MIETINPÄHÄN VAIN ETTÄ..

..En ole syönyt puuroa yli vuoteen. En tiedä miksi, mutta ei ole vain tullut syötyä. Aiemmin vedin puuroa päivittäin. Nykyään aamupalalle menee smoothie ja illalla tätä ihanan juustoista porkkana-kauraleipää.

..Tuntuu siltä, että kaikkialla toitotetaan kuinka mielummin luetaan aitoja maanläheisiä postauksia, eikä niinkään luksuselämää ja aseteltuja juttuja. Miksi silti suurimmat blogit ja ig-tilit ovat juuri tällaisia täydellisyyden perikuvia?

..Mulla menee eniten työaikaa sellaisiin asioihin, joista en oikeastaan saa mitään palkkaa, mutta olen aina uskonut siihen, että kun panostaa johonkin asiaan paljon ja myös sitä vapaa-aikaa / ilmaista aikaa, se tulee kyllä jossain vaiheessa takaisin!

..Mua jopa ärsyttää sellainen asenne, että pitäisi heti saada aina kaikki ja sitten luovutetaan, kun ei ensi yrittämällä saa haluamaansa.

..Kannattaako tilata 500 euron aurinkosänky  (sellainen pesä) ? Oon meinanut  jo monta kertaa painaa tilaa – nappia, mutta sitten mietin että onko sellaiselle oikeasti käyttöä, koska a) suomen kesä on lyhyt ja yleensä sateinen b) jaksaisinko oikeasti maata siellä vai onko se vaan houkutteleva ajatus, nimenomaan ajatuksen tasolla? HELP!

..Taisin tehdä juuri parhaan BOOTY WORKOUT – ohjelman so far! Ohjasin tunnin ensimmäisen kerran ja vaikka kaikki ei mennyt ihan niin nappiin kuin olisin halunnut, tuntuu että tää on kova!! :D

..Jos muutamia vuosia takaperin en meinannut pysyä pöksyissäni juhannusviikolla kun oli niin kiire kurvata festareille tai johonkin juhlimaan, niin nyt taas tuntuu, että käynnissä on ihan normi viikko ja on vaan ihanaa, kun saa ottaa iisimmin muutaman päivän sekä syödä herkullisia kesäruokia! :D

..JVG:n uudessa biisissä ”ehdottomasti ehkä” on kyllä niin nykyajan meininkiin sopivat sanat. Tuntuu, että mitään on todella vaikea sopia tai luvata. Kaikkeen on helppo vastata ”ehkä”  ja kuten biisissäkin sanotaan: ”Lupaus on helppo pitää, jos ei lupaa koskaa mitää.” :D 

..Te lukijat varmaan ajattelette, että kesän treenihaaste on jäänyt unholaan, mutta ei! Olen vain sellainen, että mun pitää sulatella ja pohtia näitä hetki ja sitten yhtäkkiä tulee se idea. Luulen että se idea tuli tänään kun olin lenkillä.

..Juoksulenkillä ollessa saan muutenkin yleisesti ottaen todella hyviä ideoita. Suunnittelen usein jumppien koreografiatkin niin, että ensin etsin sopivia kappaleita, sitten lyön ne listalle ja kuuntelen juostessa. Yhtäkkiä vaan näen koreografian mielessäni ja kotiin päästyä pitää vain kokeilla systeemit käytännössä.

..Onko mitään järkeä julkaista tätä postausta? :D

Mitä sä oot miettinyt tänään?

Kuvat: Anna Riska / Annmarias

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


9 Responses to “MIETINPÄHÄN VAIN ETTÄ..”

 1. Avatar Sonja sanoo:

  Mietinkin onko treenihaaste tulossa :D kiva että on :)

  Muutenkin kiva postaus!

 2. Avatar Julli sanoo:

  Hauska postaus! Täytyy sanoa, että sun postaukset on aina tosi hyviä ja niitä lukee mielellään. Ja sun kroppa, voi se on upea! Täällä odotellaan innolla kesän treenihaastetta :) Mukavaa juhannusviikkoa!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos ihana! Mukavaa että tällaisista kevyemmistä jutuistakin tykätään. Mäkin ootan että pääsen jakamaan treenihaasteen tiimoilta juttuja, jee! :)

 3. Avatar Minna K. sanoo:

  Kiva kevyt postaus ja kivat kuvat. Mä ainakin tykkään tällaisista. Ja sitä haastetta odotellessa. :D

 4. Oon miettinyt samaa noiden blogien ja instan kanssa. Jos luen, niin luen ennemmin maanläheisiä juttuja, mutta tykkään kauniista kuvista instassa. Samoin nautin kuvapainotteisista kauniista blogeista. Mulle blogit on korvanneet lehdet ja aidosti, vaikka tykkäänkin lukea Trendiä niin joskus tarttee KodinKuvalehteä ja Kauneutta ja Terveyttä sinne tasapainoon. Samalla tavalla luen blogeja, sopivaa sekasotkua. Mutta jos yksi pitäisi valita, niin kirjoittajansa näköinen blogi.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Itsellä on hieman sama juttu, tykkään silti eniten lukea ihan rehellisiä ajatuksia ja mua ei niin haittaa vaikka kuvat eivät olisi priimaa. Riippuu toki seuraako juurikin vaikka kauniita kuvia, vai ihan vain tekstien sisällön vuoksi. Ehkä tässä tapahtuu pikkuhiljaa muutosta siihen suuntaan että se paljon puhuttu aitous alkaa voittaa!

 5. Avatar Hanna sanoo:

  Kivan erilainen postaus! Tällänen oli hauska lukea. Ja voin siis todellakin samaistua tuohon fiilikseen mikä JVG:n biisistä tulee, se on välillä niin hämmentävää :D

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

Kommentoi