NYT LOPPUI LAISKOTTELU

Viikonvaihde vietettiin mökkeillen kaveriporukalla ja mun tietokoneen laturi jäi kotiin, joten elin sitten pari päivää ilman konetta ja yhteyttä blogimaailmaan. Kotiin tullessa päätin ottaa vielä viikonlopun rennosti ja nyt tuntuu kuin viime päivityksestä olisi ikuisuus! Vuosikatsauksen loppuosa pitäisi vielä heittää ilmoille, sillä viikonloppu meni periaatteessa löhöillessä peiton alla, katsellen sarjoja. Joulun ja vuoden vaihteen väli on nyt otettu rennosti, pidetty lepopäiviä ja yritetty nauttia pelkästä olemisesta. Todellisuudessa mulle meinaa tulla vähän ahdistava olo, mikäli oon liian monta päivää vaan tekemättä mitään. Tuntuu, että pitäis tehdä jotain järkevää, joten eilen päätin, että tänään alkaa taas mun super reipas elämä!

talvi

En siis aloita uutta elämää, vaan jatkan edellistä hieman aktiivisemmassa muodossa. Yksi kausi ja vaihe on ohi ja nyt pistetään taas uusi vaihde silmään ja aletaan treenaamaan kovaa! Ollaan tässä lähdössä kohta salille ja ajattelin tehdä jonkun lyhyen, tehokkaan setin ja illalla olisi sitten jumpparumban vuoro, 2,5 h kovaa menoa!

Lyhyen lomailun aikana ehdin jo sössiä uuden hienon unirytmini, joten nyt täytyisi yrittää saada sekin kuosiin. Oli niin siistiä kun pääsi ajoissa nukkumaan ja aikaisin herätessä ehti tehdä paljon enemmän hommia heti aamusta. Yritän aina ajoittaa blogin päivityksen aamuun/aamupäivään, jotta ei tarvitse enää illalla töiden jälkeen hengailla liikaa koneen ääressä.

Nyt olisi tarkoitus myös alkaa suunnittelemaan kunnolla meidän 2016 – haastetta ja saada sitä pikkuhiljaa teidänkin käyttöön. Testailin parit treenit loman aikana, kun ei ollut omia jumppia ja tulossa on jotain tehokasta, mutta sellaista, jota voi soveltaa eri kuntotasoihin myös!

talvi1

Meillä on keskiviikkona Ladies Clubilla avoimet ovet ja tuolloin olisi taas mahdollisuus päästä BioSignature mittaukseen 10-18 välillä. Mikä olisikaan parempi lähtötsekkaus uuteen vuoteen, kun tarkistaa kehon hormonitasapaino. Jos kroppa ei toimi kunnolla, ei toimi aineenvaihdunta eikä rasvanpolttokaan.

Nyt imaisen mun proteiinikahvin loppuun ja sitten kamat kasaan ja treenaamaan! Paras tapa aloittaa uusi viikko, on aloittaa se energisesti ja lupaan että loppu viikko menee samalla kaavalla helpommin, kuin silloin jos venyttää treeniin lähtöä aina ”huomiseen”.


19 Responses to “NYT LOPPUI LAISKOTTELU”

  1. Sofia sanoo:

    Ihanan motivoiva postaus! Kävin juuri ennen tämän postauksen ilmestymistä kurkkaamassa facebookista, että olisiko sulta tullut uutta postausta. Olin ihan hämmentynyt, kun edellinen postaus oli muistaakseni 31.12 kirjoitettu, kun yleensä postaat niin usein! 😀 Tsemppiä haasteen kehittelyyn!

    • ainorouhiainen sanoo:

      Oli itselläkin outo olo kun yleensä tulee kirjoiteltua niin usein. Kiitos paljon! =)

  2. Emilia sanoo:

    Moi Aino!
    Aattelin kysyä että onko sulla tullut semmosta ongelmaa itselläsi vastaan kun runsas hiusten lähtö?
    Oon aina treenannut paljon ja syön terveellisesti. Nyt varmaan puolen vuoden aikana hiuksia on lähtenyt kauheesti ja ohentunut varmaan puolella :/ elämässä ei oo mitään muutoksia tapahtunut mistä vois johtua. lääkärissäkin kävin, mutta oli sitä mieltä et ei mitään epänormaalia.. Ajattelin vaan et olisko sulla jotain ideaa mistä vois johtua kun oot vissiin hormoonitoiminnasta ja hyvinvoinnista aika paljon lukenut 🙂

    • ulla sanoo:

      oletko mittauttanut rautasi =) ?

