HERKUTTELU ALKAKOON!

Minne tämä päivä on taas kadonnut? Ja mihin on kadonnut mun torstai, se lemppari päivä kun on paljon aikaa ja vähän velvotteita. Mulla ei pitänyt olla hirveesti hommia tänään, mutta niin vaan taas kävi, että kl. 7:00 oon noussut ylös ja edelleen samalla reissulla. :D Kävin tuossa ohjaamassa Bodystepin äsken ja yllätyin positiivisesti kuinka paljon jengiä oli vielä saapunut treenaamaan. Yleensä nämä lomat ja niitä edeltävät päivät näkyvät aina jumppien kävijämäärissä. Ohjasin stepin perinteisen version tänään ensimmäisen kerran uudella ohjelmalla ja jäi hyvä fiilis myös siitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään touhutessa tajusin, että hitto vie nythän on periaatteessa vähän niinku perjantai, sillä huomenna on mullakin vapaapäivä ja luvassa on brunssia kavereiden kanssa. Valmistin äsken mangoraakakakun ja ei meinannut pystyä pitää näppejä irti kakun täytteestä. Uskon, että kakusta tulee erittäin bueno. Valmistin pohjan suolaisen rapeaksi pähkinöistä, pb:stä ja kauraleseistä ja täytteestä taas tuli täyteläinen ja kermainen, mutta silti raikas! Suolaisen ja makean combolla menee harvoin pieleen. Oon todennut, että parhaat reseptit syntyy, kun vaan heittelee ainesosia yhteen ja luottaa omaan intuitioon. Siinä leipoessa käsi kävi jatkuvasti paperipussissa, joka on täynnä ihanan toffeisia medjool taateleita. Ostin viime viikolla ensimmäistä kertaa isoja luomulaatuisia medjool taateleita ja nyt ei taida olla enää paluuta entiseen! Niitä kun dippailee vielä maapähkinävoihin niin mitä muuta sitä enää tarvitsee?! P3210381

Tämä ilta meneekin kokkaillessa, sillä agendana on vielä leipoa kaurapizzaa ja muutama muu juttu brunssia varten. Pääsiäisen vietto lähtee siis parhaalla mahdollisella tavalla käyntiin – syömällä hyvässä seurassa. Mulla on ollut muutenkin aika tiukkaa menoa koko alkuvuosi ja aina on ollut tiedossa jokin juttu, minkä vuoksi on pitänyt pysyä ruodussa ja stressata hieman, joten nyt ajattelin löysätä ja nauttia minilomasta ja kellottomista päivistä. Käyn toki ohjaamassa jumppiakin aina välillä, mutta sitä nyt ei oikeestaan voi edes laskea työksi. ;)

Glad Påsk vaan kaikille!


7 Responses to “HERKUTTELU ALKAKOON!”

 1. Avatar kaisa sanoo:

  Heips!
  Aloin lisäilemään hyviä rasvoja ruokavalioon tietosesti tossa joku aika sitten, ja nyt koko viikon ollut vatsa tosi löysällä, melkeinpä heti ruokailun jälkeen joutuu juoksemaan vessaan ja uloste on vihreähköä. (Anteeksi :D) Googlailin aiheesta ja monessa paikassa luki että liiallinen rasvan saanti voi aiheuttaa tätä, ja että vihreä väri johtuu siitä että ruoka menee liian nopeasti suoliston läpi. Olisi kiva kuulla sun mielipide asiaan ja että mitä ehdottaisit ratkaisuksi? Treenitehot laskenu selkeästi ja väsyttää, mikä ei tietty ole ihmekään jos kerran ravinteet ei jää kroppaan. Kannattaisiko kokeilla vähentää rasvoja ja katsoa mitä tapahtuu? Tiedän että koulun ruoka on melko rasvaisia, eli ehkä auttaisi jos en lisäilisi kookosöljyä ja avokadoa sitten omiin aamu-ja iltapaloihin?

 2. Avatar Enmmk sanoo:

  Voisiko tuon mangoraakakakun ohjetta saada? Kuulostaa herkulliselta ja haluaisin kokeilla! :)

 3. Hyvältä suunnitelmalta kuulostaa! :D Ja se on totta, parhaat tuotokset syntyy kun intuitiolla tekee. Äärimmäisen harvoin enää tuleekaan seurattua jotain reseptiä kohta kohdalta.

  Maukasta pääsiäistä sullekin Aino! :)

 4. Avatar Isla sanoo:

  Ihanaa, kun PT suhtautuu noin rennon nauttien ruokavalioon!

 5. Avatar Anitta Erenius sanoo:

  Miksi minä en saa pömppövatsa litteämmäksi?

 6. Avatar Tuija sanoo:

  Ihania ruokasuunnitelmia pääsiäiseksi! Itse olen niin kiireinen töiden parissa, että juuri ja juuri kerkeää eväitä tehdä ja nekin ovat luokkaa riisi-tonnikala :D

 7. Avatar Henu sanoo:

  Oon mitoiltani 163cm/69kg, haluaisin pudottaa painoa ja tällä hetkellä ruokavalion ongelmat on liian suuret annoskoot, iltasyöminen, liikaa herkkuja (sipsit, pizza, hampurilaiset). En halua mitään pikadieettiä vaan elämäntapamuutoksen ja mietin mikä olisi saavutettavissa oleva painotavoite juhannukseksi, osaatko yhtään arvioida?

Kommentoi