HIMOTREENAAJAN HELPPO JALKAHOITO (+ arvonta)

Tiedättekö miltä näyttää jalat, jotka asuvat 2-4 tuntia päivässä lenkkareissa hikoillen? Jalat, joilla hypitään, poljetaan, juostaan ja pompitaan tunteja päivittäin, kymmenien vuosien ajan? Minäpä kerron. Käytetty voisi kuvastaa hyvin mun jalkaterien kuntoa, sillä iho on aika korppuinen ja kuiva, lisäksi erilaisia kovettumia on ilmestynyt lenkkareiden hinkkaamisen johdosta. Tai, pitäisikö sanoa että oli, sillä pääsin kuukausi takaperin testaamaan Footner-kuorintasukkia.

Kuorivat sukat:

 • Poistaa kovettumat, halkeamat ja kuolleen ihon
 • Ei raspaamista tai rasvaamista
 • Helppo käyttää

Saan teiltä paljon erilaisia kysymyksiä ja uskokaa tai älkää, mutta melko usein kysellään juuri jalkojen hoidosta ja miten toteutan sitä. Täytyy myöntää, että ne kerrat kun olen käynyt jalkahoidossa, voi laskea yhden käden sormilla. Mua on jopa hävettänyt mennä mihinkään jalkahoitoon, koska koivet ovat sen verran rääkätyn näköiset, että heikompaa hirvittää. :D

Oon nähnyt näitä kuorivia sukkia monilla vaikuttajalla ja halunnut testata itsekin. Olin aika skeptinen siitä, miten yhdet sukat voisivat muka pehmentää mun korppujalkoja, mutta yllätykseni ne kyllä toimivat. Kaikista kuivimpia kohtia sukatkaan eivät pelastaneet, mutta suurimmaksi osaksi jalat tulivat paljon siistimmiksi ja pehmeämmiksi!

Homma on siis hyvin yksinkertainen. Sukat sujautetaan jalkoihin ja laitetaan kiinni teipillä, joka on valmiina sukassa kiinni. Sen jälkeen päälle laitetaan omat sukat, sillä kuten kuvasta näkyy, nämä olivat mun jaloille aika reilut ja liikkuminen ilman sukkaa päällä olisi ollut hankalaa.

kuorivat sukat alla, omat päällä.

Annetaan sukkien olla tunnin jalassa, jonka jälkeen jalat huuhdellaan vedellä ja kuivataan. Tästä alkaa kuorintaprosessi, joka kestää ihon paksuudesta ja ihotyypistä riippuen 10-14 päivää. Tein tämän ensimmäisen kerran reilu kuukausi takaperin ja mulla meni melkein kaksi viikkoa, että kaikki oli kuoriutunut pois. Koska mulla on niin paljon noita kovettumia, ajattelin tehdä tämän uudelleen ja istun parhaillaan sukat jaloissa uutta kierrosta odottamassa.

Footnerilta löytyy myös CoolActive Massager, joka on siis jalkoja viilentävä hierontakuula, joka sisältää kylmää, rauhoittavaa vaahtoa. Se on tarkoitettu käytettäväksi seuraaviin yleisiin jalkavaivoihin:

– Kipu päkiässä, joka johtuu korkokenkien käyttämisestä

– Kuumotus tai painontunne, joka liittyy pitkäaikaiseen seisomiseen.

– Väsyneet jalat

– Liikunnan jälkeinen jalkojen epämukavuus

Tällä on todella helppo hieroa jalkapohjia ja viilentää niitä samanaikaisesti. Mulla kipeytyy jalkapohjien lihakset hyppimisestä ja käsillä hierominen on aika vaivalloista, joten tällä on helppo hieroa etenkin kipeitä kantaholveja, jotka ainakin allekirjoittaneella ovat aina pahimmassa jumissa juuri hyppimisen ja juoksemisen ansiosta!

Onko ruudun takana muita korppujalkoja? Sain arpoa kahdelle onnekkaalle Footner- tuotepakkauksen, joka sisältää Footner-kuorintasukat ja CoolActive Massagerin (arvo noin 38€). Osallistu arvontaan kertomalla kommenttiboksissa ootko tunnollinen jalkojen hoitaja vai kelpaisiko sulle tällainen nopea ja helppo konsti, jolla hoitaa jalkoja?

