelut!

 4. Avatar Laura sanoo:

  Ystävän vanhemmat lähtee ensi viikolla Italiaan tuttujen häihin, mahtaako olla sattumaa?

Kommentoi