Jäätelöreseptejä sekä uusi Quest Bar maku

Moikka! Hankin eilen itselleni uuden jäätelökoneen. Citymarketissa oli alennuksessa OBH Nordican Tasty Duo jätskikone vain 25 euron hintaan, joten nappasin sen mukaan. Kokeiltiin äsken muutamaa jäätelöreseptiä ja täytyy sanoa, että tämä laite on todella hyvä ja toimiva, toisin kuin edellinen laitteeni, joka oli myös merkkiä OBH Nordica. 

DSC01340

DSC01339Olenkin maininnut mun lakritsijauhe addiktiosta ja omaan seokseen tuli niinkin eksoottinen sekoitelma kuin laku-kookos-mustikka. Yllä olevassa kuvassa on siis mun jäätelö ja se oli oikeen maistuvaa. Sekoitin keskenään  luomu kookosmaitoa, mustikoita, luomu lakritsijauhetta ja hieman steviaa. Seos jäätelökoneeseen ja kone päälle.

DSC01334DSC01333Saran jäätelöön tuli luomu kookosmaitoa, murskattuja vadelmia, kookossokeria ja quest barin paloja. Sanotaanko että tuo Saran oma (yllä oleva kuva) oli hieman maukkaampaa kuin omani. Parempaa kuin kaupan jäätelö! Oon vielä sokerittomalla, joten piti tehdä omastani hieman tylsempi. :)

Hain tänään postista paketin white chocolaten rasberryn makuisia Quest Bareja. Pilkottiin patukan paloja jäätelöön ja samalla tuli maistettua palanen. Tykkäsin kovasti! Yksi patukka sisältää 20 g proteiinia, eikä lainkaan lisättyä sokeria. Patukassa on 190 kaloria.DSC01336Tänään treeniohjelmassa on ollut kaksi tuntia hikoilua. Aloitin päiväni Body-tunnilla, jonka ohjasin aamupäivällä. Iltapäivällä käytiin taas Even kanssa pumppaamassa pakaroita salilla. Nyt on taas 3 salitreeniä saatu tehtyä tällä viikolla, mistä olen erittäin tyytyväinen. Vaatii pientä suunnittelua, että saa kaikki salit tehtyä jumppien välissä, mutta olen onnistunut mielestäni tosi hyvin viimeisen kuukauden ajan.

Huomenna meillä on Lady Linellä avoimet ovet. Kaikki ovat tervetulleita treenailemaan 10-18 välillä. Luvassa on ohjattuja tunteja aamusta iltaan. Itse ohjaan kl 10:15 Spinningin sekä 11:15 Bodyn. Otan myös kehoanalyysejä päivällä 13-15 välillä, joten ottakaahan kaverit mukaan ja tulkaa treenaamaan. :)

Ihanaa viikonloppua kaverit!  


No Responses to “Jäätelöreseptejä sekä uusi Quest Bar maku”

 1. Avatar Jenni sanoo:

  Hyvä ajoitus, laitoin juuri lainaan saamaani jätskikoneeseen kookosjäätelön aineet. Toivotaan että onnistuu!

 2. Avatar Aino sanoo:

  Jee jäätelöö, oliko niitä vielä lisää vai oliko viimeisiä jotka veit? Keskustan ta kivihaka? Pitää mennä hakeen, mun oma on menny rikki…:/

  • Avatar ainor sanoo:

   Yksi oli keskustan citarissa, mutta sä olit vissiin jo löytänyt omasi…kuulin huhuja :D

   • Avatar Nimetön sanoo:

    Hehe, joo sain ostaa sen mallikappaleen :) (onneks!!). Nyt vaa terveellistä jädeä tekemään ku olen laittanut itteni sokerijätskipulla yms lakkoon :) mutta kiitos vinkistä, en olis kyl muuten menny kattoon elektroniikka osastolle :)

 3. Avatar Rahkapomppis sanoo:

  Paljon yks tollanen Quest bar maksaa? kun näin jossain laatikoissa 12bar 26e? onks tää muka halpa hinta kun luki muistaakseni ”tarjous” :D

  • Avatar Nina sanoo:

   Riippuu ihan mistä ostaa :) Yhden patukan hinta on esimerkiksi Fitnesstukussa 3 euroa, joten kyllä ton laatikon diili oli ihan hyvä :)

  • Avatar ainor sanoo:

   En tiedä yksittäisen patukan hintaa, ostin 12 patukan boxin joka maksoi n.30 e. :)

 4. Avatar bääbää sanoo:

  mikäs tän uuden hyvän jäätelökoneen merkki on ja mikä oli vanhan? :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Kirjoitin tuohon postauksen alkuunkin jo että OBH nordica oli molempien merkki, mutta uudempi oli mallia tasty duo. :)

 5. Avatar Rani sanoo:

  Fitbear.fi sivujen kautta tilasin Quest patukoita. Sieltä löytyi cookies and cream joka on tosi hyvää! Onko kenelläkään kokemuksia Questin pasta tuotteista?

  • Avatar ainor sanoo:

   ei ole kokemusta pasta-tuotteista, täytyypä tsekata tuo sivusto.. :)

Kommentoi