5 x VIIKON PARAS

Terkkuja Helsingistä! Heräilin juuri aivan liian aikaisin mun isosta hotellihuoneesta. Saavuin tänne jo eilen, koska olin sopinut muutaman tapaamisen samalla kun tänne olin kerran tulossa. Tänään ollaan siis suuntaamassa muutaman muun bloggaajan kanssa kohti Madridia. Lähtöä ennen mua odottaa vielä yks kiva juttu ja jos kiinnostaa, niin snäpistä pääsee seuraamaan paremmin menoa myös Madridista käsin (ainopaino). 🙂

Ennen kuin suuntaan aamiaiselle, ajattelin summailla viimeisen viikon ajalta kaikki parhaat jutut, joten here we go..

Collage_Fotorjust

Viikon paras..

..Ruokakokeilu – En ole vielä edelleenkään päässyt maistamaan nyhtökauraa ja oon jo alkanut kelaamaan, että onko kyseessä vaan joku myytti, kun se on muka aina loppu joka paikasta. 😀 Sunnuntaina nyhtöhyllyjä penkoessani, silmiin osui ”Härkis” – niminen tuote, joka on siis kypsä härkäpapuvalmiste. Mielestäni tuote muistutti hyvin pitkälle jauhelihaa sekä koostumuksen että maunkin suhteen. Paistoin kesäkaalia, parsakaalia sekä härkistä pannulla ja lopputulos oli todella bueno! Tosi mukavaa, että markkinoille tulee jatkuvasti lisää kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja lihalle. Täytyykin alkaa ottaa taas kasvisruokapäiviä viikkoon.

..Treeni – Näistä on aina vaikea valita, koska kaikki treenit ja jumpat ovat omalla tavallaan hyviä. Täytyy kuitenkin nostaa maanantain spinning korkeimmalle pallille, sillä oli ihan superkivaa nähdä pitkästä aikaa tyyppejä, jotka ovat olleet koko kesän poissa salilta. Vaasassa on paljon opiskelijoita, joten myös tuo vaihtelevuus on sen vuoksi aika suuri meidän saleilla, kun opiskelijoita tulee ja menee. Oon muutenkin aika tyytyväinen nykyiseen spinning-ohjelmaani, joskus vaan kaikki natsaa ja sillon kyseistä tuntia on aina kiva mennä ohjaamaan!

..Biisi – Viime aikoina oon löytänyt paljon hyvää musaa hieman joka lähtöön, mutta täytyy valita kuitenkin twenty one pilotsin ”heathens”. Valitettavasti biisi soi joka puolella hyvin ahkeraan, joten nopea kyllästyminen taitaa olla valitettava tosiasia.

Tapahtuma..- Eilinen lähtö pois Vaasasta. Mulla on ollut hetken jotenkin tukahduttava fiilis ja tää reissu tuli kyllä ihan täydelliseen saumaan. Joskus uusissa ympyröissä pyörähtämien tekee vain hyvää ja sitten onkin kiva palata takaisin kotiin. Normaalisti oon sellainen, etten niin välitä matkustamisesta koska se on mielestäni jollain tavoin stressaavaa kun rutiinit menee sekaisin. Nyt kuitenkin lähdin hyvillä fiiliksillä ja aion relata niin paljon kun vaan pystyn. Näin myös vanhaa kaveria eilen ja joidenkin kanssa vaan menee niin että vaikka edellisestä näkemisestä olisi 5 tai 10 vuotta, silti pystyy jatkaa siitä mihin jäätiin, eikä olo ole vaivautunut. 😀

Päätös.. – Sokerittoman syyskuun aloittaminen! Vaikka en ole tosiaan muutenkaan mikään sokerin suurkäyttäjä, antaa tällaiset haasteet hyvää motivaatiota siistiä muitakin tapoja niin ravintoon kuin treeniinkiin liittyen. Nyt kun saisin vielä ne salitreenit mukaan viikko-ohjelmaan niin hyvä tulee.

Collage_Fotor3

 


Kommentoi