Mikä on 4-Week Weightloss Challenge with Aino?

Suurin osa mun PT-asiakkaista on ollut naisia, joilla on tavoitteena painonpudotus. Olen auttanut lukuisia asiakkaita pudottamaan painoa ja tästä osa-alueesta kehittyikin mun vahvuus. Myös online-valmennukseni ovat keskittyneet pääosin tähän osa-alueeseen. Muutama vuosi sitten lopetin kokonaan verkkovalmennuksien myynnin, koska koin että ne eivät edustaneet sitä mitä halusin. Olen luonnollisesti itsekin muuttunut vuosien aikana. Olen oppinut ja kokenut, joten näkökulmatkin ovat siinä samalla hioutuneet uusiksi. Useiden kuukausien ajan olen miettinyt paljon mitä ja miten haluan asiakkaille tarjota. Treenivalmennukset ovat jo sitä mitä itse edustan, mutta silti saan viikottain kysymyksiä voisinko auttaa painonpudotukseen tähtäävässä tavoitteessa.

Weightloss Challenge on kuukauden mittainen kick start, eli alku uusiin tapoihin ja rutiineihin. Tämä haaste on suunnattu henkilöille, joiden tavoitteena on pudottaa painoa. Laihduttaminen koetaan nykyään hyvin negatiivisena asiana, mutta kuten oon monesti ennenkin sanonut, se voi olla myös terveysteko. Riippuu ihmisestä. Minä etsin nyt niitä ihmisiä, joilla on tarve pudottaa painoa, oppia syömään ihan tavallisia herkullisia ruokia ja innostumaan treenin antamasta hyvästä olosta ja energiasta.

Mitä sisältää?

Ruokavalio perustuu kalorivajeeseen, mikä on oleellisin asia kun pudotetaan painoa. Ruokavalion mukana tulee 36 reseptiä joiden avulla opetellaan syömään niin, että paino tippuu. Käytännössä siis valmistat ruuan reseptin ohjeen mukaan ja jaat sen niin moneen annokseen kuin ohjeessa lukee. Näin jatkuvaa ruokien punnitsemista ei tarvitse tehdä. Pienemmillä aterioilla on kuusi erilaista vaihtoehtoa ja lisäksi 5 reseptiä joiden mukaan voi syödä aamu-, väli- ja iltapaloja. Ruokavalio on siis suunniteltu niin että sopii loistavasti perheellisille, sillä reseptit ovat herkullisia, mutta tavallisia kotiruokia joita koko perhe voi syödä. Ruokavaliossa on myös mahdollisuus valmistaa yksittäisiä aterioita tarkempien ainesosien ja grammamäärien mukaan.

 1. kinkkukiusaus
 2. jauhelihakeitto
 3. lohipasta
 4. bolognese
 5. lasagne
 6. nakkikastike ja perunat
 7. Italianpata
 8. broileripasta
 9. tacosalaatti
 10. merimiespata
 11. lihaperunasoselaatikko
 12. makaronilaatikko
 13. Nachovuoka
 14. chili con carne
 15. Banaanipossu
 16. Paella
 17. kananugetit + muusi + sweet chili dippi
 18. tomaatti-linssikeitto + valkosipulivoipatonki
 19. Kana fajitas tortillapizzat
 20. Kinkkupasta
 21. lihapullapasta
 22. Kaalilaatikko ja puolukkahillo
 23. Kermainen broileri uunipasta
 24. Lohi-herkkusienipasta
 25. Mifu-risotto
 26. Täytetyt myskikurpitsat
 27. Sienipasta
 28. falafel-wrap
 29. Herkkusalaatti
 30. Pasta carbonara
 31. jauheliha-sweet chili piirakka

Näiden lisäksi pienemmille aterioille kuusi vaihtoehtoa puurosta, jugurttiin ja leipiin. Jos herkkuhammasta kolottaa, voi myös pienemmille ateroille sisällyttää näitä:

 1. porkkanakakku
 2. marjapiirakka
 3. mutakakku
 4. mokkapalat
 5. omena-kaurapaistos

Vaihtoehtoja ja valinnanvaraa siis on paljon, mutta halutessasi pääset myös hyvin yksinkertaisella syömisellä! Ruokavalion avulla haluan opettaa, että vaikka tavoite on pudottaa painoa, voit syödä kaikkea. Kyse on enemmänkin kokonaisuudesta ja määristä. Kun tämän asian oppii ja sisäistää, ei tarvitse enää mennä ääripäihin, jotka aiheuttavat vain jojoilua ääripäästä toiseen.

