Lakritsisuklaan resepti sekä päivän puuhailut

Heippa! Aivojen ylikuumentuminen on jatkunut tänään. Olen opetellut BODYCOMBAT™ 57 – ohjelman alusta loppuun päivän aikana, treenauttanut asiakkaita ja hoitanut muita työhommia.

Voin kertoa, että oli pientä stressiä ilmassa tänään, kun opettelin ohjelmaa. Huomasin, että etenkin combat kappaleet olivat aika monimutkaisia ja niitä täytyi katsoa useaan kertaan läpi, ennen kuin homma luisti kunnolla. Painotan vielä, että en ikinä mene ohjaamaan mitään mitä en osaa ja opettelen asiat kunnolla, mutta tänään homma vaati entistä enemmän tsemppiä.

Olisi kannattanut aloittaa aiemmin, mutta ei vaan ole ehtinyt 😀 Tunti meni kuitenkin hyvin ja siihen päälle vielä RPV tunti täpötäydelle salille. Nyt on 2 ohjelmaa opeteltu ja 2 jäljellä! On kyllä mukavaa, kun pääsee vihdoin vetämään uusia koreoita ja kappaleita.

Toisella salillamme LM-vaihto on vasta tulevana lauantaina ja voipi olla, että ”joudun” ohjaamaan huomenna vanhaa attackia aamupäivän tunnilla…

Sitten itse otsikkoon. Ostin viime viikolla Ekosopista luomu lakritsiuutejauhetta. Kokeilin tehdä lakritsin makuista raakasuklaata. Pidän itse sekä suklaasta, että myös lakusta/salmiakista ja näiden yhdistelmä tuntui hyvältä idealta. 

DSC00103

Lakritsisuklaa:

  • 1,5 dl kookosöljyä
  • 2 dl kaakaovoita (raastettu)
  • 10-15 tippaa vanilja steviaa (tai muuta makeutusta)
  • 1 dl raakakaakaojauhetta
  • 1dl lucumajauhetta
  • 2 rkl lakritsiuutejauhetta

Sulata kookosöljy vesihauteessa. Sekoita kaikki aineet massaksi ja laita seosta jääpalamuotteihin. Muotit pakkaseen n. 10 minuutiksi.

DSC00104 DSC00029

 


One Response to “Lakritsisuklaan resepti sekä päivän puuhailut”

  1. Hellu sanoo:

    Sellasta kyselisin että paljon tuosta määrästä tulee suklaata ja kun ne oli valmiit nii rupesko ne huoneenlämmössä sulaamaan? Ajattelin tehä yhdelle kaverille joululahjaksi suklaata nii siks kyselen 😀

Kommentoi