Arvonta päättyy torstaina 9.5.2019. Tarkemmat säännöt täällä

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


79 Responses to “HIMOTREENAAJAN HELPPO JALKAHOITO (+ arvonta)”

 1. Avatar Päivi Säiniö sanoo:

  Tulis NIIN tarpeeseen. Juuri nyt kantapää vihoittelee ilmeisesti muutaman päivän runsaan kävelyn takia.

 2. Avatar mariem sanoo:

  Voi ei, olen niin epätunnollinen jalkojen hoitaja että talvella pöly leviää kun kiskaisee sukat jalasta :D Kelpaisi siis sukat!

  Kivaa kevättä!

 3. Avatar Maikku sanoo:

  Nopea konsti olisi tervetullut! Aikaa ei meinaa olla kaikkeen, ja jalkojen päällä (kengissä) pitkiä aikoja työpäivän ajan ja vielä treenit yleensä päälle lähes koko elämän ajan. Kaipaisin freesausta jaloille! 😁

 4. Avatar Kirsi sanoo:

  Olen tosi laiska jalkohoitojen kanssa, joten tämä tulisi tarpeeseen…

 5. Avatar Laura sanoo:

  Rasvaan melkein joka ilta mutta siinä se, eli kelpaisi tällainen setti!

 6. Avatar Rose sanoo:

  Eipä kyllä tule jalkoja hoidettua… vaikka todellakin pitäisi!

 7. Avatar klaara sanoo:

  En ole mikään tunnollinen jalkojeni hoitaja, valitettavasti. Miten se onkin niin vaikeaa, vaikka ei siihen paljon aikaa kulu, kun hoitaisi niitä joka ilta.

  En ole kokeillut vielä näitä kuorintasukkia vaikka lukenut niistä olen paljonkin. Mukana ihanassa arvonnassa. Mukavaa kevättä!

 8. Avatar Jenka sanoo:

  Voi että, näyttää just mun jutulta! Oon ehottomasti just se tyyppi joka ei ikinä kerkee hoitaa jalkoja ja jolle toi konsti ois enemmän ku paikallaan. Joten mukana arvonnassa!

 9. Avatar Henna sanoo:

  En hoida jalkojani muuten kuin laitan rasvaa silloin kun ne kutiset kuivuuttaan, nopeat ja kuorivat sukat olisi hyvä testata.

 10. Avatar Heidi sanoo:

  Täällä toinen korppujalka! Omat jalat myös 1-4 tuntia päivässä treenikengissä. Näissä ruuhkavuosissa kun hoitaa työt, lapset ja omat treenit niit ei todellakaan ehdi mihinkään jalkahoitoihin, joten tää olis just passeli! 😊

 11. Avatar N sanoo:

  Olisin niiiin noiden tarpeessa! Kesä tulee ja jalat näyttää korpuilta rumiluksilta eikä jalkahoitoihin tule lähdettyä.. 🙄

 12. Avatar Elina sanoo:

  Voi ihan hävettää aina millaiset koppurat mun kantapäät on taas talven jäljiltä! Täytyy kyllä kokeilla noita sukkia, ihan uusi tuote, ja vielä ehtisi sopivasti valmistujaisjuhlia ajatellen saada vähän pehmeämmät jalat…

 13. Avatar SANNA sanoo:

  Laiska jalkojenhoitaja täällä hei *vilkuti-vilk*

 14. Avatar Elina sanoo:

  On kyllä todella kuivan koppurat jalat. Aina ollut, jalkahoidoistakaan ei pahemmin ole apua ollut. Mistä näitä sukkia saa ostaa? Mikäli ei arpaonni suosi? 😊

 15. Avatar Piina sanoo:

  Ei juurikaan tule jalkoja hoidettua, joten olisi ilo päästä kokeilemaan tällaista tuotetta.

 16. Avatar Sanna sanoo:

  Työssäni minun tulee seisottua ja käveltyä koko päivän, joten kantapäät menevät helposti huonoon kuntoon. Nämä tulisi niin tarpeeseen!

