MAASSA MAAN TAVALLA

Terkut Napolista, josta herättiin hetki sitten. Vaikka lento Helsingistä Roomaan meni aika nopeasti, matkustettiin aika pitkän kaavan kautta eilen tänne lopulliseen määränpäähän Napoliin. Väsymyksestä huolimatta ehdittiin kuitenkin kierrellä nelisen tuntia kaupunkia läpi ja tykästyin kovasti kotoisaan tunnelmaan ja pieniin katuihin, jotka ovat täynnä kauppoja. En tiedä tarkalleen missä päin Napolia ollaan, mutta tyyli vaikuttaa hieman Tukholman vanhan kaupungin meiningiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruokapaikkaa etsiessä ei voinut välttyä siltä, että joka paikassa lukee pizza tai ristorante. :D Yleensä lommaillessa höllään hieman vaatimustasoa ja syön myös ruokaa mitä en välttämättä normaalisti syö. Ensimmäisenä iltana tulikin testattua pasta frutti di mare ja se oli oikeen herkullista, joskin annoskoko pienenmpi mihin oon tottunut. ;) Meidän hotellin aamiainen on pulla ja cappuccino, joten voi olla että saatan kuitenkin turvautua quest bareihin jos ei löydetä mitään täyttävämpää. Toki joka paikasta löytyy vaihtoehtoja jos vaan osaa etsiä ja kaupoistahan saa ostaa mitä itse haluaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kadut ovat täynnä toinen toistaan ihanampia jäätelöbaareja ja kahviloita. Italialainen jäätelöhän on tunnetusti ihan älyttömän hyvää. Makuvaihtoehdotkin oli jotain taivaallista kun käytiin kuolaamassa (ja kuvaamassa) pehmeän näköisiä bokseja. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treenivaatteet tuli otettua mukaan, mutta uskon että treenimeininkeihin pääsen vasta häiden jälkeen. Huomenna siirrytään toiseen, pienempään ja rauhallisempaan paikkaan, joten saattaa olla että jotain kehonpainotreeniä tai mäkivetoja on luvassa.

Nyt täytyy lähteä metsästämään jotain aamupalaa ja sen jälkeen suuntaan ensimmäisenä Adidas Originals liikkeeseen, jonka sisältöä ehdittiin jo hieman kuolailla eilen. Mukavaa viikonloppua!


7 Responses to “MAASSA MAAN TAVALLA”

 1. Avatar Mahina sanoo:

  Ihana asu ja koko nainen. Hauskaa lomaa!

 2. Avatar Tuija sanoo:

  Oih! Tuolla varmasti noita ruokanautintoja riittää!

 3. Avatar Maija sanoo:

  Ihana postaus! Tuli vesi kielelle kuvia katellessa. :p
  Italialaiset jäätelöt on oikeasti tosi herkullisia! Varsinkin tiramisu -jätski. Suosittelen kyllä testaamaan. :) Oli kyllä outo aamupala hotelilla. Ite olisin varmaan näreissäni, mutta kuten totesit otsikossa Maassa maan tavalla..
  Rentouttavaa lomaa ja saa laittaa niin paljon kuvia reissultanne kuin sielu sietää. =D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitti! Aamupalahommat parani hieman kun vaihdettiin hotellia. Kuuluu vaan kulttuuriin tuollainen makea aamiainen ja shottilasin kokoinen ”kahvi” :D

 4. Avatar Yasmin sanoo:

  Ompa jännä että ruokapaikoissa lukee ”ristorante” (=ravintola) :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Noniin :D Meikällä ei oo vissiin oikeen kaikki ruuvit ollu paikoillaan :D

Kommentoi