MITÄ SEURAAVAKSI?

Moikka! Melkoisen kiireinen päivä takana. Aamusta asti oon mennyt jumppakuplassa ja silti vieläkin riittäis virtaa tehdä jotain! Siivosin tuossa endorfiinihuuruissa koko kämpän äsken. Päivä startattiin spinningin voimin ja siitä jatkoin vielä Bodyattack-maratonin pariin, joka pidettiin tänään viiden ohjaajan voimin. Ensimmäinen tunti mentiin vanhoja ”oldies&goldies” biisejä ja toisen tunnin aikana lanseerattiin uusin Bodyattack97-ohjelma. Mulla on ollut tässä muutaman päivän vähän sellainen outo fiilis kurkussa ja tänään sitten heräsin koko pää ihan tukossa. Ääni oli siis kovilla noiden ohjauksien aikana ja pikkasen meinas hyytyä volat meikämuijasta, mutta ihan hyvin meni tilanteen huomioonottaen. :D

Moni on kysellyt, että mitä aion nyt kun tavoitteellinen valmennus ja ohjelmat ovat paketissa ja oon toki itsekin miettinyt asiaa. Tällä hetkellä on sellainen fiilis, että en jaksa asettaa mitään suuria tavoitteita, vaan jatkan suunnilleen samoilla rutiineilla ja teen myös välillä jotain ihan muuta jos siltä tuntuu. Mä oon tosiaan nostanut kalorit tällä viikolla + 500 ylöspäin ja ensi viikosta toinen samanmoinen määrä vielä lisää. Tuo nosto on tuntunut lähinnä lisäävän pökköä pesään, sillä tänään kun kävin vaa’alla, oli paino kilon alhaisempi kuin tämän viikon keskiviikkona. Toki nesteet vaihtelee ja vaikuttaa, mutta kuten mainittua niin ilmeisesti mun keho tykkää suurista hiilarimääristä, koska oon syönyt melkein tuon 500 kcal hiilareista. Oon taas alkanut hikoilla kuin viimeistä päivää ja sekin kertoo siitä että kaikki alkaa palata normaaliin. Treenihommat oon pitänyt samanlaisina, eli ohjauksien lisänä teen 3-4 salitreeniä ja sitten köpöttelen iltaisin kevyitä lenkkejä jos sellainen fiilis sattuu olemaan.

id

Kesäkuun ajan meen siis hieman tunnustellen ja heinäkuussa mulla alkaa kesäloma, joka on myös otollista aikaa kokeilla mitä voin salitreenillä saada aikaiseksi, kun jumpat eivät ole hidastamassa palautumista. Ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni jättää aerobiset ihan minimiin (jos vaan pystyn :D) ja panostan  3-5 laadukkaaseen salitreeniin viikossa. Salitreenien painopiste on edelleen tuolla alavartalossa, sillä koen että mun yläkropassa alkaa olla jo ihan kivasti muotoa, ainakin omaan makuun. Myös inbody-mittauksen mukaan ylävartalossani on suhteessa enemmän lihasta kuin alavartalossa, mikä johtuu puhtaasti suuresta alavartalon kuormituksesta. Kaikki jumpat hypitään tai poljetaan noilla koivilla, joten ne eivät välttämättä pääse palautumaan yhtä tehokkaasti kuin ylävartalo.

Muuten tavoitteena olisi ylläpitää tätä ”kuntoa”, johon oon ihan suhteellisen tyytyväinen nyt. Oon aika kriittinen itseäni kohtaan, mutta yritän syöttää päähäni ajatuksia, että nyt on aivan hyvä. :D Toki en pistä pahakseni jos tässä itsestään tulee vielä jotain kiristymistä vaikka tuolta keskivartalon kohdilta! ;) Tässä on kuitenkin edessä kaikenmoisia festareita sun muita kissanristiäisiä, joten veikkaan, että nuo toiveet saa haudata samantien, haha. :)

Ihanaa viikonloppua!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


7 Responses to “MITÄ SEURAAVAKSI?”

 1. Avatar Sanna sanoo:

  Mitä mieltä oot uusimmasta attackista? Itseä ei ainakaan ekan kerran jälkeen kauheesti säväyttänyt tää ohjelma :/ pitää antaa vielä mahdollisuus, jospa se sitten iskis :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Oon tehny vasta kerran, mut tykkäsin sen perusteella kyllä. Saa nähä mitä sitten kun oon ohjannu koko ohjelman läpi ite =)

 2. Avatar sipsi sanoo:

  Heips! Oot inspiroiva tyyppi ja kiteytät hyvin omiakin fiiliksiä :-) Suosittelen kokeilemaan sit lomalla sitä hyvin toteutettujen kuntosalitreenien priorisointia ja oikeesti jättää (etenkin kuluttavimmat) aerobiset ihan minimiin. Se tuntuu ”pelottavalta”, ja jopa tylsältä kun aluksi ei tiedä mitä sillä ajalla tekis:D, mutta kroppa tykkää kyllä hurjasti! Ja sen lisäksi saat uusia tavotteita ja aikaa; sillon kun on pakko olla paikallaan niin huomaa, miten kivaa tekemistä on muuallakin kun salilla :D Trust me, kannattaa kokeilla ja kuukausi hurahtaa hetkessä! Ja sit saat taas jumpata niin paljon kun mieli tekee ;D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Kiitos! Joo, uskon että toi tulee olemaan hyvä veto ja kokeilemalla sitten ainakin tietää miten kroppa tykkää. Uskon että tykkää :D

 3. Avatar Tiia sanoo:

  Moi! Sori, ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta kumpaa sä pidät pienempänä pahana näistä: stevia vai suklarooso? Niinku esimerkiksi herassa ym? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   En pidä kumpaakaan pahan kohtuukäytössä mutta noista varmaan steviaa viel vähemmän. =)

 4. Avatar Johanna sanoo:

  MOi, pidätkö enää hiilaritankkauksia tai cheat päiviä tms säännöllisesti?:)

Kommentoi