Kenkä inspiraatiota

Rakastan treenikenkiä! Etenkin NIKEn malleja. Tämän hetken lempparit on nuo Nike Freet, joita omistan kaksi paria. Toiset ovat itse suunnittelemat ja toiset ihan kaupasta ostetut. Mulla on ollut takaraivossa ajatus hankkia uusi pari, kunhan vastaan osuu jokin ihanan herkullinen väri :) 

Seilasin äsken zalandon sivuilla ja silmiin osui Niken Air Maxit (kaksi ensimmäistä kuvaa). En sitten osannut valita näiden välillä, joten tilasin molemmat. Loogista vai mitä? :D Joudun ehkä palauttamaan toiset, mutta se on sen ajan murhe se. Kaksi ensimmäistä ja kaksi viimeistä kenkää ovat siis enemmänkin arkikenkiä ja siinä välissä olevat treeniin sopivia kenkiä.

Nike Freet ovat todella kevyet jalassa ja ne vahvistavat myös jalan omia lihaksia. Huonona puolena on tietenkin se että niissä ei ole vaimennusta, joka voi aiheuttaa kipuja jalkoihin jos juoksee tai hyppii paljon. Juoksukenkinä mulla on Asicsen Nimbus kengät, kuten suurin osa teistä varmaan tietääkin :)

Kaikki kuvat ja kengät ovat www.zalando.fi sivustolta.

NI111A04W-455@1.1 NI111A04W-550@1.1
N1241A02V-202@1.1 N1241A02V-505@1.2 N1241A06N-502@1.1 N1241A06P-404@1.1 N1241A053-851@1.1 N1242A0FG-502@1.1 N1242A04N-206@1.1 N1242A04N-258@1.1 N1242A04N-503@1.1 NI111A00I-055@1.1 NI115A000-M00@1.1


No Responses to “Kenkä inspiraatiota”

 1. Jenny sanoo:

  Mulla on nuo kolmanneksi alimmaiset Nike Freet ja oon kyllä kovasti tykännyt! :) Hauskan värisiä nuo Air Maxit :)

  • ainor sanoo:

   Oi ne on kyllä hienot freet ne! Haluisin kans jotkut keltaset/oranssit seuraavaksi :)

 2. Nimetön sanoo:

  Vedätkö nykyään kaikki jumpat pelkästään noilla Freellä (attackit ym enemmän vaimennusta tarvitsevat jumpat)?

  Ei muuten oo yhtään ihme, että Vaasassakin suurimmalla osalla jumppareista näkee Freetä tai Nimbusta, kun myyjätkin Sportiassa mainostaa, että ”Ainokin käyttää näitä” :D. Olin joku aika sitten ostamassa uusia jumppakenkiä ja sit se myyjä vaan oli silleen, että ”Joo nää Freet on myydyimmät ja tosi suositut ja ohjaajatkin käyttää näitä tosi paljon, esim. jos käyt Sports Clubilla tai LadyLinella niin Aino ja Jennikin käyttää näitä ”. Lisäksi se mainitsi, että Aino käyttää näitä just vähemmän tukea vaativissa jumpissa, mutta sitten esim. attackis se käyttää Nimbuksia. Että tosiaan nekin, jotka ei lue sun blogia tai eivät tapaa käydä sun jumpis, niin varmaan ovat tietoisia, mitä kenkiä sä käytät :D Mutta mikäs sen parempi myyntipuhe onkaan jos ohjaajiltakin on tuotteissa hyvää sanottavaa! ;)

  • ainor sanoo:

   No nyt viime aikoina oon vetäny kaikki jumpat freellä. Käytin tosiaan aiemmin nimbuksia attackissa kuten myyjä kertoi ;) mutta sitten otin ne ulkokäyttöön ja en oo enää viittiny hyppiä sisällä samoilla kengillä mitä käytän ulkona. Odotan nimbukselta uutta mallia ja sitten otan ne jälleen käyttöön pomppujumpissa :)

   Aika hauska, että ne muistaa noin hyvin. Oon mä sielä kyllä ”muutaman kerran” ollut kyselees ja pähkäilemäs että mitä ostais :D

 3. Maarit sanoo:

  Mulla on ollut vuoden akillesjänteet tulehtuneet ylirasituksen takia. Nyt tilanne alkaa helpottamaan ja pitäisi hankkia uudet lenkkarit. Olen harkinnut asicsin nimbuksia. Onko ne sun mielestä hyvät vaimennuksiltaan, koska tässä tilanteessa mun pitäisi saada lenkkarit, joissa nimenomaan vaimennus toimii? Sulla on muuten kiva blogi:) Löysin sen vasta muutama viikko sitten.

  • ainor sanoo:

   Ne on kyllä mun mielestä todella hyvät vaimennuksltaan ja ehdottomasti parhaat lenkkarit mitä oon käyttänyt. Kaikilla on kuitenkin erilainen jalka, joten kannattaa varmista että se on sopiva just sun jalalle :) yleensä urheiluliikkeiden myyjät osaa katsoo millasta tukea sun jalka tarvii, eli rohkeeti vaan kysymään apua kenkäostoksilla!

Kommentoi