RAKKAUDESTA RUOKAAN

Te lukijat tiedätte, että oon aika innokas ruuanlaittaja ja tykkään kokkailla sekä varioida erilaisia reseptejä. Selailin tuossa yhtenä päivänä omia vanhoja ruokapostauksia ja tuli fiilis, että ennen kokkailin paljon monipuolisemmin. Oon siis hieman jumittunut liikaa samoihin safkoihin viime aikoina. On niin helppoa heittää kiireessä ne samat ainesosat ja määrät pannulle, koska tiedät miten homma toimii ja ruoka on nopeasti valmista. Lähdinkin mukaan Sannan ruokakassin – kamppanjaan ja pääsin kokeilemaan palvelua toistamiseen.

Tämän viikon maanantaina mulle toimitettiin kahden hengen pikakassi suoraan kotiovelle. Tulin töistä suhteellisen myöhään illalla ja ajaessani kotiin pohdin, että jaksanko mennä enää kauppaan ja enhän mä jaksanut. Olikin aivan tosi kiva ylläri kun laahustin viimeisillä voimilla kotiovelle ja näin ruokakassin oven edessä! :D Sannan ruokakassi on siis  palvelu, joka toimittaa suoraan kotiovelles reseptit ja raaka-aineet monipuoliseen kotiruokaan.

Kassin sisältö

Valmistin reseptin mukaan herkullisen Pappardelle bolognesen ja yllätyin positiivisesti siitä, että resepti sisälsi runsaasti juureksia sekä siitä, että jauheliha oli luomulihaa! Myös tuo pastakastike oli superhyvää ja ilman lisättyä sokeria. Erittäin passelia ruokaa meikäläisen makuun. Ruokakasseista voi valita myös laajemman perhekassin, vegekassin tai gluteenittoman version.

reseptin ainesosat

Kyseessä on siis pikakassi, joten kaikki reseptit ovat todella helppoja ja nopeita valmistaa. Tähän kyseiseen meni vain hetki ja mulla oli kaksi annosta valmiina – toinen ennen treeniä ja toinen sen jälkeen! ;) Oli muuten kivaa tulla nälkäisenä kotiin salilta kun safkat odotti valmiina! :D

Sannan ruokakassissa käytetään aina kotimaista lihaa ja kananpoikaa, paljon kotimaisia kasviksia sesongin mukaan ja usein luomutuotteita. Tuontikasviksia käytetään etenkin talvisin, monipuolisuuden takaamiseksi. Jos just sä haluat testata Sannan ruokakassia niin nyt olisi saatavilla kiva lisäbonus! Jos nimittäin tilaat blogin kautta, saat sign up-lahjan (Microplane raastin) tilauksen yhteydessä. Tilaamaan pääset täältä!

Kerroin selailleeni omia postauksiani ja etenkin noita niin sanottuja arkisempia ruokia joita oon vuosien aikana valmistanut ja tänne jakanut. Muistin monta vanhaa lempparia ja päätinkin ottaa asiakseni alkaa tehdä niitä uudelleen läpi. Uudistelin yhtä aivan mielettömän herkullista ateriaa, joka on samalla tosi nopea ja helppo valmistaa..

Valkosipulibataatit maidottomasti, mutta törkeen herkullisesti!

Tykkään käyttää ihan perus raaka-aineita ja pidän yleensä ruuat aika simppelinä. Aterioiden kanssa syön aina vihanneksia, juureksia tai salaattia! Mulla oli eilen pitkästä aikaa kaksi ohjausta heti lauantaiaamusta ja yleensä tuon setin jälkeen on aikamoinen nälkä. Ette tajua miten hyvältä nuo valkosipulibataatit maistui! Kylkeen mehevä jauhelihamureke rapeilla, hyvin maustetuilla vihanneksilla, nam!

indie

Haluatteko, että reseptini pääsee Sannan ruokakassin reseptivihkoon marraskuussa? Jos olet sitä mieltä ja haluat samalla olla mukana arvonnassa jonka voittajalle lähetetään Sannan ruokakassi, niin heitäppä kommenttiboksiin kommenttia ja kerro mulle miksi uskot reseptini sopivan reseptivihkoon mukaan!

Huom. Sannan ruokakassin palvelu toimii pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla (Esim. Tuusula ja Nurmijärvi) Tampereelle,Turussa, Lahdessa sekä Vaasassa.. Sannan ruokakassin –sivuilta voi tarkistaa toimitetaanko palvelua omalle postinumeroalueelle. Ruokakassit toimitetaan maanantaisin klo 16.30-21.30. Ruokakassit toimitetaan katkeamattomassa kylmäketjussa, suoraan kotiovelle. Jos toimituksen aikaan ei ole kotona, ruokakassit jätetään ovelle ja asiasta ilmoitetaan tekstiviestillä tai puhelinsoitolla.

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


20 Responses to “RAKKAUDESTA RUOKAAN”

 1. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Nam, noi valkosipulibataatit kuulostaa täydelliseltä ruualta pimenevään syksyyn :) uskon että ruoka sopisi reseptivihkoon koska yleensä ohjeesi ovat olleet nopeita,helppoja valmistaa sekä lisäksi monipuolisen terveellisiä ruokia.

 2. Avatar Terhi sanoo:

  Bataatti on monipuolinen ja herkullinen raaka-aine, joka sopii moneen muuhunkin kuin ranskalaisiksi tai sosekeittoon, uudet reseptit kiinnostavat aina. Resepti sopisi ruokakassiin myös siksi että tämänhän voi toteuttaa joka kassiin, myös vegeen.

