Lomalla

Heippa! Nyt tulee eka kännykkäpostaus fitfashionin puolella, katsotaas miten tämä toimii. 
 
Mulla alkoi juuri loma ja istun autossa matkalla kuusamoon viettämään mökkiviikonloppua ihanien ystävien mökille. Ei olla nähty vuoteen, joten tätä vloppua on odotettu jo hetki :) 
 
Kävin äsken ohjaamassa vielä BODYSTEPin ja hieman haikee olo jäi tunnin jälkeen, kun tietää ettei hetkeen pääse sinne lavalle heilumaan! Oli tosi kiva tunti, kaikki vakkarit paikalla ja ihanat Eve ja Suvi vielä eturivissä kruunasi treenin :)  
Mä tykkään tästä ohjelmasta aika paljon, jopa enemmän kun parista aiemmasta. Kerta kerralta tuntunut kivemmalta.
 
Sain tosiaan hypätä suoraan suihkusta auton kyytiin, joten olin varannut evästä mukaan, jottei tarvitse turvautua huoltoasemien ylihinnoiteltuun ja yleensä aika ravintoköyhään ruokaan… Kunnon laatikko (melkein 2l boxi) kana-halloumjuusto-salaattia pitäis riittää perille asti :)  
 
Olen siis vlopun pois koneen luota, mutta sunnuntaina tai maanantaina luvassa mäkivetotreeni, jota on toivottu :) 
 
Jos teillä on mielessä toivepostauksia, niin ehdotuksia otetaan vastaan. Lomalla on enemmän aikaa skriivailla :)20130627-210429.jpg

No Responses to “Lomalla”

 1. Nimetön sanoo:

  Kerkeisitkö vastata kommentteihi=) ymmärrän et sul on paljo kiireitä, mut itellä oli pari kysymystä joihin haluisin vastauksen ja ne on tos pari postausta takaperin :)

 2. Anna sanoo:

  Hauskaa lomaa! Toivottavasti aurinkoa riittää eikä itikat kiusaa liikaa.

 3. Iiris sanoo:

  Hei,
  olisi mielenkiintoista tietää, minkälaista ravintoa suosittelisit syömään ennen ja jälkeen treenin? Olet ehkä joskus kirjoitellut aiheesta, mutta en ainakaan pikaisella selauksella löytänyt tekstiä :)

 4. Ines sanoo:

  Oon tässä pohdiskellut josko menisin huomenna työpäivän jälkeen piiiiitkästä aikaa taas jumpalle ja onneksi olkoon, sait mut just vakuuttuneeksi siitä että painelen sinne Body Stepiin! Jos se kerran on niin kiva :-) Hyvää lomaa!

Kommentoi