Lenkkiä, jumppaa ja pari hyvää biisiä

Heips! Aloitin tänään päivän kesän ensimmäisellä juoksutreenillä. Ennen juoksin aika paljon, etenkin kesäisin, mutta nykyään se on jäänyt ja ei oo hirveesti huvittanut koko homma.

Aamulla oli kuitenkin sellainen fiilis, että haluan kunnolla hien pintaan ja sykkeen ylös, jolloin juokseminen tuntui parhaalta idealta. Heitin tutun reitin, jonka tiedän olevan noin 10 km pitkä. Mulla on joku ihme pakkomielle tuohon kympin juoksemiseen joka kerta. Jos lähden lenkille niin se on vähintään 10 km tai ei ollenkaan, haha :D 

IMG_3758Tossu kulki hyvin kuten kuvasta näkyy. Pidän aina musiikit korvilla kun juoksen, ilman ei pysty. Ongelmana on aina musiikin valitseminen. Luukutan päivittäin jumpissa kaikki parhaat biisini, joten niitä ei välttämättä jaksa kuunnella enää vapaa-ajalla. Oonkin ladannut luuriin Radio NRJ:n appin ja kuuntelenkin useasti reidiota lenkillä. Bongasin pari hyvää biisiä matkalla. Toinen sopii jumppalistalle ja toinen johonkin toiselle listalle… :)


Illan jumppaputki alkoi päivän toisella kympillä BodyAttackin muodossa. BA:han vastaa kuulemma 10km juoksulenkkiä. Voi pojat, että olikin hikistä! Attackin päälle vielä HC-spinning + Core…Nyt on kuulkaa turvotukset hikoiltu :)


No Responses to “Lenkkiä, jumppaa ja pari hyvää biisiä”

 1. Hillasuo sanoo:

  Mä kyllä polkisin spinningissä tuon Stigin biisinkin tahtiin, jumppabiisinä en sitä niinkään kuullut. Se oli reipas, kiva biisi ja meitsi tykkää Stigistä.:) Eli spinningiin vaan.:)

 2. sara sanoo:

  Monta liikettä salilla reenatessa tulisi tulla yhdelle lihakselle reenin aikana? Teen yleensä n.3 lihasta yhden reenin aikana. Onko 3 liikettä sopiva? Jos tekee toistoilla 3×8-15. Onko tunti salireeniä kerralla liian pieni aika?

  • ainor sanoo:

   3-4 liikettä riittää yhdelle lihakselle jos treenaat 3 lihasta kerralla. Treenin kestolla ei sinänsä ole merkitystä jos saat hyvät tuntumat ja lihakset väsytettyä.

 3. liisa sanoo:

  tarkoitukseni on kiinteytyä/laihduttaa ja saada siinä sivussa myös hieman lihaksia. Niin tulenko saamaan tuloksia jos käyn jumpissa (step,spinnig,pump,tabata) yhteensä noin 6kertaa perviikko ja siihen lisäksi muutamana päivänä salitreeni? Toki siinä samalla kiinnitän paljon huomiota ruokavalion. Mitoiltani olen 64kg/165cm ja ikää 18

  • ainor sanoo:

   Treenimäärät kuulostaa aika suurilta. Oletko treenannut ennen noin useasti? Jos tahdot lihaksia ja kehittyä täytyy muistaa myös palautuminen ja lepopäivät. Tulet kyllä varmasti saamaan tuloksia jos ravintopuolikin on kunnossa. Ethän ole liian tiukka itsellesi, eli lepoa ja tarpeeksi ravintoa kun treenimäärät on noin suuret. :)

Kommentoi