NELJÄ VIIKKOA JA -13 SENTTIÄ

Yhteistyössä HYPOXI VAASA

Niin vain kävi, että viimeinenkin HYPOXI hoito on takana ja neljän viikon jakso paketissa. Kaiken kaikkiaan hommasta jäi hyvä fiilis ja voisin hyvin ottaa samanlaisen setin joskus tulevaisuudessa, jos vaikka edessä on jokin isompi juttu tai tapahtuma kun haluaa olla viimeisen päälle kuosissa! :) Myös pelkkää palautumishoitoa olisi kiva kokeilla joskus sarjahoitona, jos on rankempia treenijaksoja tai vaikka kilpailu/tapahtuma. jolloin tarvitaan kropalta optimaalista palautumista.

Collage_Fotor1

Viimeisen kerran yhteydessä otettiin tietysti myös loppumitat ja olin jälleen yllättynyt tuloksista. 12 kerran yhdistelmähoidon aikana multa oli lähtenyt yhteensä -13,1 cm ympärysmitoista ja -2,1 kg painosta. Oon usein sanonutkin, että en pidä painoa tärkeänä mittarina, sillä mulla heittelee paino melko paljon treenien ja nestetasapainon mukana. Suurin senttimäärä oli lähtenyt vyötäröltä (-4,2 cm), mikä on toki positiivinen yllätys, sillä oon aina kokenut että mulla ei juurikaan ole vyötäröä tasapaksun kehon muodon vuoksi. Nyt mulla on edes jonkinmoinen vyötärö! ;)

Unknown

Voin siis suositella lämpimästi HYPOXIA kaikille, jotka haluavat joko optimaalista palautumista treeneistä, polttaa rasvaa ongelma-alueilta, olla huippukunnossa ennen häitä tms. isoja tapahtumia, dieetin tueksi sekä fitness lajeissa kilpaileville.

Muistuttelen siis vielä, että HYPOXIA voi kokeilla yhden konsultaatiokerran täysin veloituksetta ja Vaasan HYPOXIIN voi varailla aikoja täältä.

Lue myös:

HYPOXI osa 1

HYPOXI osa 2


9 Responses to “NELJÄ VIIKKOA JA -13 SENTTIÄ”

 1. Avatar Myy sanoo:

  Wau! Näyttää ihan älyttömän hyvältä! Mä voisin kokeilla tuota palautumisen tehostamiseen. Mulla on ongelmia palautumisen kanssa enkä ole oikein vielä keksinyt miten saisin sen puolen kuntoon. Ilahduttavaa, että Hypoxi on rantautunut myös tähän pieneen kaupunkiin. Suorastaan ällistyttävä yllätys. :D

 2. Avatar Maija sanoo:

  Siis. VAU. Uskomatonta!!
  Mä oon pitänyt Hypoxia aina ihan huuhaa-juttuna. Kai se oikeasti toimii! Mutta onkohan tällä Summer Fit haasteella myös jotakin vaikutusta? Mulla oli ainakin lähteny kolme prosenttia rasvaa kehonkoostumusmittauksen mukaan. Oon hikoillut kuin mikä Hiit treenien ansiosta. :D Ja mitä enemmän treenejä kertyy, sitä enemmän tulee hikoiltua. :D

 3. Avatar sipe65 sanoo:

  Nehän ne sinne mennee kenellä on varaa….eipä oo työttömällä….

 4. Avatar Isla sanoo:

  Makeita mustavalkoisia kuvia. Tuli just sopivan laiska fiilis -> salille himoava olo.

  Auringon säteitä viikkoosi!

  -Isla

  Tsekkaapas kirjoitukseni pahan puhumisesta selän takana, mikäli ehdit!
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

 5. Avatar ML sanoo:

  Mulla on myös positiivisia kokemuksia hypoxista! Minulla on hormonitoiminnan häiriöitä ja hidas aineenvaihdunta. En ole käyttänyt (parisuhteessa) ehkäisyä neljään vuoteen. Tänä aikana ei ole ollut kuin muutamat kuukautiset, enkä ole tullut raskaaksi. Hypoxi-hoidon jälkeen tein positiivisen raskaustestin ja mahakin toimii säännöllisesti päivittäin, mitä ei ole koko elinikänäni ennen tapahtunut :D Erikoista, mutta en usko että pelkästä sattumasta on kyse! :)
  Oman hoitojaksoni maksoin smartumeilla!

 6. Avatar Anitta Erenius sanoo:

  Ei Eläkeläisellä ole rahaaa mennä!

 7. Avatar Jamppa sanoo:

  Moi Aino!
  Hienoja tuloksia! Olisi kiva kuulla esim. kuukauden päästä, onko keho palautunut ennen hoidon aloitusta otettuihin mittoihin, vai onko tulokset säilyneet.

 8. Avatar tuija sanoo:

  Vau, todella upean näköinen vartalo! Terve ja urheilullinen :)

Kommentoi