 17. Avatar Anja sanoo:

  Yritän olla tunnollinen, mutta usein jää yritykseksi 🙄

 18. Avatar Liisi sanoo:

  Olen todella huono jalkojen hoitaja.. Tulisi tarpeeseen 😊

 19. Avatar Saara sanoo:

  Tämä tuli kuin tilauksesta. Olen miettinyt nuita kuorintasukkia mutta skeptinen myös että toimiikohan. Kantapäät on kuivat kuin beduiinin sandaalit. Yritän tunnollisesti rasvata mutta ei auta. Sukatkin vähän väliä kantapäistä rikki. Arvonnassa siis mukana ☺️

 20. Avatar Oona sanoo:

  Hyvin epätunnollinen hoitaja. Välillä innostus iskee, mutta uutta saa aina odotella :D

 21. Avatar Marianne sanoo:

  Tää olis ihan täydellinen mun korppujaloille!

 22. Avatar AnskuL sanoo:

  En ole tunnollinen, mutta voisi alkaa hoitaa!

 23. Avatar Hanna sanoo:

  Todellakin tulisi tarpeeseen, aivan liian harvoin hoidan..

 24. Avatar Kirsi sanoo:

  Jalkojen hoito on kyllä unohtunut ☹ lenkkareissa ja työkengissä jalat pitkin päivää, myös villasukat käytössä… kesälläkin 🙈
  Välillä muistan rasvata tai hieroa omatekoisella kuorinta-aineella missä sokeria/suolaa +vettä.
  Kuorintasukat kiinnostavat eli mukana arvonnassa.

 25. Avatar Aliisa sanoo:

  Jalkahoidossa en ole koskaan käynyt sillä ajatus että joku kajoaisi mun korppujauhoihin tuntuu jo inhottavalta…

 26. Avatar Noora sanoo:

  Joo täällä toinen korppujalka! Todellakin tulisivat käyttöön. Kävin ekaa kertaa useampaan vuoteen jalkahoidossa ja nyt haluan pitää näistä koivista parempaa huolta.

 27. Avatar Kaisa sanoo:

  Ehottomasti tarvisin tämän paketin. Töissä aina kengät jalassa ja liikuntaa tulee harrastettua paljon. Jalat kaipais hoitoa.

 28. Avatar Elina sanoo:

  Voi että ois kiva päästä testaamaan nuita tuotteita! Varsinki näin kesää kohen ois ihana laittaa vähä jalkoja taas kuntoon 🙈

 29. Avatar Elina sanoo:

  Voi että, oispa ihana päästä testaan👍 Vaikuttaa hyviltä tuotteilta joilla laittaa vähä jalkoja kesäkuntoon 😀

 30. Avatar Suvi sanoo:

  Niin ”tunnollinen” että muutaman kerran vuodessa tulee käytyä jalkahoidossa (koska oon laiska ite hoitamaan😅)jossa poistetaan kovettumat yms ja sen jälkeen jalat tuntuu niiiin ihanan pehmeiltä aina 😇 eli kelpais!

 31. Avatar Hannaaaa sanoo:

  Oon tosi laiska hoitamaan jalkoja tai mitään muutakaan vaikka tarve kyllä olis🤭

 32. Avatar Oona sanoo:

  Jalkoja tulee kyllä rasvattua päivittäin, mutta siitä huolimatta kovettumia syntyy. Erityisen kiva olisi päästä testaamaan coolactive massager, sillä jalat ovat usein väsyneen tuntuiset.

 33. Avatar Erika sanoo:

  Mukana arvonnassa, tulisi tarpeen!

 34. Avatar manna sanoo:

  Olen todella laiska jalkojen hoitaja.

 35. Avatar Mirja sanoo:

  ”Huollan” jalkoja – lähinnä päkiöitä – känsähöylällä, eli tällainen oikeaoppisempi ratkaisu olisi todellakin kokeilemisen arvoinen! :D

 36. Avatar Roosamiina sanoo:

  Todellakin tarvitsisin tällaisen setin, seisomatyö ja turvakengissä hikoilu ja hankaus ei ole kohdellut hyvin näitäkään jalkoja :D laiska olen hoitamaan jalkoja noin muutenkin..

