Ruokavinkki ja resepti

Hei! Onko muita joiden mielestä öljyn käyttöa on hankala annostella? Helposti sitä öljyä lorahtaa ruuan sekaan hieman enemmän kuin olisi tarvis. Ostin joskus kauan sitten oliiviöljyn, joka oli pakattu suihkepulloon. Olen käyttänyt pulloa sen jälkeen aina, se on helppo täyttää uudelleen kun öljy loppuu. Lisäksi suihkepullolla on helppoa saada öljy tasaisesti ruuan sekaan.

DSC01331

Olette monesti toivoneet ruokajuttuja, joten tipsaan samalla yhden idean ruuanlaittoa ajatellen. Useasti ajatellaan ruuan olevan kuivaa ilman kastiketta. Esim. perunoita voi olla tylsä syödä ihan vaan sellaisenaan. Tapaan tehdä perunani uunissa, tällä helpolla tavalla. Käytän luomuperunoita. Pesen perunat, halkaisen perunan neljään lohkoon, asetan uunipellille kuoripuoli alaspäin. Suihkutan päälle valkosipulilla höystettyä oliiviöljyä (extra virgin) ja heittelen päälle mausteet: kristallisuolaa, chiliä sekä valkosipulimaustetta. 225 asteiseen uuniin n. 20 minuutiksi.

DSC01325

DSC01327

Nyt joku ehkä ajattelee, että vau lohkoperunoita! Eikö se keksi mitään omaperäisempää. :D Tiedän, ei ole mikään uusi juttu, mutta joskus kangistuu omiin kaavoihin, eikä välttämättä tule mieleen mitä kaikkea helppoa voi valmistaa saadakseen vaihtelua omiin ruokailuihin. Nämä perunat ovat niin rapeita ja herkullisia, ettei tarvita mitään kastikkeita tai ketsuppeja. 

DSC01330DSC01328Perunoiden kaverina mulla oli 300 g vihanneksia sekä 130 gramman pala loimulohta. Tämä oli hyvä palautusateria aamun treenin jälkeen. Ohjasin 45 minuutin RPV-tunnin, jonka jälkeen tein 45 minuutin salitreenin (rinta, selkä, olkapäät). Loppuun vielä rullasin taas lihaskalvoja auki Fustra foam rollerilla. Illalla olisi vielä luvassa Bodysteppiä atleettisena. 

IMG_5177Torstaista on muodostunut mun uusi lempipäivä heti viikonlopun jälkeen. Aikainen herätys ja se, että saa paljon aikaiseksi heti aamusta tuntuu hyvältä. Lisäksi mulla on illalla vain yksi jumppa mikä tuntuu kevyeltä, melkein vapaa-illalta. ;)

Eräs opiskelija on tehnyt Lady Linellä asiakastyytyväisyyskyselyä ja lueskelin tuloksia tänään, etenkin yksi lause teki mut erittäin iloiseksi. Kyselyn pätkä on siis tuo keskimmäinen kuva, mukana myös muutama muu jumppapalaute. :)

IMG_5188Saa olla iloinen, että meidän asiakkaat jaksaa antaa palautetta. Oli se sitten hyvää tai huonoa, sen avulla pystyy kehittämään itseään, toimintaansa ja koko salin toimintaa. 

PS. Kai olette jo huomanneet, että Fitfashionin etusivulla/tämän sivun ylälaidassa on uusi KESKUSTELU-osio. Siellä voi keskustella urheiluun, terveyteen ja melkeinpä mihin tahansa liittyvistä asioista! 


No Responses to “Ruokavinkki ja resepti”

 1. Avatar Anumaaria sanoo:

  Tuli niin hyvä mieli tuosta sun ja Jannan saamasta palautteesta. Niin totta kummankin osalta. :) <3

  Jouduin itse muuten laittaan hieman negaa palauteboxiin. Ei kuitenkaan koskenut teitä ohjaajia. Teitä koskien oli pakko laittaa pieni plussa sinne loppuun.

  Lohkoperunatkin näyttää hyvältä! :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Kiitos. :)
   Negaakin saa laittaa tottakai, eihän muuten olisi mitään kehitettävää! Lohkoperunat oli tosi hyviä :P

 2. Avatar Karoliina sanoo:

  Hassua, tein tänään ihan melkein samaa ruokaa! :D Sekotin vaan ton lohen kermaviiliin ja turkkilaiseen jogurttiin ja tein semmosen tahnan. Muuten kaikki samat aineet, oli kyllä hyvää ja täyttävää :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Hauska yhteensattuma :) Oli kyllä hyvää ruokaa, syön samaa uudelleen tänään!

 3. Moiksu! Mun on jo kauan pitänyt kysyä tuosta suihkutettavasta oliiviöljystä! Mistä sitä saa:)?
  Sun blogis on ehdoton lemppari ja saan paljon lisää puhtia kun luen täältä vinkkejä ja kaiken!

  • Avatar ainor sanoo:

   Hei! Mä olen ostanut oman purkkini, ylläri, ylläri CITYMARKETISTA (kaikki on aina sieltä) :D ..Oon tosiaan täytellyt pulloon uudelleen useaan otteeseen jälkeenpäin. Kiitos Viivi, kiva kuulla että blogi miellyttää.

 4. Avatar sivustaseuraaja sanoo:

  Moikka,
  Kiitos ihan huipusta blogista! En oo oikeen koskaan lukenut blogeja mutta tätä sun tulee kyllä muutaman päivän välein katsottua ja luettua :)
  Oli pakko kommentoida tosta suihkutettavasta öljystä. Kannattaa vaan olla tarkka miten sitä käyttäää, muutama kokkikaveri on kertonut että se öljy menee niin hienojakoiseksi että pitkällä käytöllä sitä kertyy keuhkoihin. Itse en oo sen jälkeen uskaltanu enää suihkutella! :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Heippa! Aijaa, tuo keuhkoihin kertyminen oli kyllä ihan uutta tietoa mulle. Ehkä täytyy kokeilla googlettaa asiaa :D

 5. Avatar Jenni sanoo:

  Heippa! :) semmonen kysymys, että mitä sie ruukaat ottaa evääksi töihin. Oon saanu tosissaan paljon motivaatiota sinun blogista aloittaa käymään salilla :)) Kiitos!!

  • Avatar ainor sanoo:

   Kiva kuulla että oot saanut täältä motivaatiota! :) En ota eväitä töihin, vaan tulen aina kotiin syömään. Jos ottaisin niin varmaan ihan samaa ruokaa mitä näissä kuvissakin näkyy, mutta vain eväsboksiin pakattuna.

Kommentoi