Metsään meni, mutta menköön!

Moikka! Tiedättekö niitä päiviä, kun aamusta asti kaikki menee päin prinkkalaa? Viime yönä heräsin 4-5 aikaan yöllä, enkä saanut enää unta. Pyörin hereillä pari tuntia ja nukahdin uudelleen seiskan aikoihin. Kun kello herätti 9.30 olin aivan kahvilla ja olisi huvittanut vetää peitto korville ja jatkaa unia. Yritin siinä saada itseni jumppakuntoon mahdollisimman nopeasti, nopea vilkaisu ulos kertoi, että siellä sataa kaatamalla ja puut heiluu tuulen tahdissa, nice! No ei muuta kuin kunnon vermeet päälle, sillä jumppa odotti ja kello tikitti vauhdilla eteenpäin. Meillä on täällä uusi perheenjäsen, jonka ansiosta mulla tuli entistä kiireempi, kun se pörräs mun jaloissa. :)

10612127_10152584099964774_1659236343_o

Säntäsin kiireellä ulos ja kappas vaan! Pyörää ei näy missään…Rakas joponi oli siis pöllitty. Pieni panikointi päälle, kello oli 10.47 ja mun jumppa alkoi kl 11:00, kahden kilometrin päästä kotoa. Soitin taxiin, jonka sain onneksi perua hetkeä myöhemmin, sillä oma pelastava ritari oli juuri hollilla ja kiidätti mut salille. Olin salissa kl 11.01 :D Huh! No ei muuta kuin selitykset myöhästymisen syystä ja homma käyntiin. Hyvä treeni auttoi mielialaan ja ärsytykseen, ja pyörän aiheuttama v*tutus oli tiessään jumppien jälkeen, vaikkakin harmittaa tietysti, sillä kulkeminen paikasta toiseen vaikeutuu tämän myötä.

DSC02842

Tässä meidän uusi höpönassu :D Lupaan että tästä ei tuu koirablogi, kuva olkoon ensimmäinen ja viimeinen ;)

Tein maanantaille uuden CORE-ohjelman ja tällä kertaa mulla on mukana myös vaikeampia juttuja. Tunti on siis haastava ja rankka, osa liikkeistä voi olla jopa niin vaikeita ettei ne kaikilta onnistu, ainakaan heti. Mutta hei! Kehittyäkseen pitää välillä haastaa ja kokeilla uusia, vaikeampia ja rankempia hommia. Aina on tietysti helpommat vaihtoehdot, joita voi käyttää, kunnes vaikeemmat alkaa sujua. Kuuleman mukaan keskivartalo oli krampissa yhdellä jos toisellakin tunnin jälkeen. :)

Core-tunnin biisilista näyttää tältä:

 1. Light up my life (feat flo rida & shawn levis) – Mazzoli
 2. Blade theme (original edit) – Bryce
 3. Hey porsche (wings & rider remix edit ) – Cruise controllerz
 4. Euphoria (red & d3vils remix edit) – Big diddy
 5. Sun is up (play & win extended) – Inna
 6. Toy soldiers (crystal lake remix 2014) – Commercial club crew  (käytössä pidempi versio tästä)
 7. Crazy beautiful life – Kesha

10605916_10152584147909774_353084021_oMulla on ollut haussa biisi RPV:n ja Bodyn lämmittelyn loppuosaan, en ole löytänyt tarpeeksi iskevää ”finaalibiisiä”, kunnes eilen löysin todellisen helmen omaan makuun! Tiedättekö, kun joskus vaan joku kappale kolahtaa niin, että sitä huvittaa kuunnella repeatilla putkeen, hyppiä ja pomppia sen tahdissa? No tämä iski meikään, oikeen kunnon jumppamenoon sopiva. Mulla käytössä hieman pidempi raindropz! mixaus..

Tällä viikolla olisi vielä edessä LesMillsin jatkokoulutukset. Huomenna Bodypump ja Bodycombat täällä Vaasassa. Bodyattack ja Bodystep lauantaina tampereella. Olen siis poissa lauantaina, enkä pääse pitämään omia jumppia tuolloin. Huomenna on luvassa ihan kiva treenipäivä, sillä omien tuntien lisäksi mulla on tosiaan pumppi ja combat. Aamulla RPV + oma salitreeni, iltapäivällä homma lähtee käyntiin 16.30 uudella pumpilla, siihen perään oma steppiohjaus ja sen jälkeen suoraan uuden combatin pariin! Tsemppiä vaan mulle. ;)


10 Responses to “Metsään meni, mutta menköön!”

 1. Avatar marra sanoo:

  AWWWWW MIKÄ MÖSSYKKÄ! itse en kyllä pahastu mikäli tästä blogista tulisi edes 1% verran koirablogi, koska hei, söpöjen koirien kuvien tuijottelu vaikuttaa varmasti positiivisesti hyvinvointiin. eihän näidenkään kuvien tuijottelusta voi tulla ku vaa iloseks: http://news.distractify.com/fun/animals-fun/camo-posts/?v=1

  • Avatar ainor sanoo:

   heheh, no onhan noita hauska kattoa :) Ehkä karvaturri pääsee vilahtaan joskus vielä jossain kuvassa :D

