RANDOM FACTS ABOUT ME

Onkohan vielä juttuja, joita en ole mahdollisesti itsestäni täällä kertonut? Ajattelin koota muutamia tapoja tai piirteitä, joita mulla on. Tenttasin myös kavereita asiasta ja sieltä tulikin osuvia juttuja, joille sain repeillä ihan huolella. Kyllä kaverit tuntee sut paremminkin kuin sä itse. Noita lukiessa saattaa tulla mielikuva, että olen pakkomielteinen ihminen, mutta oon kyllä suurimmaksi osaksi ihan normaali, kai. :D

Unknown 6

En käytä deodoranttia – En ole koskaan oikeestaan lähtenyt tähän, joten en tarvitse kyseistä ainetta. Tämä on vähän kuten huulirasvan tms. kanssa, mitä enemmän käytät, sitä enemmän tarvitset. Omistan kyllä dödön ja saatan käyttää sitä satunnaisesti silloin tällöin.

En ole koskaan ostanut leivosta/pullaa kahvilassa. En muutenkaan nauti esimerkiksi jäätelötötterön ostamisesta, jonka vuoksi en juuri koskaan harrasta sellaista. Jos herkuttelen, haluan että mulla on vähintään 0,5 litraa jätskiä ja oon kotona. :D

Kun herään, ensimmäisenä juon 0,5 l vettä – Tämä on ollut tapana jo noin 15 vuotta ja olen jopa pakkomielteinen sen suhteen. Hotellissa tms. ollessa joudun juoda ainakin 10 sellaista pientä hammasmukillista vettä. :D

Jos jollakin on jokin ongelma, esim. unettomuutta, pää kipeä, huono olo tai ihan mitä tahansa – Multa löytyy aina vinkki tai ratkaisu sen hoitoon ja koen pakonomaista tarvetta myös ilmoittaa tästä! :D

Kun olen maistissa, laitan tavaroita aina todella outoihin paikkoihin esim. lihapullia taxin oveen, käsilaukun TV-tason laatikkoon ja kateissa ollut suurikokoinen hiusharja löytyi takin taskusta. :D

Mulla on pakonomainen tarve siivota keittiötä jatkuvasti. Kaveri mainitsi, että jos meillä on vieraita, alan siivota jo ennen kuin porukat ovat edes nousseet pöydästä. En voi mennä nukkumaan, ellen ole kuurannut keittiötä siistiin kuntoon. Jos astianpesukoneessa on puhtaita astioita, mun on pakko tyhjätä se, vaikka olisi kuinka kiire tahansa.

Ennen jumppaa mun on pakko käydä vessassa oli sitten hätä tai ei. Tämä juontaa juurensa kilpailuajoilta, jolloin kävin ainakin 10 kertaa vessassa ennen kisasuoritusta ja silti juuri ennen lavalle menoa oli pissahätä.

Mulla on tapana näprätä jatkuvasti hiuksiani, etenkin jos katson tv:tä tai vaikka istun vaan autossa. 

Puhuttelen ystäviäni ”imartelevilla”  ja oudoilla lempinimillä, kuten esim. rotta tai rouva. Mitä läheisempi kaveri, sen hämärämpi nimi. :D

En jaksa vastata viesteihin heti, ellei kyseessä ole hyvin tärkeä asia. Mua ahdistaakin, kun nykyään joka paikassa näkee, kun toinen on lukenut viestin. Joskus saatan vain selailla ja lukea jonkun WU-ryhmän viestejä, kuitenkaan osallistumatta itse keskusteluun. En tiedä mikä siinä vastaamisessa voi olla niin vaivalloista. En myöskään puhu mielellään puhelimessa ja pidän puhelimen aina äänettömällä. :D

Tämä tuli jumpissa käyvältä kaverilta. Eli jos jumpissa alkaa näkyä löysäilymeininki, mulla kasvaa sarvet päähän ja piiska alkaa heilua entistä kovempaa. On kuulemma ollut mukana spinningissä, jossa aloitettiin alusta, kun joku vähensi vastusta kesken. :D (sorry)

