JÄTSKIÄ JOKA PÄIVÄ

Tänä kesänä on tullut syötyä enemmän jäätelöä kuin koskaan ennen. Kyseessä ei kuitenkaan ole ihan tavanomainen jäde, vaan Lohilon terveellisempi proteiinijääteö, joka maistuu aivan taivaallisen hyvältä. Kun maistoin ensimmäisen kerran salted caramel makua, en voinut uskoa että kyseessä on vähäsokerinen ja proteiinipitoinen herkku. Noita purnukoita onkin vilahdellut mun instassa ja snäpissä sen verran tiuhaan, että moni seuraaja toivoi postausta mun lempparimauista!

Suomesta saa tällä hetkellä seitsemää erilaista makua, joita kaikkia meikäläinen on päässyt maistamaan. Oon saanut tosi paljon kyselyjä, että mistä oon ostanut näitä jätskejä. Vaikka saatavuus oli jopa haastavaa vielä pari kuukautta sitten, niin eri kaupunkien valikoimat laajenevat jatkuvasti ja oon esimerkiksi bongannut vaasasta jo neljä näistä mauista. Muuten tuotetta löytyy isoimmista Prismoista, S-marketeista, Stockmann herkusta sekä isoimmista K-marketeista ja Citymarketeista. Tarkemman listauksen löytää Lohilon FB-sivulta.

Mikä tässä on sitten niin ihmeellistä? Omalla kohdalla hypen on saanut aikaiseksi aivan jäätävän hyvä maku ja siihen mätsäävät hyvät ravintoarvot. Yllä olevassa purkillisessa tuplasuklaan makuista jäätelöä on 219 kaloria, joista 23 g proteiinia, 15 g hiilaria ja 7 g rasvaa. Ihan täydellinen välipala, palari tai vaikka iltapala, kuten useimmiten omalla kohdallani on käynyt. Mun tämänhetkinen iltarutiini on käpertyä peiton alle jädepurkki kädessä ja siihen vielä hyvä sarja pyörimään niin relaus on taattua! ;) Jos vertaa esimerkiksi proteiinipatukkaan, niin kalorimäärä ja makrot menevät aika pitkälle samalla kaavalla ja kai sitä etenkin kesällä syö mielummin jätskiä kuin patukan? :)

Ollessani helsingissä sain yhtenä päivänä erittäin mieluisan lähetyksen, joka sisälsi kaikkia Lohilo-makuja, jotta pääsisin testailemaan eri makuja ja kertomaan näistä myös teille.

Kun aloin miettiä järjestystä näille mauille, ei se todellakaan ollut helppoa. Voin rehellisesti sanoa, että jokainen maku on mielestäni hyvää, ellei loistavaa, mutta koska lupasin laittaa purnukat järjestykseen niin sehän oli tehtävä. Oon syönyt kaikista eniten tuota double chocolatea, koska sitä löytyy mun lähikaupasta Myös salted caramel on tullut tutuksi, etenkin keväällä kun alunperin löysin nämä jäätelöt ja se oli ainoa maku mitä vaasasta sai.

Täytyy muuten kertoa hauska juttu tähän liittyen, kun bongattiin erään saksalaisen komistuksen kanssa nuo suklaat ensimmäistä kertaa. Ostettiin 4 purkkia, jonka jälkeen heitin hänet kotiin ja menin ohjaamaan jumppaa. Tarkoitus oli, että oltaisi testattu jäätelöt mun jumpan jälkeen, mutta hän oli päättänyt ”maistaa” yhdestä hieman. Hommahan meni lopulta niin, että kun meikäläinen oli jumpasta valmis, niin kaikki neljä purkkia oli tuhottu, koska se vaan oli niin ****** hyvää, ettei voinut mitään. Meidän harrastuksiin kuuluikin tuolloin ajella ympäri vaasan kauppoja Lohilon jäätelöitä etsien. :D

Mun Lohilo TOP7:

 1. Cookie dough
 2. Double chocolate
 3. Salted caramel
 4. Cinnamon bun
 5. Caramel chocolate
 6. Chocolate peanut
 7. Banana split