    • ainorouhiainen sanoo:

      Ei ole ollut itsellä tuollaista ongelmaa ja en oikeen keksi mitään syytä jos elämäntavat kunnossa. Laihduttaminen/aliravitsemushan saa usein hiuskatoa aikaiseksi. Sinkki ja MSM-jauhe ainakin vahvistavat hiusta ja MSM-jauheen on sanottu lisäävänkin kasvua, jos siis kaipaat jotain vinkkiä. =)

  3. Anitta sanoo:

    Minuĺa on toiveissani saada timmi kroppa.

  4. Roosa sanoo:

    Jes en malta odottaa tämän vuoden haastetta! Viime vuonna olin vielä liikuntakiellossa tähän aikaan, mutta lähdetään täysillä paukuilla messiin!

    http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  5. Sue sanoo:

    Eli onko ihmiskokeesi ”kuinka kropan käy ilman salia” nyt ohitse? 🙂 Jos näin niin mitkä oli fiilikset ja minkävuoksi päätit aloittaa saleilun taas?
    Oletko ollut vielä ihan ehdoton lihattomuuden suhteen?
    Innolla odotan haastetta 2016!!!

    • ainorouhiainen sanoo:

      No ei periaatteessa vielä ohi, kävin tekees eilen tabata-treenin. Aloitin lähinnä siksi että oli niin kova halua päästä tekemään omia treenejä taas 😀 Teki ilmeisen hyvää tuo tauko.

      Lihattomuuden suhteen en ollut joulun aikana ja sen jälkeen ehdoton, enkä aiokaan olla, sillä en pidä ajatuksista että olisin täysin ehdoton minkään ruoka-aineen suhteen. =)

  6. Tuija sanoo:

    Toivottavasti haasteeseen tulis jotai siistejä tasapaino/kehonhallinta juttuja, hehe 😀

    • ainorouhiainen sanoo:

      Ideana hyvä, mutta toteutus vaan hieman hankala, mutta katotaan! =)

  7. Maija sanoo:

    Mustakin tuntui, että viime postauksesta on ikuisuus!! 😀 Mutta ihanaa kun oot saanu levättyä, yleensä sen jälkeen on energiaa vaikka muille jakaa!
    Munkin unirytmi meni ihan päin pyllyä lomalla ja se kostautukin tänään loman päätyttyä aamuvuorolla. Noh, toivottavasti sen saa taas kiinni pian arjen alkaessa.
    Tosi kiva kuulla, kun oot jo ehtinyt ja jaksanut miettiä sitä tulevaa haastetta. Innolla odotan! 🙂

    • ainorouhiainen sanoo:

      Eilen kyllä tuntui että olis ollu energiaa vaikka muillekin jakaa =) Onneks toi unirytmi korjaantuu suht nopeesti kun malttaa vaan mennä ajoissa nukkumaan taas!

  8. ulla sanoo:

    Oi ihana takki,,, mistä ostanut =) ?

    Ja ihanaa sekä reipasta alkanutta uuttavuotta sinulle !!!

    • ainorouhiainen sanoo:

      Vitsi moni on kysyny tuosta takista 😀 Se on siis kaverilta saatu kauan sitten ja ei mitään hajua mistä alunperin ostettu 🙂

      Kiitos ja samoin sulle Ulla!!

  9. linda sanoo:

    Täälläkin aika malttamattomana odotellaan uutta haastetta! 🙂 Ja kiitos vielä ihanasta blogista, jäi aiemmin kommentoimatta, että ”kuinka selvitä joulupöydästä” postaus oli ehkä yksi parhaimpia mitä olen ikinä lukenut 🙂 Sulla on ihailtava asenne liikuntaa ja terveyttä kohtaan alan ammattilaisena. Uuden haasteen kehonhuolto-osuudet etenkin kutkuttaa, lisäksi ajattelin haastaa itseni nyt parantamaan yöunieni laatua (laittaa iltaisin läppäri pois ajoissa yms. pieniä muutoksia). Mukavaa alkanutta vuotta!

  10. Minna sanoo:

    Heippa! Minkä hintainen tuo biosignature mittaus on huomenna? 🙂

Kommentoi