P3130291

kuvat: Riikka, Enni


12 Responses to “RANDOM FACTS ABOUT ME”

 1. Avatar Anna sanoo:

  Heh, muistan itsekin kyseisen spinning-tunnin! Siihen asti ajattelin, että Aino vaan pelottelee asialla, mutta siinä vaiheessa kun biisi lähti soimaan alusta meinasi kyllä tulla itku

  • Avatar Susanna sanoo:

   Mäkin muistan tän ja täsmälleen samat aatokset. Oli oikeasti hienoa, että se biisi tosiaan otettiin alusta, vaikka olihan se tosi paha! Sehän oli ihan viittä vaille valmista kauraa kun Aino napsautti alusta!

   Mä muuten oon kans samanlainen vessassa hyppääjä ja fanaattinen keittiön siivooja. En myöskään yhtään tykkää jutella puhelimessa edes parhaille kavereille. Myös työasiat hoidan mieluiten sähköpostilla.

 2. Avatar riina sanoo:

  hahaha! 3 ekaa kohtaa, miulla tismalleen sama! toi deodoranttiasia on semmone mitä ei miun kaveripiirissä tiiä ku ihan pari tyyppiä ja jos tulee puheeks muiden kanssa ni toi herättää eniten ihmettelyä ikinä :D myös pissalla ravaaminen on miun juttu, varsinki tanssitunneilla on pakollinen rutiini: ennen tuntia, tunnin puolessa välissä ja heti tunnin jälkeen :D

 3. Avatar tuija sanoo:

  Hahahaa tää oli hauska, nauratti ihan ääneen :D

 4. Avatar Anumaaria sanoo:

  Keittiöjutut meni yksiin, samoin vesi ja äänetön puhelin! Repesin noille lihapullille. :D

 5. Avatar Oona sanoo:

  Eikä tää oli ihan hulvaton varsinki toi lihapullat taksinovessa xD

 6. Haha, samaistuin varsin moneen kohtaan! Hyvä nähdä ettei ole yksin :D Varsinkin tuo keittiön pakonomainen siivoaminen ja viestiin vastaamisen ylitsepääsemätön vaiva :D

  Ihanaa pääsiäistä Aino!

 7. Avatar Reetta sanoo:

  Miten voi olla käyttämättä deodoranttia? Tai siis ymmärrän, että esim. huulirasvan käytön vähentäminen vähentää myös sitä sen tarvetta ja ilmeisesti sama on myös shampoon kanssa, mutta että deodoranttiakaan ei tarvitsisi käyttää, en oo ennen kuullutkaan! Eikö se hiki oikeasti haise sitten? Oli kyllä ihan uus asia :D Mutta oli kyllä huippu postaus! :)

  • Avatar Myy sanoo:

   Toisilla ei vaan yksinkertaisesti ole tarvetta eikä hikoile kainaloista niin paljon eikä hiki haise! Mulla mies ei käytä kuin juhliin lähtiessä ns. varmuuden vuoksi. Tunnen myös muita, jotka eivät juurikaan tarvitse. Hassua vaan, itse en osaa kuvitellakaan olevani päivääkään ilman, kun olen aina ollut varsinainen haisunäätä ja hikoilija. :D :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Hiki ei siis haise, enkä hikoile voimakkaasti paitsi treenatessa, mutta silloin nyt ei muutenkaan ole paljon merkitystä onko dödöä vai ei :D

 8. Avatar jenna sanoo:

  :D mulla on sama homma puhelimen kanssa. AINA äänettömällä, VIHAAN puhelimessa puhumista (ihmettelen kuinka ihmiset pystyy juttelemaan 2h maratonpuheluja…???), ja viesteihin vastaaminen on vähän niin ja näin jos ei oo tärkeä juttu.
  Ahdistaa että aina pitäis olla tavoitettavissa.

Kommentoi