MONIPUOLINEN TREENIVIIKKO

Perjantai! Tämä lomaviikko on ollut aika treenintäyteinen ja tänään tuli tehtyä viikon vika treeni. Oon todella tyytyväinen, sillä oon tehnyt monipuolisesti kaikenlaista ja jokaisen treenin on jaksanut painaa hyvillä voimilla. Eilen ohjattiin tosiaan Bodysteppiä yhdessä Jennin kanssa ja voi juku oli kivaa! Paikalle oli saapunut jopa 60 jumpparia, joten fiilis oli katossa alusta saakka. Voin kertoa, että oli hieman hapokasta ohjata pitkästä aikaa ja se hien määrä oli jotain älytöntä. Treenin jälkeen oli kuitenkin hyvä fiilis, kuten aina hyvien jumppavetojen jälkeen tapaa olla. Kiitos kaikille, jotka tuli paikalle, arvostetaan paljon. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva: Riikka

Treeniviikkoni näyttää siis tältä:

 • Maanantaina: Salitreeni rinta-selkä (Beach Body – ohjelman tyyliin, hieman eri liikkeillä), treenin kesto 60 min.
 • Tiistaina: HIIT-treeni ylämäkivedoilla, juostiin 15 (tai mä juoksin 16 x) kertaa mäki ylös niin kovaa kun lähti ja rauhallinen palauttava kävely alas. Treenin kesto lämmittelyn ja loppuverryttelyn kanssa 60 min.
 • Keskiviikkona: Salitreeni hauis-ojentaja-olkapää, Beach Body – ohjelman tyyliin. Kolmen liikkeen supersarjoilla saa mielettömän pumpin käsiin ;) Päälle vielä hieman attackia ja steppiä. Treenin kesto 120 min.
 • Torstaina: Bodystep atleettisena versiona + venyttelyt päälle. Treenin kesto 75 min.
 • Perjantaina: Salitreeni alakropalle, pakarapainotteisesti. Myös tämä Beach Body – ohjelmasta muutamalla liikevaihdolla. Treenin kesto 75 min. Treenattiin kolmestaan, jolloin aikaa menee hieman enemmän kuin yksin tehdessä.

Treenien kestot sisältää siis alkulämmittelyn ja mahdollisen verryttelyn/venyttelyn. Itse pyrin pitämään salitreenit siinä tunnin pituisina, joskus saattaa mennä hieman enemmän, jos esimerkiksi teen enemmän lämmittelyä ja avaavia liikkeitä ennen itse treeniin siirtymistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilistä iltapalaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuliset lihapullat (luomuliha+mausteet+tabasco), porkkana-kukkakali-bataatti muusia ja uunissa paahdettuja punajuuria

Tällä hetkellä mun jalat ja peppu on aivan hapoilla aamun treenistä, joten lihaskipuja ootellessa! :D Ajattelin pitää viikonlopun kokonaan vapaana urheilusta ja keskittyä lomailuun ja muihin asioihin.

Ihanaa viikonloppua kaverit!


7 Responses to “MONIPUOLINEN TREENIVIIKKO”

 1. Avatar Neps sanoo:

  Mitä ehkäisymenetelmää käytät ?

 2. Avatar V sanoo:

  Moikka! En tiedä onko sulta usein kysytty tätä jo, mutta miten pääsit/aloitit ryhmäliikuntojen ohjaajana? Minkälainen koulutus sulla on ja onko työllistyminen vaikeaa? :) täällä olisi yksi alasta kiinnostunut

 3. Avatar nea sanoo:

  ei nyt liity juttuun, mutta kiinnostaa mitä ehkäisymenetelmää käytät ? (:

 4. Avatar Mara sanoo:

  Heippa, muakin rupes kiinnostamaan tuo HIIT ylämäkjuoksu. Voitko paljasta mitä mäkeä oot veivannut, kun mulle ei tuu yhtäkkiä mieleen mitään hyvää paikkaa? :D Asun siis myös Vaasassa.

Kommentoi