VIRKISTÄVÄ VÄLIPALAVINKKI

Välipalat saattavat tuottaa päänvaivaa ja usein niihin kyselläänkin inspiraatiota. Omalla kohdalla välipalat ovat usein jotain hyvin helppoa ja nopeaa valmistettavaa ja jaoinkin pari postausta taaksepäin yhden lempparin. Joskus kuitenkin kaipaa hieman uusia makukokemuksia, joten tässä tulisi vaihtoehtoa perinteisille marjasmoothieille. Monet juovat kahvia/kofeiinipitoisia latureita ennen treeniä, joten tässä välipalassa saa senkin ruudun hoidettua samalla kertaa. Kyseinen välipala sopii myös hyvin palautusjuomaksi sen sisältämän nopean hiilarin ja hyvin imeytyvän proteiinin vuoksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on itsellä lähes aina pakkasessa pakastettuja banaanin paloja, jotka sopivat moneen eri juttuun. Makeanhimon yllättäessä niistä valmistuu nopea ja herkullinen nice cream. Jäiset banaanit tuovat myös kuohkeutta smoothieisiin tai palautusjuomiin. Tämäkin smoothie valmistuu parissa minuutissa, kunhan banaanit löytyvät valmiiksi pakastimesta. Mulla on tapana keittää aamuisin aika iso satsi kahvia ja sitä jääkin usein yli, joten jäämät on sitten helppo käyttää tähän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole vielä kokeillut, mutta tuo samainen resepti toimisi varmasti myös lämpimänä, kun käyttää kuumaa kahvia ja pakastamatonta banskua. Talvella saattaa joskus olla tarve saada mielummin jotain lämpimää, joten jos testaatte niin kertokaa miltä maistui! Kaikki kuvan aineet siis vedellään smoothiksi blenderin kautta. Itse pudottelin sekaan vielä muutamat protskupatukan palaset, jolloin juodessa tuli kivoja sattumia suuhun aina välillä. :D

Jaoin viime viikolla snapissa (ainopaino) kuvan Fitnessgurun uudesta proteiinipatukasta ja siitä oli otettu niin monta screen shottia, että voisin mainita näistä uutuuksista myös täällä. Kyseessä on siis lähestulkoon sokeriton patukka (yhdessä patukassa 0,4 g sokeria) joka kaikenlisäksi maistuu todella aidolta. Mun mielestä näissä ei ole sellaista teollista makua, eikä patukat ole mitenkään överimakeita, vaan aika neutraaleja jopa. Olen maistanut kaikkia makuja ja oma lemppari on tuo ”Caramel”. Yhdessä patukassa on noin 200 kcal ja 20 g proteiinia.

pc010889

Multa kysytään aika usein noista Fitnessgurun tuotteista ja niitä saa siis vain tilaamalla heidän verkkokaupastaan. Itse olen käyttänyt jo pitkään kyseisen lafkan proteiinijauheita, koska mielestäni niiden maku on paras mitä olen maistanut. Lemppari on edelleen tuo vanilja-valkosuklaa. Nykyään valikoimista löytyy myös edullisia heraprotskuja. Olikohan kilon pussukka vain 10 euron pintaan, jos oikein muistan. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


9 Responses to “VIRKISTÄVÄ VÄLIPALAVINKKI”

 1. Avatar Tiina sanoo:

  Mä en löytänyt fitnessgurun nettikaupasta enää tuota vanilla white chocolate makua… :( onko sitä enää?

 2. Avatar Veeku sanoo:

  Aino, voitko auttaa, mä en ymmärrä.
  Haluan kiinteytyä eli laihtua mutta saada samaan aikaan lihaksia. Mutta kaikkialla sanotaan että lihasten kasvattaminen ja laihdutus samaan aikaan ei onnistu. Kasvaako lihakset jos elän miinuskaloreilla? Tarkoittaako lihasten kasvaminen että syntyy uuta massaa,vai voinko muokata miinuskaloreilla tätä nykyistä massaa tiukemmaksi? Mun ruokavalio on ihan ok, mitä nyt varmaan syön liian vähän proteiinia mutta olen alkanut kiinnittämään siihen huomiota,painoindeksi 19-20. Koko viime yön mä vaan mietin proteiineja kun ahdistaa :d Olen kai vähän niinkuin sinä aiemmin, eli liikkunut paljon mutta ei lihaksia juurikaan ja syön toisinaan aika vähän… heti kun oon alkanut syömään enemmän niin oon lihonut ja sekös vasta ahistaa ja ei tee mieli syödä.
  Mun unelma on että painoa ei tule lisää ja saan muokattua kehon timmiksi. En tavoittele mahti lihaksia vaan ihan vain sitä että kaikki löysä muuttuisi kiinteäksi. Oon alkanut käymään nyt salilla mutta tuntuu että paljon helpompaa on kun harrastas vaan aerobista ja syö vähän… mutta tiedän sen olevan tyhmää enkä tällä tavoin saa lihaksia. Oon todella hämilläni! Miten mä muutan nää läskit lihaksiksi?

