MY SLOGGI

Moikka! Luvassa jotain hieman erilaista juttua tänään. Pääsin mukaan Indiedaysin ja Sloggin yhteistyökampanjaan, jossa haetaan inspiraatiota upeasta Kylie Minoguesta. Ideana on esitellä oma on- ja off-stage lookit. Itsehän en missään stageilla kovin usein pyöri (paitsi jumppa-stagella, hehe), mutta silloin tällöin tulee myös pukeuduttua juhlavammin ja yksi tärkeä osa juhla-asussa on mukavat ja laadukkaat alusvaatteet. Olen itse huomannut, että laadukkaat rintsikat toimii kyllä niin paljon paremmin kuin halvat henkkamaukat. Ei sillä, ettei sieltäkin varmasti löydy hyvin istuvia liivejä, mutta oman kokemuksen mukaan, jos malttaa maksaa hieman enemmän, saa kestävämmät ja paremmin istuvat liivit. Sama pätee myös urheiluliiveissä.

Mitä vaatteisiin tulee, olen hyvin mukavuudenhaluinen tyyppi. Ammatissani kollarit ja rennommat vaatteet ovat sitä arkipäivää ja se sopii mulle hyvin! Kotona tykkään käyttää myös mahdollisimman mukavia vaatteita. Sen vuoksi tämä off-stage look on ehkä lähempänä sitä mitä itse edustan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInvisible Supreme Cotton -malliston tuotteet on valmistettu pehmeästä Supima-puuvillasta, ja niiden samettinen pinta takaa täydellisen huomaamattoman istuvuuden. Kevyessä, mutta silti uskomattoman kestävässä kankaassa yhdistyvät ensiluokkainen mukavuus, pehmeys, vahvuus ja väriloisto. Tavalliseen puuvillaan verrattuna Supima-puuvilla on 45 % vahvempaa ja sen kuitupituus 35 % pidempi, mikä tekee siitä lähes täysin nyppyyntymättömän materiaalin.

Valitsin testiin tuotteita sekä sloggin Wow! Lace – että Invisible Supreme Cotton -mallistoista. Kotilookkiin sopivat erinomaisesti Supreme Cotton brief- alushousut, jotka ovat erittäin mukavat päällä. Mistään ei purista eikä paina. Näitä voisi käyttää hyvin myös urheillessa!

IDOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sporttityyppinä valitsen useimmiten päälle sporttirintsikat, koska mukavuus. Täytyy myöntää, että mun kaapista löytyykin enemmän sporttiliivejä kuin tavallisia. Juhliin lähtiessä, tai ihan vaan normaalit vaatteet pukiessa, on kuitenkin kiva käyttää kunnollisia ja tukevia liivejä. Valitsin off-stage lookkiini Wow! Lace push-up rintsikat. Mielestäni musta väri toimii aika hyvin tilanteessa kuin tilanteessa. Liivit ovat erittäin hyvät päällä ja tukevat loistavasti. Mielestäni ne myös näyttävät hyvältä. Tähän on mukava heittää juhlatoppi tai mekko päälle. :)

Koko mallisto on siis saanut inspiraationsa Kylie Minoguelta, joka esittelee omat lookkinsa seuraavalla tavalla, kumpi on teidän lemppari?

Kyliekollaasi

PS. Julkaisen Beach Body – haasteen voittajat viikonlopun aikana, stay tuned! ;)


6 Responses to “MY SLOGGI”

 1. Mulla on myös noita sloggin rintsikoita ja on ihan jäätävä ero johonkin hennesin rintsikoihin. :D

 2. Avatar sue sanoo:

  Ihana, siis todella upea tuo sinun kuva!:)

 3. Avatar Joanna sanoo:

  Hyvältä näyttää, musta on lemppari! Minua harmittaa näissä Sloggin jutuissa vaan se ettei niitä oikein tunnu löytävän mistään. Näitä kyllä aion metsästää : )

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Toivotaan, että saatavuus paranee! Ainakin Citymarketeista/Anttiloista/Stockmannilta pitäisi löytyä tuotteita =)

Kommentoi