 37. Avatar Suivi sanoo:

  Oivoi, jalkojen hoito on kyllä varsin retuperällä :D Tää postaus sai mut haaveilee jalkahieronnasta…

 38. Avatar Salena sanoo:

  Olen niin laiska hoitamaan jalanpohjiani! Kesäksi koitan vähän rapsutella pahimmat kovettumat pois.Tämä tulisi niin tarpeeseen :-)

 39. Avatar Pia sanoo:

  Kelpaisi tälle kestävyysjuoksijalle! Jalat on tosi kovilla pitkien lenkkien vuoksi ja pakkohan niitä on ohella hoitaa, mutta tarvitsisi vähän järeämpiä hoitokeinoja kun jalkavoiteen. 😊

 40. Avatar Jenni K. sanoo:

  Tulis niin tarpeeseen. Täällä myös toinen korppujalka, joka ei kehtaa näillä jaloilla mennä edes jalkahoitoon 🙈

 41. Avatar Mari sanoo:

  Hei. Todellakin oon laiska jalkojen hoitaja. Päkiän alla on väliin niin kivulias kova kohta, että astuminen sattuu. Tää kuulostaa loistavalta ensiavulta jaloille :)

 42. Avatar Tiitta sanoo:

  Huono jalkojen hoitaja..iltasin kun sitä omaa aikaa olisi taaperon käytyä nukkumaan sitä keksii kaikkea muuta tekemistä kuin hoitaa kuivia jalkoja😅
  Lenkkareilla koko kesäkö!?😂

 43. Avatar Heinik sanoo:

  Olen todella huono hoitamaan jalkojani! Tällainen setti kelpaisi siis paremmin kuin hyvin :)

 44. Avatar Marine sanoo:

  Hoidan jalkoja epäsäännöllisen säännöllisesti. Välillä innostun kylvettämään, kuorimaan ja hoitamaan kynsinauhat ja välillä se jää todella pitkäksi aikaa. Lakat on kuitenkin varpaissa melkein aina.
  Tähän hetkeen tämä tulisi tarpeeseen jos saisi taas inspiraation päälle.

 45. Avatar Taru sanoo:

  Kyllä kelpaisi, aivan liian laiska olen!

 46. Avatar Aino sanoo:

  Rasvaan tai öljyän jalat päivittäin, mutta kuorimista en tee juuri ollenkaan.

 47. Avatar Annie sanoo:

  Kelpaisi kyllä! :D

 48. Avatar MarjaKoo sanoo:

  Myönnän, että hoito ei ole ollut riittävää ja tulos sen mukainen. Joskus rasvaan jalat hyvin saunan jälkeen ja käärin tuorekelmuun & sukat päälle. Poistan kääreet vasta aamulla ja hetkeksi helpottaa.

 49. Avatar Janni sanoo:

  Kivahan noita ois kokeilla :)

 50. Avatar RiikkaE sanoo:

  Todella satunnaisesti saan aikaiseksi hoitaa jalkoja ja siltä ne kyllä näyttääkin :D

 51. Avatar Henna sanoo:

  Oon laiskahko hoitamaan jalkojani, joten olisi mieluista voittaa tässä arvonnassa. :)

 52. Avatar Hanna Kooo sanoo:

  Kerran olen aiemmin testannut näitä :)

 53. Avatar Jenni sanoo:

  En millään ehdi treenien ja vielä kokopäivätyön lisäksi. Joo kyllä olisi tarpeessa, pitkänmatkan juoksu kuluttaa varpaiden päitä ja väsyttää tietysti. Mun 9 tunnin työpäivän aikana ehdin istua yhteensä, jos haluan, 40min (tauko) mutta muuten seison leikkaussalissa tai kävelen. Tää väsyttää aina kovasti jalkapohjia ja loppupäiväksi saa kyllä painon tunnetta raajoihin kompressiosukista huolimatta.

 54. Avatar Anu sanoo:

  Raspaan jalkojani silloin tällöin (kerran viikossa?) ja rasvaan lähes päivittäin. Tosin tässäkin huomaan kausiluontoisuutta: välillä rasvaus tapahtuu päivittäin, välillä laiskistuu ja saan riesakseni nuo ”korppujalat”.
  Ehdottomasti haluaisin testata!

 55. Avatar -M sanoo:

  Nämä tulis kyllä tarpeeseen! Olen jo pitkään halunnut kokeilla kuorintasukkia, saisiko ne taiottua kesäksi kuivista jaloistani sandaalikelpoiset. xD

 56. Avatar anna s. sanoo:

  Todella vähän tulee jalkoja hoidettua, siinä pitäisiti tsempata kyllä :)

 57. Avatar Jassu sanoo:

  täällä kans himotreenaaja ja -jumppari, jonka jalat aika kovilla. eri kenkienkään käyttö ei aina pelasta, joten tarpeeseen tulisi

 58. Avatar Soile sanoo:

  Kesäisin tulee enemmän hoidettua jalkoja, mutta aijjai kun ne on talven jäljiltä kamalat.. Tuo kuulostaa helpolta kuorinnalta ja pitkät päivät korkkareissa aiheuttaa kipua päkiän seudulle niin olis mahtava testata tuota rullaamista.

