TESTAA TÄTÄ – YHDEN LIIKKEEN TEHOKAS JOULUTREENI!

Meinaatko treenata jouluna? Mikäli vastaus on kyllä, niin tarjolla olisi erittäin yksinkertainen, mutta sitäkin tehokkaampi treeni, jolla laitat kehon suurimmat lihakset hommiin ja anabolisen ikkunan sepposen selälleen, oikeen huutamaan joulusafkaa! :D

Treeniin tarvitset vain tangon ja oman kehon painon verran tavaraa. Haastepainona toimii siis oma paino ja liikkeenä takakyykky. Hyvän lämmittelyn jälkeen tehdään joulun kunniaksi jopa 24 sarjaa kyykkyjä ja toistoissa pyritään joka kerta kymmeneen teknillisesti siistiin suoritukseen!

paino: oma kehonpaino (mikäli et saa omalla painolla 10 x kyykkyä, vähennä 5-10 kg omasta painostasi)

liike: kyykky

sarjat: 24 x 10

sarjapalautus: 60 sek.

Jos treeni lähtee testiin, tuu kertomaan miten kävi! :)

PS. Treenin voi tehdä myös kaverin kanssa yhdessä niin, että vuorotellaan sarjojen kanssa ja tehdään yhdessä 24 sarjaa läpi, eli molemmille 12 x 10. :)

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


One Response to “TESTAA TÄTÄ – YHDEN LIIKKEEN TEHOKAS JOULUTREENI!”

  1. Niko sanoo:

    Jouluspeciali oli testissä!
    Kävi sekä hyvin että huonosti ja kaikkea siltä väliltä. Aika reipas määrä tulee toistoja ja palautusaika riittää siihen että tulee hapot tutuksi, niin vatsa- kun maitohapotkin. Puolesta välistä jo helpottaa ja kyllä sen jaksaa. Apuvälineet, tonttulakki, vyö ja henkinen tuki on hyvä olla mukana, saa keskittyä tekemiseen eikä säheltämiseen. Yhdessä puuskuttaen joulun viettoon :)

    Kiitos vinkistä A ja treeniseurasta V!

Kommentoi