PERSIKKADIETILLÄ

Hyvää huomenta blogimaailma! Täällä menee ihan päivät ja ajantaju sekaisin kun ei tarvitse katsella kelloa tai miettiä aikatauluja sen kummemmin. Vaikka loma on ollut ihana, ei kaikki oo mennyt ihan putkeen, nimittäin maanantaina häiden jälkeen olo oli hieman hutera, kuten kuuluukin. Illalla kuitenkin olo meni sen verran huonoksi, että aloin oksentamaan ja tätä jatkui pitkin yötä. Viimeksi olen tainnut olla oksennustaudissa vuodenvaihteessa vuonna 2000. Onneksi pahoinvointia ja oksentelua kesti vain yön ja eilen aamulla vielä muutaman kerran. Oli kyllä aivan karsee yö, sillä samaan aikaan iski jäätävä päänsärky ja luulin oikeesti kuolevani siihen oloon. Kyseessä oli ilmeisesti rotavirus, jota on ollu liikkeellä täällä Marina di Camerotassa. Ilmeisesti pöpö iskee heti kun rutiinit muuttuu normaalista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka oksentaminen loppui eilen aamulla, niin olo oli sen verran hutera, että päivä meni aika lailla vaakatasossa, biitsillä tosin. :D Ruokaa ei ole pystynyt edes ajatella, joten oon elänyt pelkillä persikoilla, jotka on muuten ihan eri kaliiperia, kuin Suomessa. Sama pätee kaikkiin hedelmiin ja esim. tomaatteihin. Nam! :)

Luonnollisesti treenipuoli on jäänyt pykälään, koska kävelykin on käynyt jo treenistä tällä ololla. Viime yönä tuli nukuttua sen verran hyvin, että nyt fiilis alkaa olla jo aika hyvä. Ehkä tässä voi alkaa harkita syömistäkin pikkuhiljaa. :) Huomenna olis sitten aika palata kotiin ja perjantaina heti jumppien pariin ja rutiineihin kiinni.

PS. Kuvien lataaminen ei onnistu, joten kuvituksena toimii vanhat kuvat Napolista. :)


7 Responses to “PERSIKKADIETILLÄ”

 1. Avatar Tuija sanoo:

  Onneks jo paranemaan päin! :)

 2. Avatar Ninsu sanoo:

  Moi! Onneksi olo alkaa jo helpottaa. Mieleeni tuli postausehdotus, kun syöt ravitsevaa sapuskaa ja suuria aterioita, mihin itsekin pyrin. Mun elämäntilanne vain on sellainen, että aina ei kerkeä laittaa ruokaa/ joutuu nappaamaan eväät kaupasta korvaamaan ruuan. Onnistuisiko sulta kirjoitella vähän hyvistä lounaan/päivällisen korvaavista helpoista eväistä, sopuhintaan (salaattibaareissa jne. hinnat voivat nousta pilviin…)Mukavaa loman jatkoa! :)

  • Avatar Salli sanoo:

   Hei tää oli aivan loistava postausidea! Jos sais just vinkkejä siihen mitä ostaa kaupasta töihin evääksi jos ei ole kotona eväitä ehtinyt tai pystynyt jostain syystä mukaan valmistaa :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Laitetaan tää muistiin! =)

 3. Avatar Yvonne sanoo:

  Hyi olkoon, tuommoiset taudit ovat niin inhottavia… onneksi meni aika pian ohi!

 4. Avatar Kata sanoo:

  Ikävää kuulla, että sairastuit!!!! Toivottavasti voit nyt jo paremmin. En malta oottaa lisäkuvia reissusta, hääpaikka näytti aivan upeelta!!

  Kommentoin aiemmin sun vitamiini -aiheeseen postaukseen ja kerroinkin, että kv-tason urheilijana tiedän (ja tiedän muidenkin lajin edustajien tietävän) ihan hävyttömän vähän siitä, mitä normi ruokavalion lisäksi kannattaisi syödä.. Otin neuvoistasi kiinni ja kävin ostamassa laadukkaat d ja mnicitamiinit, sekä omega3 ja probiootti kapselit. Magnesiumitkin päivitin parempilaatuisiin. Nyt en osaa sanoa onko muutaman viikon hyvä olo täysin henkistä kun tiedän syöväni näitä nappeja :D, mutta kyllä on olo ollut hyvä! Herkkä vatsakin on vähän ehkä rauhoittunut, aamuisin olen energisempi ja muutenkin on sellanen kokonaisvaltainen jaksaminen parempaa.

  Kiitos hyvistä vinkeistäsi! Oon kokenut saavani niistä paljon apua urheilijan arkeen. :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Hääpaikka oli kyllä niinkun jostain elokuvasta, ihan mahtava! :)

   Huippua kuulla että oot saanu apua mun teksteistä. Ite kyllä kans oon huomannu selkeen eron kun pistin noi vitamiinihommat kuntoon, joten tuskin on ihan henkistä pelkästään ;)

Kommentoi