BEACH BODY – HAASTEEN VOITTAJAT OVAT..

Nonniin! Nyt olisi aika viedä Beach Body – haaste kunnolla loppuun ja julkaista voittajat. Toinen voittajista on teidän äänestämä ja toinen on minun valitsema. Voin kertoa, että oli oikeasti tosi hankalaa päättää voittaja, sillä kaikki ovat tehneet upeeta työtä. Toivottavasti paras palkinto on kuitenkin ne tulokset mitä on saanut ja uudet tavat, joita on oppinut. Puhdistamo lupasi sponssata palkinnot molemmille voittajille. Voittopaketista löytyy..

marja-421x451_Fotor_Collage

 

Tuotetta klikkaamalla lisää infoa tuotteesta.

 • Marjasmoothie:  Smoothie valmistuu käden käänteessä ja vaatii lisukkeeksi vain pari muuta komponenttia. Sopii myös sellaisenaan maustamaan esimerkiksi Puhdistamon riisiproteiinijauheen. Marjasmoothiesta tulee erinomaisen virkistävä ja herkullinen, kun kaksi ruokalusikallista Marjasmoothiesekoitusta lisätään blenderiin puolikkaan banaanin ja pakastemustikkakourallisen kera. Smoothien voi tehdä veteen, mutta herkullisimmillaan se on esimerkiksi kookos-, riisi-, tai kauramaitoon tehtynä. Halutessaan smoothien voi makeuttaa mieleisellään tavalla, vaikkapa lusikallisella luomuhunajaa. Marjasmoothie sisältää viisi Suomalaista marjajauhetta ja marjamehujauhetta sekä kaksi eksoottisempaa marjaa. Marjojen kavalkadi muodostuu marja-aroniasta, karpalosta, puolukasta, mustikasta sekä tyrnimarjasta. Eksoottisen lisän tuovat tiibetiläinen goji-uute sekä hyvin C-vitamiinipitoinen intian karviainen, amla. Jokainen smoothiejauhesekoitus sisältää runsaasti hyvin imeytyvää proteiinia, antioksidantteja, kookosöljyn keskipitkiä rasvahappoja sekä tocoa (riisinlesejauhetta).
 • MSM + C :  MSM+C on yhdistelmä laadukasta OptiMSM-jauhetta, Luomu Amlamarja-uutejauhetta sekä limettiä. Jauhe sisältää MSM:n lisäksi erittäin runsaasti luonnollista C-vitamiinia, liukenee välittömästi kylmäänkin veteen ja maistuu hyvältä. C-vitamiini on tärkeä osatekijä MSM:n toiminnalle etenkin kollageenin rakentamisessa tukikudoksia, ihoa yms. varten. Yleensä MSM:n kanssa suositellaan käytettäväksi jotakin C-vitamiinia ja puristamaan mukaan sitruunaa maun parantamiseksi. MSM+C yhdistää nämä kaikki puolet yhdeksi laadukkaaksi tuotteeksi. MSM+C sisältää lisäksi orgaanista hivenaine Molybdeenia, jota elimistö tarvitsee hyvään rikkiaineenvaihduntaan.
 • Riisiproteiini:  Puhdistamon riisiproteiini on korkealuokkainen kasviperäinen proteiini. Sen raaka-aineena on käytetty täysjyväriisiä, joka on ensin idätetty parhaan mahdollisen imeytymisen ja ravinnetason saavuttamiseksi. Jauhe on runsasproteiininen (70%) mutta pelkän proteiinin lisäksi se sisältää vitamiineja, mineraaleja ja terveellisiä laadukkaita rasvoja. Riisiproteiini tuntuu suuhun hieman jauhoiselta, koska se sisältää runsaasti (7%) täysjyväriisin liukenematonta kuitua. Tämän riisiproteiinin aminohappoprofiili on erittäin tasapainoinen. Imeytyvyysindeksi eli PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) on tasan 1.00 – sama kuin täydellisestä imeytyvyydestään tunnetuilla maito- ja heraproteiinilla sekä kananmunan proteiinilla. Verrattuna eläinperäisiin proteiineihin riisiproteiini saattaa olla huomattavasti vähemmän allergisoiva ja sopiikin paremmin herkemmille yksilöille. Suklaanmakuinen proteiinimme on maustettu aidolla, laadukkalla raakakaakaolla ja kaakaouutteella.
 • Supervihreä: Supervihreä on helppokäyttöinen ja miedon makuinen yhdistelmä parhaita viherjauheita. Orasjauheet yhdistettynä spirulinaan ja chlorellaan sisältävät erittäin paljon vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka puhdistavat ja ravitsevat elimistöä. Sekoitus on viimeistelty laadukkaalla suomalaisella nokkosuutteella.

Puhdistamon tuotteet ovat todistetusti huippulaatua, joten paketin avulla on helppo jatkaa haasteessa opittuja ruokatapoja. Sanotaanko, että ottaisin itse todella mieluusti nuo tuotteet vastaan. 😉

Mutta sitten itse asiaan, eli voittajiin! Lukijaäänestyksen voittajaksi selvitytyi kilpailija numero 6! Onnea!

Collage3

Minä päädyin lopulta, pitkän pohdinnan jälkeen valitsemaan voittajaksi kilpailijan numero 1, sillä halusin katsoa kokonaisuutta ja mielestäni tässä oli tapahtunut sekä ulkoinen, mutta myös sisäinen muutos. Kyseessä ei ollut pelkkä ”kuuri” vaan haasteessa opitut jutut ovat iskostuneet jo rutiineiksi.
voittaja

Onnea voittajille ja vielä iso kiitos kaikille osallistujille. Olitte todella rohkeita, kun lähetitte kuvat kaiken kansan nähtäväksi. Kiitos myös kaikille hiljaisille osallistujille, on ollut mukava huomata että moni on oppinut uusia juttuja ja saanut inspiraatiota omiin treeneihin! Olihan tässä hieman hommaa ja järjestettävää, mutta lopputulos oli sen verran hyvä, että taisi olla sen arvoista.

