6 X VUODEN MIELENKIINTOISIMMAT

En voi uskoa, että vedellään vuoden viimeisiä päiviä ja kohta on taas aika kääntää sivu uuteen vuoteen ja toivottavasti uusiin juttuihin! Tämä vuosi on sisältänyt paljon kivoja juttuja, mutta myös asioita, joiden kautta on tullut opittua paljon, välillä kantapäänkin kautta. Tällä hetkellä elän aikaa, että odotan jotain muutosta tapahtuvaksi, en vain tiedä vielä mitä se on ja koska se tapahtuu, toivottavasti ensi vuonna! :D

Tsekkailin googlesta postaukset, jotka ovat keränneet eniten lukukertoja tänä vuonna ja oli hauska huomata, että jos aiempina vuosina ehdottomasti kiinnostavimpia ovat olleen neuvot ja vinkit painonpudotukseen liittyen, niin nyt trendi on hieman muuttunut. Saattaa johtua myös siitä, että en ole kirjoittanut enää aiheesta samalla tavalla kuin ennen. Itseasiassa tuntuu, että koko aihe on niin loppuun koluttu, ettei siitä ole enää juurikaan kerrottavaa! Tässä kuusi luetuinta teksitä vuodelta 2018:

Asiakkaan tarina: -20 kg painonpudotus L&T – ruokavaliolla

Miesten mielestä – Millainen on kaunis nainen?

Miltä 500 kaloria näyttää eri annoksissa?

Miten me tavattiin?

Ruoka ja raha ennen vs. nyt

Eikö paino putoa? Tsekkaa teetkö näitä virheitä!

Miesten galluppi naisten ulkonäöstä oli yksi luetuimpia tekstejä! :)

Kommentointi blog(e)issa on harmittavasti vähentynyt, mutta heitän silti palloa sinne suuntaan! Jos teillä on mitä tahansa ideoita tai toiveita koskien sitä minkälaista sisältöä haluatte täältä lukea niin otan mielellään toiveita vastaan ja toteutukseen heti ensi viikon puolella, joten boksi on auki, antaa palaa! :)

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


One Response to “6 X VUODEN MIELENKIINTOISIMMAT”

  1. Kiinnostunut sanoo:

    Kiitos kivasta blogista ja hyvää joulua! 🙂

    Olisin kiinnostunut sellaisesta aiheesta kun makeutusaineet. Monet hyvinvointialan ihmiset vannovat puhtaan ruuan nimeen, mutta käyttävät lisäravinteita ja ruokia joissa on useita eri makeutusaineita. Käytän itsekin niitä tietyissä ruuissa ja olisinkin kiinnostunut mitä mieltä itse olet niistä. Vielä kun jaksat aina ottaa asioista niin paljon selvää niin saisi ehkä jotain tutkimustietoakin niistä.

Kommentoi