Ja hei tiedän, että moni siellä ruudun takana on maistellut näitä, heittäkääpä kommenttiboksiin omat lempparit!! :)

Instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


20 Responses to “JÄTSKIÄ JOKA PÄIVÄ”

 1. Avatar Kati sanoo:

  Salted caramel on mun suosikki. Tosin olen maistanut vain sitä ja banana splittiä. Banana split ei ollut yhtään mun makuu , mutta tuo salted caramel aika korkea hinta vain harmittaa, näitä menis kyllä joka päivä. Meilläpäin näitä kahta makua on supermarketissa. Toivottavasti tulee lisää makuja. Olis mukava testata muitakin makuja

 2. Avatar Eveliina sanoo:

  Kaikkia makuja en oo vielä päässyt maistamaan, mutta tässä tämän hetkiset Lohilo lemppari maut:

  Cookie dough
  Cinnamon bun
  Double chocolate
  Salted caramel

 3. Avatar Viivi sanoo:

  Cookie dough on ykkönen! Ja sen jälkeen tulee cinnamon bun ja salted caramel! Kaikkia muita oon maistanut paitsi banana splittiä. Teen monesti myös kunnon jätskiannoksia näistä ja heitän sekaan esim maissikakkuja, banaania, talk-muroja tai kalorittomia kastikkeita :p

 4. Avatar Hanna sanoo:

  Moi. En ole maistanut mutta kiinnostaa kun kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta :) Miten onko noissa paljon lisäaineita?Tai muuten keinotekoisuutta? Maistuuko läpi esim makeutusaineet?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Lohilon nettisivuilta näkee tarkemmin sisällysluettelon yms, kannattaa sieltä katsella. Mun mielestä ei maistun keinotekoiselle, enkä maista makeutusaineitakaan. :)

 5. Avatar ninna sanoo:

  en ole vielä maistanut vaikka himottaisi. mikä noista on vähäkalorisin? syötkö yhtään tavallista jäätelöä?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Hmm, en oo katsonut mikä on vähäkalorisin. Kannattaa varmaan selailla ravintoarvot lohilon nettisivulta :) Syön silloin tällöin tavallistakin, tosin nyt on jäänyt tosi vähille, kiitos näiden.

 6. Avatar Elisa sanoo:

  Hei kun kaikki hehkuttaa tuota cookie doughta, niin onko siellä jotain keksitaikinapalasia seassa? Mä kun söin sellasta missä ei ainakaan ollut ja olihan se hyvää mutta kaipas vähän jotain :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kyllä sielä pitäisi olla? Ootkohan saanut jonkun maanantaikappaleen :/

   • Avatar Elisa sanoo:

    No joo näköjään.. Tänään sama juttu, koko päivän odotin että illalla pääsen telkkaria katsomaan ja syömään tota cinnamon bunsia. Kappas vaan ei taaskaan yhen ainutta ”taikina”palasta. Pistää vähän harmittaa on sen verran tyyriitä kuitenkin, taidan laittaa lohilolle hieman palautetta.

    • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

     Oon syönyt molempia makuja tässä parin päivän sisällä ja mulla on ainakin ollut noita taikinapaloja seassa :)

 7. Avatar Heini sanoo:

  Toi Cookie Dough oli niin pettymys! Tässä oma järjestys siltä osin, mitä päässyt maistamaan (Caramel Chocolate ja Peanut vielä uupuneet kaupan valikoimista)

  Double Chocolate
  Cinnamon Bun
  Salted Caramel
  Banana Split
  Cookie Dough

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Hauska kuinka kaikilla on just se oma mieltymys! Mun mielestä tosin kaikki hyviä :)

 8. Avatar Emmi sanoo:

  Mä maistoin viikonloppuna ekaa kertaa ja niin hyvää! En usko että noin hyvät arvot Cookie dough oli super hyvää

 9. Avatar Aliisa sanoo:

  Ai hitsi! Olen näitä välillä pysähtynyt katsomaan mutten ole saanut aikaiseksi testata. Double Chocholate kuulosta ainakin hyvältä, samoin Cinnamon Bun!

Kommentoi