Päivän jalkatreeni sekä yhteisen Bikinibody Bootcamp-treenin päivämäärä

Moi! En olekaan hetkeen jakanut omia treenejä täällä, joten ajattelin höpötellä jalka/pepputreenistä, joka tuli tehtyä tänään. Mulla ei ole tapana suunnitella treeniä etukäteen, vaan teen liikkeet tilanteen mukaan. Joskus juuri ne välineet mitä tarvitsen on varattu, joten vaihtelen liikkeitä kerroittain. Teen yleensä neljän sarjoja ja perusvoimatreeniä, eli n 10-12 toistoja. Jalkatreenit on tullut tehtyä viime aikoina aina tiistaisin aamusta. Mulla on illalla vielä Bodycombat ja RPV, mutta oon ehtinyt palautua ihan hyvin siihen mennessä, vaikkakin RPV:ssä yleensä hapottaa ihan kivasti per..takalistossa (meinasin kirjoittaa peräaukossa…wtf :D :D )

IMG_6286Tänään oltiin salilla sellaiseen aikaan, että melkein kaikki välineet oli käytettävissä, kun niitä tarvitsi. Mitäs sitä tuli tehtyä lämmittelyn jälkeen?

 • Takakyykky 4 x12
 • Yhden jalan kyykky 4 x 12 per jalka
 • Maastaveto 10 toistoa + lantionnosto 15 toistoa (supersarja) x 4
 • Yhden jalan prässi 10 toistoa per jalka + reisien loitonnus laitteessa 15 toistoa (supersarja) x 4

Sellainen tunnin setti tuli tästä lämmittelyineen päivineen. Olin jälleen myöhässä omasta aikataulustani ja sain kyykätä tuli persuksien alla, sillä asiakas oli tulossa niin, että meillä oli tuo tunti aikaa treenata! Puhun usein monikossa ”me treenattiin” sillä mulla tapaa melkein aina olla joku kaveri messissä näissä omissa salitreeneissä ja muissa hommissa. :D 

IMG_6278

Päivän väri :)

Tulevana lauantaina 3.5 meillä on Lady Linellä Avoimet Ovet koko päivän ja mä tulen ohjaamaan tunnin mittaisen Bikinibody Bootcamp Workoutin klo 12:30. Kirjoittelin aiemmin, että järjestäisin tällaisen jutun ja nyt se on tulossa! Tämä on siis täysin ilmainen treeni kaikille, jotka haluavat tulla kokeilemaan treeniä ohjattuna. En osaa sanoa kuinka suosittu tämä tulee olemaan, mutta tunnille tulee olemaan maximäärä osallistujia, joten jos haluaa varmasti mukaan, kannattaa olla mestoilla hyvissä ajoin. Todella vaikea sanoa näin etukäteen, kuinka paljon tai vähän jengiä tulee, sillä näiden päivien kävijämäärät vaihtelevat tosi paljon. :) 

DSC01772


No Responses to “Päivän jalkatreeni sekä yhteisen Bikinibody Bootcamp-treenin päivämäärä”

 1. Avatar Liisa sanoo:

  Voi kumpa asuis siellä päin suomea, niin varmasti osallistuisin tohon Bikinibody Bootcamp workouttiin…:(
  Että tervetuloa vaan tänne pääkaupunkiseudullekkin vetäsemään sama setti! ;)

 2. Avatar Riikka sanoo:

  Eiii, mä olisin niin halunnut, mutta ollaan ilmoittauduttu samalle päivää Vaasassa järjestettävään väriestejuoksuun! Miksi kaikki kiva tapahtuu aina samana päivänä ja vielä lähes samaan aikaan?! :(

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Kiitti jalkatreenivinkeistä! :)
  Nyt ryntuu

 4. Avatar Johanna sanoo:

  Kiitti jalkatreenivinkeistä! :)
  Nyt tuntuu, että vähintään puolet Fitfashionin väestä on jollain dieetillä, kesäkuntoa, salilla painetaan ja aamuaerobisia vedetään :D Mutta mitäs sitten kun on se ns. tavoite saavutettu, kuinka sitten tulisi treenata? Mietiskelen tätä, koska olen nyt saavuttanut oman tavoitteeni, vähän rasvamassaa pois ja % alas (21, en siis mikään tikku ole). Että kuinka lähteä maltillisesti kasvattamaan lihasmassaa salilla, kehon painoa samalla, mutta että ei kuitenkaa niin, että ne samat vanhat lukemat paukahtaa mittariin!

  Olisi kiva saada tästä postaus, koska tuntuu, että sinä et ainakaan pitkiä aikoja ole dieetillä, mutta silti AINA ;) tikissä ja varmasti nyt ruuan ja treenin kanssa menet kuitenkin tavoitteellisesti! Vähän jännittää, että kuinka tästä nyt selviän itse :)

 5. Avatar abc sanoo:

  Hellou hellou! Tossa oikeella kun on noi pikalinkit bootcamp treeniin ja ruokavalioon, niin oisko mahollista saada siihen myös linkki treeniohjelma 2:seen? :)

Kommentoi