suklaaunelmaa + blogitarjous

Heippa! Viime aikoina olen taas innostunut leipurinhommista ja kehitellyt erilaisia terveellisempiä herkkuja. Usein nämä terveysleivonnaiset sisältävät pähkinää, mutta nyt olisi tarjolla pähkinätön suklaakakku, erinomaisella ravintosisällöllä! Tämä saattaa kuullostaa hieman oudolle, mutta mun mielestä lopputulos oli oikeen onnistunut. Kyseessä on siis mustapapu-suklaakakku! 😀 Kakku oli todella helppo tehdä, valmistukseen ei mennyt kauaa. Bongasin ohjeen alunperin Kiitos hyvää – blogista, alla hieman muokattu versio. 🙂DSC02845_Fotor_Collage

Suklaakakku

  • 1-1,5 tölkkiä mustapapuja (käytin GoGreensin pahvipurkkiin pakattuja papuja)
  • 3-4 luomumunaa
  • ½ dl raakakaakaojauhetta
  • ½ dl luomulaatuisia kookoshiutaleita
  • ripaus suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl luomuhunajaa
  • muutama taateli
  • n. 30 g raakasuklaata (käytin cocovin kahvinmakuista)

Laita kaikki aineet, paitsi makeuttajat (hunaja&taatelit) blenderiin, sekoita taikinaksi. Lisää sekaan hunaja ja taatelit ja sekoita uudelleen. Maistele makeusaste. Jos haluat lisää makeutta, lisää hieman hunajaa tms. Mikäli haluat kakkuun sattumia, hämmennä lusikalla sekaan raakasuklaapaloja. Kaada taikina (voideltuun) kakkuvuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Levitä kakkupohjan päälle kuorrute –> Sekoita sauvasekoittimella banaani, pari taatelia, ripaus suolaa ja muutaman ruokalusikallinen raakakaakaojauhetta tahnaksi ja levitä tasaisesti kakun päälle. Murustin vielä raakasuklaan paloja päälle ja ne sulivat kivasti, kun kakku oli vielä lämmin.

DSC02831Joku kyseli blueberry-cheesecakeraakasuklaani perään ja lisätään se vielä tähän. Valmistin siis raakasuklaata kaakaovoista, steviasta, raakakaakaojauheesta, tocosta, lucumasta, macasta ja ripauksesta suolaa. Tämän jälkeen sekoitin vajaan kauhallisen Fitnessgurun OneEgg blueberry-cheesecake proteiinia sekaan, tästä tuli aika stydyä kamaa, joten lorautin pienen lorauksen kookosmaitoa sekaan. Heitin sekaan muutaman mantelin, leivitin massan levyksi leivinpaperin päälle ja sen jälkeen pakkaseen n. 10 minuutiksi! Ihan superherkkua ja vie taatusti makeanhimon!

DSC02846

Loppuun mulla olisi vielä kiva tarjous kaikille Vaasalaisille, jotka ovat miettineet uuden harrastuksen aloittamista syksyn kunniaksi! Koodilla ”Ainon blogi” saat mielettömän tarjouksen meidän salien jäsenyydestä.

Liittymismaksu 0 € (norm. 100€) +

12 kuukauden jäsenyydellä elo- ja syyskuus kaupan päälle! (69 € / kk) OPISKELIJA 64 € / KK

24 kuukauden jäsenyydellä elo, syys ja lokakuu kaupan päälle! (64 € /kk) OPISKELIJA 59 € / KK

Tällä tarjouksella maksat siis parhaimmillaan vasta marraskuussa ensimmäisen kerran. Samalla jäsenkortilla saa siis kaksi salia (Lady Line & Wasa Sports Club). Meidän saleilla ryhmäliikuntatarjonta on vailla vertaa, lisäksi kuntosalit ovat hyvin varustettuja ja tilavia. WSC on nimittäin suomen suurin kuntokeskus. Molemmista paikoista löytyy myös solariumit ja ladylta ihana infrapunasauna, tavallinen sauna, uima-allas ja relax-osasto. Saman katon alta saa myös hieronta- ja kosmetologipalvelut. Liittyessäsi saat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman, meillä on kahdesti viikossa kuntosaliopastus, jossa on mahdollista käydä oma ohjelma läpi ammattilaisen ohjauksessa, jotta treenit lähtee turvallisesti, mutta tehokkaasti käyntiin! 🙂 Nyt mailia mulle jos vähänkään kiinnostuit! 🙂 aino.rouhiainen@ladyline.fi

Veloitukseton kokeilukortti on myös mahdollisuus ottaa testiin ennen kuin päättää, että tahtoo jäädä meille 😉 (kokeilukortti ei sitouta mihinkään!)

Tarjous on voimassa 26.9.2014 saakka koodilla ”ainon blogi”.


4 Responses to “suklaaunelmaa + blogitarjous”

  1. Ilona Mali sanoo:

    Näyttää ja kuulostaa herkulliselta toi kakku C: Ainoo, että vähän mietin, minkä takia pohjaan laitetaan raakakaakaojauhetta kerta se kuumennetaan 😀 Aion kyllä ton suklaaunelman leipoa heti huomenna 🙂

    • ainor sanoo:

      Juu totta, tässä tapauksessa se kaakaojauhe oli lähinnä maun tuoja 🙂

    • Satu sanoo:

      Joo mietin ihan samaa, että turhaan käytetty raakakaakaojauhetta ja suklaata jos kuitenki paistetaan. Hinnakas kakku tulee ja ihan hukkaan menee kuitenki nuo ravintoaineet mitä raakasuklaassa on, niin sama käyttää normi tummaa suklaata ja jauhetta..

      • ainor sanoo:

        Jees ihan vapaasti saa muokkailla reseptiä, mulla oli kaapissa nuo aineet ja sen takia niitä käytin!:)

Kommentoi