 2. Avatar Riikka Kuokkanen sanoo:

  Oon jo vuoden lukenut sun blogia, lähinnä katsellut ideoita omille tunneille jumppa-kategoriasta jne, koska ohjaan itsekkin tunteja kokopäiväisesti ja teen PT:n hommia..
  Mutta NYT OLI PAKKO KOMMENTOIDA :D Mulla täällä jaloissa pyörii kolme ranskista ;) nuorin on 4,5 kk <3 Neljä ranskista kaikenkaikkiaan olen omistanut, ja niistä on jo aika paljon kokemustakin kertynyt..niin hyvässä kuin pahassa. Liity ihmeessä facen "ranskanbulldoggi"-ryhmään, olen siinä ylläpitäjänä, ja meitä on siellä useampi tuhat :)
  Ja jos jotain ongelmia tulee, autan mielelläni, kokemusta on niin hengitysteiden avarrusleikkauksesta, huonoista polvista, allergioista, ja ensimmäinen bullani menehtyi välilevytyrään 3,5 vuotiaana :(
  Mut ihanaa vauva-aikaa teille <3
  Mistä söpöliini tuli?

 3. Avatar Pamsuli sanoo:

  Ehdottomasti koirakuvia joukkoon!! Erityisesti Instaan kunnon tykitystä! :) Tekstit saa olla sitten täyttä asiaa kuten aina.

 4. Avatar koirafani sanoo:

  Ihana pentu <3 :)
  Ei ainakaan haittaa minua yhtään koirien kuvat :) Muutama ranskis ollaan tavattu oman koiran kanssa ja se aina säikähtää niiden pienesti rahisevaa hengitystyyliä, kuulostavat pikku possuilta :D
  Onnea uudelle perheenjäsenelle!
  Toivottavasti joposta saa kotivakuutuksesta edes vähän korvausta :/ Pyörävarkaat on inhottavia!

 5. Avatar Jonnaajon sanoo:

  Voi ei toi pyörä. Mua niin ärsyttää sun puolestas. Tuntuu olevan haluttua tavaraa noi Jopot ja joku oli munkin perusmummiksen koittanu kähveltää Oulunkylän asemalla, mutta onneks ei ollu saanu lukkoo väännettyä rikki. Inhottaa tollanen :(

  Tää ei liity tähän, mutta tuli siitä Instagramin sokerijutusta vielä mieleen oma lemppari; ”Elovena Muumi Välipalakeksit ovat lapsille suunniteltuja, luonnollisista raaka-aineista valmistettuja välipaloja. Välipalakekseissä yhdistyvät marjojen maku, terveellinen täysjyvä ja kuidut. Pieni keksi sopii pieneen käteen. Ainesosat:
  TäysjyväKAURAjauho ja kauralese (33%), VEHNÄjauho, sokeri, vadelmavalmiste 12% (vadelma, sokeri, glukoosisiirappi, sakeuttamisaine (E401), aromi), rypsiöljy, perunatärkkelys, vesi, vanilliinisokeri, nostatusaineet (E450i, E500), suola”.

  Mua jotenkin sapetti silloin kun mainoksen näin. Toi mainosteksti antaa vähän eri kuvan tuotteesta, koska mun mielestä ainut luonnollinen juttu tossa on se kaura ja suola :D Ärsyttää itseäni vaan toi markkinoinnin tyyli, kun aina tollaset pommit ratsastaa jonkun yhden ”terveellisen” ainososan nimellä tyyliin ”aitoa marjaa”, ”täysjyvää”, ”sisältää acaita”, ”sokeriton” jne jne…you know ;D Pistin kyllä tosta Elovenalle pienen palautteenkin :D

  On kyllä sulonen toi haukku, vaikka en ehkä oo yks niistä, joka ensimmäisenä saa koira- tai vauvakuumeen sellaisia nähtyään ;D ja hei, kivaa loppuviikkoa treenien parissa…ehtiihän sitä lepään sunnuntainakin :)

 6. Avatar Jonnaajon sanoo:

  http://www.elovena.fi/tuotteet/valipalakeksit-ja-patukat/elovena-muumi-taysjyvakaura-vadelma-valipalakeksi?reid=6411200108863 <– Ainiin olihan se myös runsaskuituinen ja leivottu rypsiöljyllä, hei daa :D

 7. Avatar Maisa sanoo:

  Moikka! Kävin tänään sun rpv-tunnilla ja tykkäsin kovasti! Upee kokonaisuus, ja todella hauskaa! Kiitos siitä!
  Mikä biisi se ensimmäinen ”kuminauhabiisi” oli, siis aivan ensimmäinen jossa käytetään kuminauhaa? (Muistaakseni siinä tehtiin luisteluhyppyjä, joustoja sivuille ja.. kädellä piti koskettaa maahan niissä luisteluhypyissä? :D) se biisi jäi erityisesti mieleen, enkä nyt millään löydä sitä;)

 8. Avatar Aidan sanoo:

  Voi, onnea pienestä pennusta, vaikka olenkin järkyttynyt rotuvalinnasta!

Kommentoi