PS. Kuulin, että olen TOP 5 joukossa Indiedaysin Blog Awards äänestyksessä, joten jos koet että olen inspiroinut juuri sinua jollain tavoin, minua voi tukea antamalla äänensä täältä. Äänestys loppuu huomenna ja kuulemma ihan muutamien äänien erolla mennään. 🙂

Mukavaa viikonloppua! Olen yhteydessä voittajiin sähköpostitse.

Yhteistyössä Puhdistamon kanssa


8 Responses to “BEACH BODY – HAASTEEN VOITTAJAT OVAT..”

 1. riina sanoo:

  OHO!!! no nyt oon ihan sanaton 😀 voi ku oli kiva lukea noita äänestäjien kommentteja 🙂 ISO KIITOS SIULLE AINO! terkuin kilpailija nro 1 😀

 2. sanni sanoo:

  Moi Aino! ei liity mitenkään tekstiin (onnea kuitenkin voittajalle & wau mikä muutos!)
  Tiedän ettet ole lääkäri, mutten oikeen tiedä keltä kysyisin, kun vastaus olis saatava nopeasti enkä ehkä olis valmis maksamaan jos kyseessä ei olekaan mitään huolestuttavaa tmv.
  Sairastin siis viikon kestosen flunssan kaksi viikkoa sitten, jonka jälkeen mulle on ainoastaan jäänyt nuha. Kuitenkaan en pysty treenaamaan normaalisti, vaikka flunssan ”mentyä ohi” pidin pari välipäivääkin – pelkästä kävelystäkin kehon läpi alkaa virrata kuumia aaltoja ja tulee hiki sekä saattaa huimata, vaikka normaalisti en edes hikoile kamalasti (alan vaan punottaa ja tulee kuuma). Treenaan normaalisti tanssia 9h/vk ja siihen päälle 2krt60min/vk teen kotona lihaskuntoa, päivittäin myös teen lyhyitä yogasarjoja ja muuta kehonhuoltoa. Sanoisin siis olevani hyväkuntoinen ja perusterve, ruokavalionikin katsoisin olevan kunnossa.
  Osaisitko sanoa, kannattaako mun jatkaa liikkumista hieman hölläillen noista oireista huolimatta vai hakeutua lääkärille juttelemaan? En tietenkään siis ole treenannut sata lasissa ja lihaskuntojutut sekä puolet treeneistä ovat jääneet tältä viikolta pois, mutten voisi jatkaa tällä lailla, sillä kolmen viikon päästä häämöttää esiintymisiä. :/

  • ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! Nyt täytyy sanoa että en uskalla lähteä sanomaan tähän oikeen mitään, kyseessä on kuitenkin terveys joten jos oireet jatkuu, suuntaisin mielummin lääkäriin. Joskushan sairastelun jälkeen kestää hieman, ennen kuin kroppa on valmis treenaamaan normaalisti, eli kannattaa tosiaan aloittaa varovasti ja tunnustellen.

 3. treenari sanoo:

  Moikka Aino! Tulin kysymään ammattilaiselta apua kun oon miettiny noitten protsku jauhojen käyttöö. Oon 15.v tyttö joka käy salilla 3-5 kertaa viikossa. Teen suht kovia treenejä ja tarkoituksena olisi siis kasvattaa lihasta. Mitä mieltä olet, kannattaisiko minun alkaa juomaan palautusjuoma treenin jälkeen vai riittäisikö pelkkä proteiini pitoinen ruoka?

  • ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! Monipuolisella ja riittävällä ravinnolla pääsee jo aika pitkälle, eli en näkisi välttämättä tarpeellikseksi lisäravinteiden käyttöä. Jos alkaa tuntua, että ei palaudu tai saa riittävästi proteiinia niin laadukkaan heraproteiinin lisääminen voi olla hyvä idea.

 4. Marika Jussila sanoo:

  Hei Aino!
  Täällä yksi hiljainen Beach Body osallistuja (tai oikeastaan BikiniBody) joka haluaa sydämellisesti kiittää sinua tekemistäsi ohjelmista! Sain vihdoin ja viimein karistettua pari viimeistä kiloa 40 kilon pudotusurakassani, kun tein kotona Bikinibody treenejä (plus pari lenkkiä viikossa). Treenit on niin tehokkaita, että vaikka en edes noudattanut ruokavaliota kunnolla, pari kiloa lähti silti : ) onhan nuo treenit myös todella hurjia, vaikka itsekin olin lähtökohtaisesti hyvässä kunnossa niin nyt olen vielä paremmassa. Ikuinen leuanveto tuskailukin on päättynyt, kun ohjelmaa noudatettuani sain vihdoin vedettyä kaksi leukaa!!! JES! Eli ISO KIITOS SINULLE AINO kun jaksat näitä ohjelmia meille tehdä, jos tulee jatkoa (kotitreenien muodossa) olen niin mukana. OOT PARAS ja siksi myös äänestin sinua BlogAwardeissa. Ihanan aurinkoista kevään jatkoa ja mukavaa reissua! : )

  • ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! Kiitos paljon, ihan mieletöntä kuulla että olet saanut täältä noin suuren avun. Treenit ovat todellakin rankkoja, mutta joskus juuri niihin viimeisiin kiloihin tarvitaan vähän järeämmät aseet. 😉

Kommentoi