BLONDINA ITALIALAISISSA HÄISSÄ

Yhteistyössä Indiedaysin ja Garnierin kanssa.

Hiukset ja niiden väri on ainakin itselleni aika tärkeä juttu. Lähdin miettimään asiaa Garnier Nutrisse uuden Truly Blond -hiusvärin inspiroimana ja mietiskelin, miten täydellinen hiusväri vaikuttaa minuun ja omiin fiiliksiin. Mun mielestä olokin on paljon freshimpi silloin kun hiukset ovat oikean väriset, eikä juurikasvu rehota. Olen kokeillut lähestulkoon kaikkia eri värejä hiuksiin ja vaikka tummakin sopii mulle, koen olevani kuitenkin oma itseni blondina. Olen luonnostaan vaalea, joten on kai aika loogistakin että vaaleus tuntuu omimmalta jutulta. Toki blondina hiukset vaatii hieman enemmän hoitoa ja itse käytänkin kosteuttavia tuotteita hiuksiin, jotta ne ei ihan korppuuntuisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Värjäsin hiukset ennen italiaan lähtöä ja tulos oli kovin mieleinen. Värjäsin sävyllä L++, eli sävy oli erittäin voimakkaasti vaalentava. Koko värjäysprosessi oli mielestäni helppo ja nopea suorittaa ihan itsekin. Koska mulla on vaaleat hiukset, värjäsin vain juurikasvun. Harmaa tyvikasvu sai kyytiä ja sävystä tuli kylmän vaalea, josta itse pidän enemmän. Käytän silloin tällöin myös hopeashamppoota sekä hopeatehohoitoa, joiden avulla keltaisuus pysyy poissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Häät vietettiin ihan mielettömissä maisemissa ja päivä oli kaikenkaikkiaan huippu. Voisin tehdä laajempaa postaustä päivästä kuvineen myöhemmin. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muille blondeille vinkeiksi täältä löytyisi kotivärjäystä helpottavia tutoriaaleja Truly Blond -sivuilla. Osallistukaa ihmeessä myös kilpailuun ja löydä oma blondilook Truly Blond -look Garnier Nutrissen uuden Finderin avulla. Kilpailuun osallistutaan näin:

Testaa täällä millainen Truly Blond sinä oletja jaa suosikki Blond Lookisi Instagramissa hashtagein #gotrulyblonde sekä tuloksestasi riippuen joko #trendyplatinum #classichighlights #softandnatural tai #beachblonde. Kilpailukuvassa voit olla sinä itse, kaverisi tai vaikka joku julkkis! Kilpailussa voi voittaa 150 euron lahjakortin nelly.com -verkkokauppaan sekä vuoden Truly Blonde -tuotteet haluamassaan sävyssä.


6 Responses to “BLONDINA ITALIALAISISSA HÄISSÄ”

 1. Avatar Tuija sanoo:

  Todella kaunis mekko Aino! :)

 2. Avatar Hanna sanoo:

  Olet kaunis Aino! Mukava nähdä, että sinäkin otat välillä rennosti. Tosin blogin kautta välittyvä kuva voi olla jotain muuta kuin todellisuus, eli korostaa terveysblogina terveys-juttuja!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos paljon! :) Toki minäkin otan rennosti aina välillä, sillon jaksaa paremmin taas niitä terveysjuttujakin! ;)

 3. Avatar Michelle sanoo:

  Kauniita kuvia sinulle. :)

Kommentoi