 59. Avatar AP sanoo:

  Laiska jalkojen hoitaja ilmoittautuu.. Pitäisi taas kunnostautua tässä, kun kuukauden päästä olen lähdössä rantalomallekin. Olen aiemmin käyttänyt muiden merkkien vastaavia kuorintasukkia, nää on ihan parhaita!

 60. Avatar RH sanoo:

  Työn vuoksi turvakengät jalassa joten kovettumia pukkaa…
  Mahtavaa olis päästä tätä tuotetta testaamaan 😃

 61. Avatar Ninni sanoo:

  Liian harvoin tulee hoidettua jalkoja vaikka tarvetta olisi,kuorintasukkia olen muutaman kerran kokeillut ja niistä on kyllä ollut hyötyä.

 62. Avatar Eveliina sanoo:

  En ole tunnollinen jalkahoitaja, joten todellakin kelpaisi :D

 63. Avatar Mari sanoo:

  Aika laiskasti tulee jalkoja hoidettua, joten kesän lähestyessä olisi kiva testata noiden sukkien vaikuttavuutta.

 64. Avatar Carolina sanoo:

  JUURI, mitä tarvitsen!
  Olen tanssinut (paljain jaloin kylmillä parkettilattioilla/nihkeillä kumimatoilla) koko elämäni, ja se todellakin näkyy jaloissani! Tilanne on jo niin paha, etten enää jalkahoitoonkaan kehtaa mennä :D
  Kesä ja sandaalikelit on tulossa, joten tuollaiselle hoitopakkaukselle todellakin olisi tavetta!

 65. Avatar Nelliina sanoo:

  Oon ihan onneton korppujalka ja laiska rasvaaja. Mukaan kivaan arvontaan :)

 66. Avatar Meeri sanoo:

  Mulla aina unohtuu jalkojen hoito ja keväisin sitten aina paniikissa yritän saada niitä kuntoon joten tämä todellakin kelpaisi! :)

 67. Avatar Elina sanoo:

  Oon super laiska hoitamaan jalkoja! Nää sukat kuulostaisi tarpeeksi simppeliltä itselle. Jalkakylpy+raspaaminen vie liikaa aikaa ja siksi sitä ei tuu harrasteltua juuri koskaan..

 68. Avatar Pauliina.K sanoo:

  Tämä tulisi ehdottomasti tarpeeseen! Rasvaan jalat iltaisin paksulla voiteella, joka saa imeytyä yön ajan, mutta muuten jalkojen hoito on retuperällä!

 69. Avatar Eve sanoo:

  Tulisi kyllä tarpeeseen, olen kyllä ihan liian laiska olen hoitamaan jalkojani!

 70. Avatar Heini Pulkkinen sanoo:

  Helppo setti on aina tervetullut muun kiireen keskelle.

 71. Avatar Salli sanoo:

  Olispas kiva kokeilla tuota kuorintasukka juttua. Aika epäsäännöllisesti jalkoja olen hoitanut.

 72. Avatar Jenni sanoo:

  ei todellakaan tule huollettua jalkoja säännöllisesti

 73. Avatar Tiina sanoo:

  Kävin jalkahoidossa viimeksi noin vuonna 2011, joten tämä tulisi tarpeeseen. :D

 74. Avatar Sofia sanoo:

  Oon kyllä hävettävän huono hoitaan jalkoja eli tulis ehdottomasti tarpeeseen tällanen setti :DD

 75. Avatar Mallukka sanoo:

  Valitettavasti jäävät hyvin vähälle huomiolle.

 76. Avatar hilkka sanoo:

  Käyn silloin tällöin jalkahoidossa, mutta muuten ei tule kyllä hoidettua jalkoja.

 77. Avatar hilkka sanoo:

  Olisi mukava kokeilla :)

 78. Avatar Minna sanoo:

  Liian harvoin tulee jalkoja hoidettua, joten tämä olisi mainio! :)

 79. Avatar Teija sanoo:

  Lenkkeilen paljon ja tulisi kyllä todella tarpeeseen.

Kommentoi