MITEN ME TAVATTIIN?

Moikka! Se olisi jälleen uusi viikko ja tällä kertaa vähän erilainen maanantai, sillä mulla on tänään synttärit! :) Vietettiin kuitenkin synttäreitä jo viikonloppuna ja kävin viihteelläkin piiiitkästä aikaa ja nyt muistan taas miksi käyn niin harvoin. :D Ihan hauskaa vaihteluahan tuo on, mutta voi jestas kun on taas raskasta kaikki tänään. Odotan vaan, että olis jo ilta ja päivä paketissa, hah! Synttäreiden kunniaksi ajattelin postailla vähän erilaista settiä tänään. Oon pitänyt aina yksityiselämän suhteellisen pienenä osana blogia, koska se ei varsinaisesti liity aihepiiriin, mutta usein nämä erilaiset tekstit on ollut tykättyjä, joten ajattelin kertoa hieman, miten me tavattiin mun miehen kanssa.

Ollaan tallattu yhteisiä polkuja kohta 8 kuukauden ajan ja oon tällä hetkellä tosi onnellinen, että silloin kesän lopulla tavattiin. Sitähän monesti sanotaan, että asiat tapahtuu kun sitä vähiten odottaa ja niinhän se meni tälläkin kertaa. Oon täälläkin kertonut, että siihen aikaan saatoin olla vähän pettynyt kokonaan tuohon toiseen sukupuoleen huonojen kokemuksien vuoksi. Tuolloin olin myös palaamassa takaisin töihin pitkän kesäloman jälkeen ja ajattelin lähinnä keskittyä töihin ja siihen että saisin treenit takaisin rutiiniksi sairastelun jäljiltä.

Yhtenä aamuna selailin tuttuun tapaan someani läpi ja instagrammin directiin oli tullut viesti, tai siis komentti mun tarinaan ja se oli Villeltä. Hän oli kommentoinut erästä tv sarjaa, jota oltiin molemmat katsottu. :D Me ei tunnettu ennestään, mutta tiesin tyypin saliltamme, joten vastasin ja siitä alkoi sitten tekstailu. Tekstailtiin viikonlopun yli ja hän pyysi mua lopulta kävelylle, jonne suostuin lähtemään. :D Hän ehdotti, että voisi tulla tänne missä asun ja mennään sitten kävelylle tästä.

Myöhemmin ollaan juteltu asiasta ja kun hän oli aikaisemmin vihjaillut/kysynyt, että tykkäänkö käydä jätskillä, niin mä olin alkanut selittämään Lohilo – jäätelöistä jotain. :D Perus settiä meikäläiseltä, aina terveyshommat takaraivossa.

Tuo kävelylenkki kesti aika pitkään, jonka jälkeen keitin meille vielä iltateet ja väsäilin smoothiet. Muistan, että hommasta jäi hyvä fiilis ja sen jälkeen ollaankin pidetty yhtä aika tiiviisti. Heti pari päivää ensitreffien jälkeen mentiin treenaamaan yhdessä ja yhteiset asiat ja mielenkiinnot onkin ollut mun mielestä yksi meidän suhteen vahvuuksia. On helpompaa, kun toinen ymmärtää näitä asioita, jotka on mulle kuitenkin tosi iso osa elämää ihan vaan jo ammatinkin vuoksi. Lisäksi oon oppinut treenaamisesta paljon, vaikka mä oon se jolla on enemmän koulutusta alalta. Tää koko somen parissa työskentely on tietysti ollut miehelle aika uutta ja ymmärän, ettei varmaan ole aina helppoa kun toinen on aina kuvaamassa kaiken ja jakaa paljon omasta elämästä tuhansille ihmisille, mutta hyvin se on jaksanut ja tukenut. :)

Toki meillä on muutakin yhteisiä juttuja kuin treeni ja siihen liittyvä elämä ja oonkin oppinut tietynlaista tasapainoa ja rentoutta elämään tässä viime kuukausien aikana. Oon sitä mieltä, että tasapaino ja se rauha itsensä kanssa pitää löytää ihan itse, eikä muiden ihmisten kautta, mutta kyllä asioista keskustelu ja toisen tuki on myös tärkeetä.

Huh, tuntuu jopa pelottavalta jakaa näinkin henkilökohtaisia asioita avoimesti, mutta tässä tällainen tiivistetty tarina siitä miten tämä meidän juttu alkoi. Ollaan tosi onnellisia yhdessä ja näin jälkeenpäin voi taas sanoa, että everything happens for a reason. :)

Synttäreideni kunniaksi pistin myös mun LEAN&TONED – valmennuksen alennukseen! Tarjous on voimassa huomiseen 6.3 kl 12:00 saakka.

L&T-valmennus koostuu siis kolmesta syklistä joista jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Kaikkia kortteja ei siis lyödä pöytään heti ensimmäisestä päivästä saakka, vaan esimerkiksi ruokamäärät ovat sellaisia, että niistä pystyy kiristää 13 viikon aikana, jolloin aineenvaihdunta pysyy käynnissä tehokkaasti ja kehitys on nousujohteista. Valmennuksen ruokavaliossa on nyt myös kasvisruokavalio! Myös treenit on suunniteltu niin, että tehoja tulee mukaan mitä pidemmälle päästään ja kroppa ei totu heti yhteen ja samaan. Treenejä ei tehdä ylenpalttisesti, vaan treenataan fiksusti mutta tehokkaasti. Lepopäivillä ja palautumisella on myös oma roolinsa ja nekin on ohjeistettu valmennuksessa niin, että tiedät tasantarkkaan koska pitää levätä ja koska treenata! :D

Tämä ei ole pikalaihdutusohjelma, enkä lupaa kuuta taivaalta, mutta jos haluat selkeät hyvät ohjeet ja kehittää kehostasi ja olostasi voimakkaan, kiinteän ja energisen niin silloin tämä on sulle. Tuloksien eteen ei tarvitse kärsiä ja pistää koko elämää peliin 13 viikon ajaksi, mutta toki tämäkin vaatii suunnitelmallisuutta ja sitä että noudattaa ohjeita. Olen huomannut, että useimmiten on melkein hankalampaa olla treenaamatta liikaa kuin treenata sopivasti. Joskus tällainen suunnitelma voi olla hyvä herätys siihen, että vähempikin riittää. :)

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook: TÄÄLLÄ.


One Response to “MITEN ME TAVATTIIN?”

  1. Avatar Sanja sanoo:

    Paljon onnea! Oli hauskaa lukea myös teidän tarinasta. :)

Kommentoi