VUOSIKATSAUS 3/4

Heinäkuun alussa mulla alkoi kauan odotettu neljän viikon kesäloma ja suunnattiin sen kunniaksi Himokselle Jysäri festareille. Tämä viikonloppu taisi olla kesän lämpimin pari päivää, sillä aurinko porotti perjantaista sunnuntaihin ja meillä oli aivan huippukivat pari päivää. Tästä oli hyvä nollata pää ja lähteä lomalaitumille. Lomalla myös treenimäärät vähenivät ja treenasin n. 4-5 krt viikossa. Oli kiva tehdä erilaisia treenejä ja sporttailtiin paljon kavereiden kanssa yhdessä. Gerbyn mäkivedot tulivat tutuiksi ja siellä tulikin juostua ihan muutamaan otteeseen.

11692997_10155746483160577_1240862862_n_Fotor_Collage

Heinäkuussa tuli käytä Helsingissä, kun vietettiin siskon polttareita ja majoituttiin ihanassa Indigo Hotellissa bulevardilla. Kesälomalla tuli muutenkin rampattua ties missä kemuissa ja kekkereissä ja alkoa kului enemmän kuin koko vuonna yhteensä. :D Oon yleensä mennyt sillä mentaliteetilla, että jos kesällä sen kuukauden verran elelee hieman eritavalla, on taas mukavaa palata arkeen, kun lomat on lusittu ja arki alkaa.

Muistan, että huomasin taas kuinka paljon ”vaikeampaa” on inspiroitua kirjoittelemaan treenistä ja ravinnosta, kun ei ole normaalisti töissä. Mun toinen työni toimii tavallaan muusana näihin blogiteksteihin ja ilman sitä on huomattavasti vaikeampaa saada tekstiä aikaan yhtä säännöllisesti. Kirjoittelin kuitenkin suositun artikkelin, kuinka päästä eroon alavartalon rasvakertymistä. Tämä oli ikään kuin jatko-osa aiemmin ilmestyneelle timmit&slimmit reidet-postaukselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotel Indigo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon kirjoittanut paljon siitä, kuinka kannattaa miettiä aina miten pystyy pitää niitä tuloksia joiden eteen tekee kovasti töitä. Elän vuoden ympäriinsä melko samanlaista elämää, mutta kesälomalla tietysti tavat muuttuvat pakosta, sillä treenimäärät tippuvat lähes kolmanneksella normaalista. Huomaan tällöin kuinka esim. rasvaprosentti nousee automaattisesti ja kroppa ei ole niin timmi kuin normaalisti. Kirjoittelin taannoin, että itselleni on helppo pysyä tiukassa kunnossa, koska urheilen sen 3 h joka päivä kuutena päivänä viikossa. Luonnollisesti määrien tippuessa myös tämä asia muuttuu. En kuitenkaan jaksa ottaa asiasta stressiä, sillä mennään mikä on kulloinkin elämäntilanne.

Elokuun antia:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elokuun viimeisenä viikonloppuna kävin Les Millsin The One katsauksessa. Olin harjoitellut paljon tilaisuutta varten ja oma veto menikin perus hyvin. Jälkeenpäin ajateltuna en kuitenkaan saanut tuotua ihan oikeaa tunnetta siihen vetoon. Asioilla on kuitenkin tapana mennä kuten kuuluu ja näin meni tällä kertaa. Bodyattackissa oli kova taso ja siinä mielessä ei tarvitse ”hävetä” vaikka ei jatkoon päässytkään.

lmfinland44

Syyskuussa palasin kunnolla takaisin rutiiniin ja aloitettiin kunnon jengillä #sokeritonsyyskuu. Muistan syyskuun olleen aika tasaista aikaa. Työt maistui ja arki rullasi tasaisesti. Mun sisko meni naimisiin syyskuussa ja matkustettiin Italiaan viettämään häitä. Olin ensimmäistä kertaa Italiassa ja ihastuin maahan ihan täysillä. Harmikseni sain matkalla rota-viruksen, jonka vuoksi reissun loppu oli aikamoista tuskaa. Muistan kuinka luulin että mulla oli meningokokki-bakteeri, koska kärsin yöllä niin jäätävästä päänsärystä ja pahoinvoinnista että meinas taju lähteä. Matka kotiin oli myös aika hapokas, kun piti matkustaa 20 tuntia kipeenä.  Virus pysyi kropassa noin 3 viikkoa, jonka aikana mikään ruoka ei imeytynyt kroppaan, tuloksena painon roima putoaminen, josta suurin osa varmaan lihasmassaa. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tässä vielä terveenä

IMG_6719_Fotor_Collage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tyhjä kroppa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvää Uutta Vuotta kaikille teille <3

To be continued..


Kommentoi