Entäs treenit?

Treenit ovat kokopitkiä videoita minun ohjaamana. Viikon treenit jakautuvat alavartalon treeniin, ylävartalon treeniin, koko vartalon treeniin sekä yhdistettyyn tunnin harjoitukseen jossa yhdistyy aerobinen sekä kehonhuolto!

Välineiksi tunneilla tarvitaan käsipainot, minikuminauha sekä keppi (esim harjan varsi tai siivousmoppi toimii hyvin)

Treenien avulla pääset tavoitteeseen helpommin ja saat samalla energiaa ja jaksamista arkeen! Jos sinulle on haaste saada neljä treeniä tehtyä, variointivaraa on ja minä autan aina kokoamaan suunnitelman joka toimii yksilön arkeen ilman stressiä. Jos olet tehnyt muita treenivalmennuksiani, treenit ovat uusia samoista nimistä huolimatta.

BOOTY WORKOUT 45 

Sisältää 20 minuutin liikkuvan osion, aktivoinnin kuminauhalla sekä plyometrisen treenin. Tämä lyhyt ja tehokas treeni haastaa alavartalon lihakset, samalla kun kunto kohoaa ja kalorit palaa! Välineet: minikuminauha

TOTAL BODY WORKOUT 45

Sisältää 15 minuutin liikkuvan osion sekä 30 minuutin lihaskunto-osuuden koko vartalolle käsipainojen avulla. Lyhyessä ja napakassa treenissä koko vartalon lihakset saavat treeniä, kunto kohoaa ja kulutus pysyy korkealla.

UPPERBODY PWR WORKOUT 30

30 minuutin treeni ylävartalolle kepin ja käsipainojen avulla. Alkuun 8 minuutin lämmittely/herättely, jonka jälkeen rinta,selkä,käsivarret ja korsetti treenataan tehokkaasti läpi

CARDIO FUN WORKOUT 30 + FLEXIBILITY WORKOUT 30

Peruskunto/vauhtikestävyys harjoitus hyvän musiikin tahdissa. Tässä treenissä keskitytään pitämään syke sen verran matalana, että treeni pysyy mukavana, vaikka hiki virtaa. Ei hapottavia liikkeitä alavartalolle, pelkkää hauskaa liikettä ja rasvanpolttoa. Treeni viimeistellään kehoa huoltavalla harjoitteella, joka avaa jumisetkin lihakset ja edistää palautumista. 

Näiden lisäksi minun tietotaito käytössäsi koko neljän viikon ajan. Koko valmennus on FitClub Finlandin sovelluksessa, jossa pystyn olla tukena ja antaa tarvittaessa ohjeita muutoksiin sekä vastailla kysymyksiin. Tämä valmennus alkaa kaikilla yhtä aikaa 15.11.2021. Valmennuksen kirjalliset materiaalit ovat käytössäsi heti ostosta ja treenivideot tulevat näkyviin haasteen alkaessa. Valmennus päättyy siis 12.12 juuri sopivasti ennen joulua ja mieti mikä tapa lopettaa tämä vuosi?!

Mitä jos tammikuun alussa 2022 sulla olisikin mielettömän freesi ja energinen olo? Ja koska joku kuitenkin kysyy ja miettii niin joulu ei pilaa mitään. Haluan opettaa nimenomaan sen, että juhlapyhiä tulee ja menee joka vuosi ja ne kuuluvat elämään. Voit nauttia juhlapyhistä ilman stressiä, mikäli arkesi, eli se suurin osa ajasta on kunnossa! 

TÄÄLTÄ MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Kommentoi