Kuulumisia

Haudi hau kaverit! Tänään mulla ei ole oikeen mitään fiksua kerrottavaa, joten tämä olkoon sellainen ”mitä mulle kuuluu” – postaus :) 

IMG_3766

Tänään on ollut aika busy päivä ja pääsinkin koneen ääreen vasta nyt. Jumppien lisäksi oon hoitanut paljon asioita, jotka pitää rullata kun olen kesälomalla. Lähden siis kesikselle tämän viikon torstaina ja olen lomalla heinäkuun 28.päivään asti. 4 viikkoa ilman aikatauluja tulee kyllä ihan mukavaan saumaan :) Tuun siis olemaan poissa jumppahommistakin loman ajan. Tiedän, että mulle tulee vieroitusoireita jumppaamisesta, mutta kerran vuodessa on ihan hyvä tehdä jotain ihan muuta ja antaa kropan hieman palautua. Aion toki treenata, mutta määrällisesti vähemmän ja laadullisesti paremmin. 

IMG_3771

Polje sinne ja polje tänne. Onneks kesällä on kiva liikkua fillarilla :)

Tulen päivittämään blogia aikalailla normaaliin tapaan, ehkä jopa laadullisesti paremmin, kun on aikaa raapustella asia-postauksia.

Tänään vedin viimeistä kertaa hetkeen Spinning-BODYPUMPin ja BODYCOMBATin. Etenkin combatissa oli huikee meno. Oli jotenkin hyvä jengi, kaikki pysy mukana ja teki teknillisesti todella puhtaasti. Siitä tulee ohjaajallekin aina hyvä fiilis! RPV:n vedän vielä kertaalleen torstaina aamusella, joten sitä ei tarvitse hyvästellä vielä. Huomenna kl 11:00 pidän vielä mun rakkaimman eli BODYATTACKin kerran ennen lomia. Mähän kirjoitan niinku olisin pidemmälleki matkalle lähdössä :D 4 viikkoo hurahtaa ohi ja sitten saadaan taas tempoo vuoden ympäri enemmän kun jaksaa!

IMG_3772

 

Uuden kameran aion käydä hakemassa heti ensi viikolla niin loppuu nämä kura-kännykkä-kuvien katselut täällä blogissa :) Lopetan tämän huikean kuvasarjan mun pieneen ja kevyeen iltapalaan…

IMG_3770

kukkakaalimuusi&kana-sienisoosi


No Responses to “Kuulumisia”

  1. Anumaaria sanoo:

    Mietin jo täs että pitääkö mun joogata ny 4 vkoa, jos siel ei oo muita jotka ”like it loud”. ;D

    Ei vaan, huippua lomaa Aino! Oot sen todellakin ansainnut. :)

Kommentoi