MITÄ KAIKKEA MUUTA TAPAHTUI VUONNA 2015? (OSA 2/4)

Huhtikuussa aurinko alkoi pilkottaa ja valon määrä toi lisää energiaa omaankin eloon. Huhtikuussa mietin edelleen paljon lisäravinteita ja myös niiden laadun merkitystä. Olin saanut BioSig-mittauksesta uudet ohjeet ja aloin noudattamaan niitä. Kerroin mitä lisäravinteita käytän ja jaoin myös ruoka- ja treenipäiväkirjaa parilta päivältä.

P2070308_Fotor_Collage

Huhtikuussa loppui myös Beach Body – haaste ja otin itsekin hieman rennomman vaihteen käyttöön. Pohdiskelin paljon tasapainoa ja sitä miten kiva on välillä ottaa vaan ihan iisisti. Välillä musta tuntuu, että muakin lokeroidaan helposti tietynlaiseksi ihmiseksi, eli oon vain terveellisesti syövä himotreenaaja, mutta noiden piirteiden lisäksi mulla on kyllä paljon muitakin puolia, jotka on ihan päinvastaisia noiden kahden edellämainitun kanssa. Joskus koen jopa paineita siitä, millainen mun oletetaan olevan. Kai meillä kaikilla on paljon erilaisia puolia, on vaan eri asia mitä niistä tuodaan esiin esimerkiksi blogissa tai muualla somessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beach Body – haasteen päätteeksi valittiin tietysti myös voittajat. Muistan valinnan olleen todella vaikea, sillä muutokset olivat ihan mielettömän hyviä. Yhden voittajan valitsitte te lukijat ja toisen minä. Olin saanut BioSig-mittauksesta vinkkejä, kuinka saada alavartalon rasvakertymät palamaan, joten jaoin myös teille vinkkejä timmien reisien metsästykseen sekä pohdin 7 erilaista syytä, miksi paino ei putoa.

11186238_10155416590205577_329895590_n_Fotor_Collage

Huomaan olevani ihminen, joka tarvii tavotteita ja haastetta, sillä usein tasannevaiheiden aikana, mulle tulee jotenkin tyhjä olo ja kaipaan jotain, minkä eteen paiskia hommia. Toukokuussa elin juurikin tällaista tasannevaihetta, sillä alkukevään haasteet ja kiristelykaudet oli takana ja piti vain keskittyä perus arkeen. Lähdettiin toukokuun alussa lomalle turkkiin ja sitä ennen vedin 3 viikon Bikini Body Bootcamp – haasteen, eli tein noita cirkuitteja kolmesti viikossa kaikkien jumppien lisänä. Täytyy näin jälkiviisaana sanoa, että ihan hyvä idea, mutta loppuepeleissä tuli tehtyä ihan liikaa kovatehoista syketreeniä yhteen päivään. Kyllähän se 3 viikkoa meni, mutta ei ehkä pidemmän päälle kovin kannattavaa. :D

Loma oli ihanan rentouttava ja nautittiin täysillä all inclusiven tarjonnasta ja loman jälkeen pohdin postauksessa, että menikö lomalla sittenkin läskiksi? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toukokuussa kävin myös pariin otteeseen Helsingissä. Ensin Kari Traan järjestämässä Urban Training – tapahtumassa ja myöhemmin Gigantin kanssa järkätyssä mehupuristin promossa. Toukokuussa pohdin, että miksi välillä tuntee tyytymättömyyden tunnetta itseään kohtaan, jaoin vinkkejä allien, eli käsivarsien kiinteytykseen, sekä mietin onko erikoisruokavaliot jees vai nou?

Kesäkuun alussa tein kivan yhteistyön Lindexin kanssa ja pääsin kokeilemaan hieman uudenlaista vaatetyyliä – tai itseasiassa kolmea erilaista tyyliä. Ihastuin uusiin vaatteisiin ja ne ovatkin kaikki olleet kovassa käytössä tämän jälkeen. Tosin mekot ja shortsin joutuvat luonnollisesti odottelemaan parempia kelejä, mutta kuitenkin..

IDOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyyliuudistuksen jälkeen pääsin myös uusimaan hiustyyliä, kun Rantasalongin Nina leikkasi mulle kivan kesämallin ja teki vielä ihanan letin. Oon ihan hulluna kaikenlaisiin letteihin tälläkin hetkellä, harmi vaan kun itse olen todella surkea laittamaan hiuksia. Hyvä kun tavallinen letti onnistuu. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistan kesäkuun olleen hyvää aikaa. Olin ohittanut toukokuussa esiintyneen deppiksen ja mieli oli taas normaalin pirteä ja fiilis odottava, sillä kesäloma kolkutteli ovella. Muistan pohtineeni, kuinka paljon omaan mielialaan vaikuttaa sokerin/roskan syönti ja täytyy sanoa sama jälleen näin joulun perään. Vain neljän päivän ”mässäily” tuntuu nyt jälkeen päin. Olo on helposti ärsyyntyvä ja muutenkin sokeri vaan aiheuttaa mun kropassa jotain todella negatiivista. En siis tarkoita ulkoista olemusta, vaan ihan sitä yleistä olotilaa. Onneksi tää menee melko nopeesti ohi, kunhan vaan palaa pikaisesti takaisin normaaliin. :)

Tässä hieman kesäkuun antia..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhannusta ennen kävin toisessa BioSignature-mittauksessa. Olin siis noudattanut Eeron antamia ohjeita ja tulokset olivat parantuneet entisestään. Reisistä oli lähtenyt eniten rasvaa, mikä oli ollut myös pääprioriteetti. Koko kehon rasvaprosenttini oli tuolloin vain 9,5 %. Miettikää, että kaikki tulokset ilman dieettiä, ilman ruokien punnitsemista tai kaloreiden laskemista. Ainoastaan keskittymällä antamaan keholle paljon hyvää ruokaa, treeniä ja unta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin myös Riikan kanssa nappamaassa kesäisiä otoksia ja muistan kuinka yllätyin nähdessäni yllä olevan kuvan. Taisin sanoa Riikalle, että hitsi näyttää että mulla olis hyvät selkälihakset, johon Riikka tokaisi, että ”ei se vaan näytä, vaan sulla on!” :D

Se on hassua, että aina jos on jotain positiivista niin sitä ajattelee, että nojoo se vaan näyttää tässä valossa, mutta auta armias kun jenkat tursuaa jostain housuista niin silloin ei oo millään valolla merkitystä! :D haha.

To be continued..

 


6 Responses to “MITÄ KAIKKEA MUUTA TAPAHTUI VUONNA 2015? (OSA 2/4)”

 1. Avatar Anna sanoo:

  Moikka!

  Ihan btw, miten bikinibody ja beach body eroavat toisistaan treeneiltään ja ruokavalioiltaan? Onko niissä motiivit/tavoitteet erilaiset tms?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Bikini on kehonpainolla tehtävää treeniä ja siinä on pääosassa plyometriset harjotteet kun taas beach body oli enemmän voimaharjottelua =) Molemmissa kuitenkin tavoite oli lihaserottovuuden parantamisessa/rasvanpoltossa! :)

 2. Avatar Nina sanoo:

  Heippa!

  Olen blogiasi aikaisemmin silloin tällöin silmäillyt, mutta nyt tuntuu, että olen hurahtanut kirjoituksiisi. :) Niissä vain on aina se jokin hyvä pointti ja täyttä asiaa. Kiva lukea myös syvällisempiä pohdintoja mm. juuri tuosta omasta painosta.

  Saako myyten pyytää, että vaikka kasvisruokaa nykyään syötkin, että vielä saataisiin jotain liharuokareseptejä? :) Olen jotenkin tosi inspiroitunut kun noita reseptejäsi olen katsellut. Ja huomautuksena etten todellakaan ole mikään intohimoinen ruuanlaittaja. :D Tästä pisteet sulle Aino. ;)

  Mukavaa uutta vuotta!!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos palautteesta =)

   Kyllähän toiveita saa aina esittää, kuten kirjoittelin en aio olla 100% kasvissyöjä vaikka lihansyöntiä vähennänkin =)

 3. Avatar Eeva sanoo:

  Tällainen vuosikatsaus oli kyllä huippuhyvä idea! :) Ihan niin meidän lukijoiden kannalta kuin varmasti myös itsesi… Mun suosikkikuva susta on tuo haukkareiden pullistelu-kuva, heh :D Siinä on vaan positiivinen fiilis, kivat vaatteet ja tausta – niin ja toi kroppa!! Hyvää uutta vuotta, täällä jatketaan innokkaana lukijana :)

Kommentoi