 3. Avatar Suivi sanoo:

  Hei mahtavaa kun muistutit tästä sun bataattireseptistä! Aikoinaan mietin että pitää kokeilla koska kuulosti niin herkulliselta mutta sehän unohtui… Sun reseptit sopis varmasti mainiosti ruokakassiin, sillä ne ovat mukavan erilaisia ja terveellisiä sekä tietysti herkullisia!:)

 4. Avatar Jaana sanoo:

  Sun resepti sopis ruokakassiin, koska terveelliset ja herkulliset reseptit on varmasti aina tervetulleita! :)

 5. Avatar Veera sanoo:

  Reseptisi olisi varmasti terveellinen ja sopisi lisukkeeksi moneen ruokaan. Bataatti on kyllä oma lemppari ja sitä on kiva kokeilla monella tapaa!

 6. Avatar Emilia sanoo:

  Resepti sopii, koska aina kiinnostaa erilaiset terveelliset reaeptit, tuo vielä kuulostaa super hyvältä :)

 7. Avatar Lisko sanoo:

  Reseptissä on muutama hyvä raaka-aine, eikä kaapista tarvitse löytyä sen seitsemää sorttia. Lisäksi aktiivistä työaikaa on melko vähän – ruoka valmistuu uunissa, ja vapauttaa aikaa muuhin. Tosi hyvä arkiresepti, ja sopiva kauppakassiin!

 8. Avatar Anna sanoo:

  Tuo valkosipulibataatit kuulostaa tosi hyviltä, oon vannoutunut bataattiranskisten fani, niin nää ois ihana vähän erilainen vaihtoehto ihanasta juureksesta, bataatista

 9. Avatar Anna sanoo:

  Hups, viesti karkas jo, mutta myös tuo koko ateria kuulostaa tosi hyvältä ja varmasti maistuisi koko perheelle :)

 10. Avatar Mariem sanoo:

  Reseptisi ovat nopeita, helppoja ja ravitsevia. Uskoisi että uppoaa myös lapsille. Kukaan ei varmasti syö liikaa kasviksia. Myös uusia ideoitasi on kiva lukea!

 11. Avatar Anna sanoo:

  Oi, kuulostaa kyllä herkulliselta! Uskon, että tämä resepti sopisi hyvin Sannan ruokakassiin, sillä siinä on käytetty perus raaka-aineita uudella tavalla. Uusia ideoita bataattin hyödyntämisestä ruuanlaitossa otetaan varmasti mielellään vastaan!

 12. Avatar Jonna sanoo:

  Moikka Aino! :)

  Koen sun reseptisi sopivan vihkoseen monestakin eri syystä.

  1. Ensinnäkin sun reseptit ovat aina terveellisiä, maistuvia, houkuttelevan näköisiä (ainakin ne mitä itse olen niistä kokeillut). Lisäksi niissä on käytetty jonkin verran luovuutta, mutta ovet kuitenkin ”tavallisen ruoanlaittajan” helposti ymmärrettävissä.

  2. Olet tunnettu bloggaaja mikä herättää luottamusta ja saa ihmiset helpommin kokeilemaan näitä reseptejä.

  3. Resepti on kivan erilainen vaihtoehto normi uuniperunoille ja sopii myös vegaaneille, maidottomille jne…Eikä se ole mikään mahdoton valmistaa, vaikka hieman työläämpi normaaleihin uunibataatteihin verrattuna onkin.

  Tässä nyt ainakin muutama syy näin ensi alkuun. Toivottavasti pääsee :)

 13. Avatar Jenny sanoo:

  Valkosipulibataatit kuulostaa todella herkullisilta! Niitten resepti olisi kiva saada ruokakassin mukana :)

 14. Avatar Kristiina sanoo:

  Sinun reseptisi sopisivat hyvin Sannan ruokakassin resepteihin. Arkiruoan olisi hyvä olla nopeasti valmistuvaa ja terveellistä :)

 15. Avatar Nea sanoo:

  Mulla tuli mieleen, että mitä jos joku varastaa kassin kun se jätetään kotiovelle? :D

 16. Avatar Maikki sanoo:

  Sulla on hyviä reseptejä maukkaista ravintoaineista, tällaiset reseptit sopivat mielestäni hyvin Sannan ruokakassiin:) snäpissä vilahti lasangnen tekemistä, olis mahtava päästä testaamaan reseptiäsi lasagnesta.

 17. Avatar Jemina sanoo:

  Nam miten herkun näköstä !! <3

  Mun blogissa musikka-manteli piirakan ohje :) <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

 18. Avatar Reetta sanoo:

  Uskon että resepti sopii ruokakassiin, sillä se on koottu normaaleista ja terveellisistä aineksista. Sellaista ei kuitenkaan välttämättä itse tajuaisi kokeilla, eli se toisi myös vaihtelua :)

 19. Avatar Riina sanoo:

  Vanha kunnon ”perus” herkku -kotiruoka-annos vähän uudemmanlaisella ja terveellisemmällä tvistillä. siksihän se sinne sopisi:))

 20. Avatar anna sanoo:

  No kyllähän nyt ruokakassipalvelusta täytyy yksi fitnessmuitsun resepti löytyä! Vaikuttaa sen verran simppeliltä, että perus pulliainenkin arjessa osaa tuon valmistaa, mutta samalla herkulliselta ja terveelliseltä! :)

Kommentoi