 3. Avatar Oona S. sanoo:

  Oon nähnyt noita onewhey patukoita amerikkalaisten vlogaagien videoilla ja he tykkää pakastaa tuon patukan ja kylmänä sitte dipata kahviin. En tiiä onko maky jäisenä parempi mutta he ainakin kovasti aina kehuvat.
  Täytyykin käyä tsekkaamassa nuo fitnessgurun sivut kun aina tulee lueskeltua fitnesstukusta mutta gurun sivuilla en olekaan poikennut. Kiitos vinkistä! :)

  • Avatar Oona S. sanoo:

   En olekaan enää aivan varma oliko ne näitä patukoita sillä jos kyseessä on ruotsalainen merkki niin epäilen vähän että mie erehdyin nyt merkistä :D

 4. Avatar Julle sanoo:

  Hei!

  Onko tietoa Fitnessgurun protskujen laktoosipitoisuudesta? :)

 5. Avatar Reetta sanoo:

  Laitan tämän nyt uudestaan varalta tähän jos meni aiemmin ohi :)

  Oon tässä miettinyt sun treeniohjelman ostoa, mutten oikein tiedä mikä noista paketeista olisi minulle sopivin. Ja etenkin painoluokan valinta tuntuu ongelmalliselta, koska painan tällä hetkellä varmaan jotain noin 52kg mutta minulle normaalipaino on ollut siinä 48kg hujakoilla ja tarkoitus olisi saada sitä nyt vähän alas sillä en viihdy tämän hetkisessä. Tavoitteena olisi ennen kaikkea timmi, sporttinen ja siro vartalo, jossa on kuitenkin muotoa lihaksissa. Olen käynyt useamman vuoden salilla ja viime kesänä tykkäsin tehdä erilaisia HIIT-treenejä, koskaan en ole kuitenkaan noudattanut mitään ohjelmaa vaan treenannut ihan fiiliksen mukaan.
  Tällä hetkellä olen kallistumassa eniten ehkä fatburn-ohjelmaan, ehkä siksi että siinä olisi sekä HIIT- että salitreenit. Mutta sitten kun lukee beach bodysta ja bikinibody bootcampista niin valinnan vaikeus iskee koska kaikki kiinnostaa ja kuulostaa hyvältä! :D En nyt tiedä pystytkö tämän perusteella sanomaan tähän juuta tai jaata mutta haluisin kysyä vielä että onko ruokavalioissa millaisia eroja? Fatburnissa lukee että ruokavaliossa on huomioitu makro- ja mikroravinteet, mikä on minulle ihan uutta. Ne kyllä kiinnostaa ja olisi todellakin tarpeen saada suoraan tarkat ohjeet ruuan suhteen, sillä itse selvittäminen tuntuu vaivalloiselta, sekä olen miettinyt että en enää edes tiedä miten paljon ja mitä pitäisi syödä. Ja suhun jos johonkin luotan näitten asioiden suhteen! :) Noudatatko itse tällä hetkellä ruokavaliota, mikä olisi jonkun näiden ohjelmien kaltainen?
  Ehkä näillä ohjeilla oppisi itsekin sitten ihan luontaisesti tekemään parempia valintoja ruuan suhteen :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! Sori, tää oli tosiaan mennyt hieman ohi!

   Sanoisin, että joko Fatburn tai Bikini Bootcampin ruokavalio. Bikinissä on hieman enemmän hiilareita ja se sopii sellaiselle joka treenaa paljon. Tuohon sun tavoitteeseen sopisi tosi hyvin Bikini treeniohjelma myös, eli siis koko paketti koska siinä ideana on juuri sporttinen, timmi ja siro vartalo. Valitset kumman tahansa ohjelman, ota painoluokka 50-60 kg. :)

Kommentoi