LEPOPÄIVÄN SYÖMISIÄ

Viikonloppu oli kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut. Mun mielestä parhaita päiviä on sellaiset, kun ei oikeestaan tee mitään ihmeellistä. Sunnuntai on edelleen toiminut mun lepopäivänä treenistä ja tykkään päivästä muutenkin kovasti, sillä silloin ei tarvitse katsoa kelloa, tai ehtiä mihinkään. Olin tosin kaavaillut meneväni illalla Foamroller-tunnille ja sen jälkeen venyttelyyn, mutta satuin nukkumaan tuon tunnin ohi. 😀 Ruokailun jälkeen heittäydyin sänkyyn läppärin kanssa katsomaan Drop dead diva -sarjaa ja satuin nukahtamaan kesken kaiken. Mielestäni on ihan parhautta nukkua päikkäreitä ja nauttia hyvästä ruuasta. Kokkailu ja syöminen on myös tapoja, joiden avulla rentoudun! Lepopäivinä ruokarytmikin saattaa olla ihan toisenlainen arkeen verrattuna. Yleensä tulee herättyä entistä myöhemmin ja muutenkin syödään silloin kun on nälkä, eikä kellon mukaan!

Eilen söin aamiaiseksi tomaattikeittoa kera kanttarellien. Ajatustapani on muutenkin sellainen, ettei ole olemassa aamupalaruokia, välipaloja tms, vaan mitä tahansa voi syödä milloin tahansa. Mielestäni ihmiset juuttuvat liiaksi näihin ”mitä voin syödä välipalaksi” juttuihin. Aamulla voi syödä vaikka ison pihvin jos mieli tekee. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamiaisen jälkeen tehtiin hieman pihatöitä, jonka jälkeen pyöräiltiin kaupungille pyörimään. 😀 Ostin pari viikkoa sitten uuden Hybridi pyörän, joten nyt on ihan mukavaa kun pääsee liikkumaan myös ilman autoa. Meiltä keskustaan on suunnilleen 6-7 km matkaa, joten sitä ei kovin usein viitsi kävelläkkään. 🙂 Kotiin palatessa, päätettiin valmistaa molemmille omat pizzat. Aamiaisesta oli kulunut jo tovi, joten ennen leipuripuuhien aloitusta vetäsin yhden questbarin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poikaystävä teki pitsapohjansa ihan normikaavalla ja minä tietysti kaurapohjalla. Tapaan heittää pitsan päälle aina samat päälliset, joten nyt päätin kokeilla jotain muuta. Päällystin oman lättyni paistetulla graavilohella, katkaravuilla, herkkusienillä ja ananaksella. Oli erittäin onnistunut valinta. Tehtiin pitsat grillissä pizzaplaten avulla, ja lopputulos oli paras ikinä!

Kun kuvasin pitsaa terassilla, naapurin pikkytytöt huusiva ”oooooo pitsaa, saadaanko mekin” 😀 Valitettavasti vedin itse koko lätyn päivän aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IDOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaisin rentoudun myös katselemalla tv-sarjoja läppäriltä tai telkkarista. On vaan niin parasta käpertyä sänkyyn peiton alle ja laittaa hyvä sarja pyörimään. Tuli tosiaan otettua päiväunetkin välissä. Raakasuklaatakin kului aika isot määrät… 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päikkäreiden jälkeen maistui taas pitsa ja myöhemmin valmistin vielä herullista pehmistä jäisistä banaanin ja mangon paloista sekä vanilja-valkosuklaa herasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päällä on lakritsipulveria!

Nukahdin melko aikaisin ja tänään heräsin myöhään, joten nyt ollaankin valmiina uuteen viikkoon, uusin voimin ja erittäin hyvillä fiiliksillä! 🙂


8 Responses to “LEPOPÄIVÄN SYÖMISIÄ”

  1. Fantti sanoo:

    Voe jestas, justiinsa söin mutta nälkä tulee näitä katsellessa silti. Ihan vesi herahti kielelle. Pizzasi kuulostaa niin hyvältä että itkettää. Tankkauspäivää odotellessa 😉

  2. Rosa sanoo:

    Ihanan näköisiä ruokia! Pitääkin testata tuo kaurapohja pitsaan, kuulostaa hyvältä! Eniten mua kuitenkin jäi kiehtomaan tuo lakritsipulveri. Mitä se on ja mistä sitä saa?

    • ainorouhiainen sanoo:

      Lakrtisipulveria saa ainakin isommista marketeista ja sitten terveyskaupoista =) Se on siis lakritsinjuuresta tehtyä pulveria ja tuo nimensämukaisesti lakun makua 🙂

  3. anonyymi sanoo:

    Oon ollu testailemassa wsc:tä ja samalla päässyt mukaan sunkin jumppiin. Huhhei varsinkin spinning oli kyllä paras ikinä 😀 Huomaa kuinka oot panostanut tunteihin ja musiikkeihin!

    Pakko vielä kehasta kuinka hyvinvoivalta näytät livenä. Oot kyllä hurja motivaattori jumppareille:)

  4. Sonja sanoo:

    Moikka!
    On pakko kysyä noista minttusuklaa-Quest-bareista! Miltä ne maistuu? 😀 Kun oon miettiny, et pitäiskö tilata niitä, mut en oo vielä uskaltanut. Että onko ne herkullisia?:)

    • ainorouhiainen sanoo:

      Ne maistuu minttusuklaalta 😀 Maku on kyllä yksi omista lemppareistani, joten on herkullisia jos multa kysytään!

Kommentoi