KUN HALUAN OLLA HUIPPUKUNNOSSA – TESTISSÄ HYPOXI

Yhteistyössä HYPOXI Vaasa.

Usein silloin kuin edessä on jokin tärkeä tapahtuma, kuvaukset, juhlat, loma tai muu erikoisempi juttu, alan panostaa hieman enemmän itseeni. Mulle on tärkeää, että tunnen oloni itsevarmaksi ja olo on freshi, jolloin on myös helpompi olla kameran edessä. Kyse ei aina ole siitä, että lyhyessä ajassa saisi jotain mieletöntä ulkoista muutosta aikaiseksi, vaan lähinnä se, että itsellä on varma fiilis. En tarkoita, että muulloin oloni olisi huono omassa vartalossa, mutta kyllä te varmaan saatte langasta kiinni.

Tulevalla viikolla mulla on yksi kuvauskeikka edessä ja heräsin viime viikolla siihen, että nyt oon taas laiminlyönyt omaa hyvinvointia. Olo on ollut vähän väsähtänyt sekä ulkoisesti että sisäiseti. Huomaan, että stressi vaikuttaa heti kehon toimintaan ja pistinkin heti töpinäksi. Siitä innostuneena ajattelin tehdä pienen postaus-sarjan siitä millaisilla jutuilla haen sitä parempaa fiilistä sekä ulkoisesti että sisäiseti. Ruokavalio, liikunta, uni ja riittävä vedenjuonti ovat aina avainasemassa, mutta sitten on pieniä kikkoja, joita voi ottaa käyttöön!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaasaan avattiin reilu puoli vuotta sitten HYPOXI-hoitola ja voinkin nyt paljastaa, että olemma alkaneet tehdä yhteistyötä. Olen lukenut tästä hoidosta monista blogeista sekä mediasta. Se tunnetaan myös julkkisten sekä urheilijoiden käyttämänä hoitona. HYPOXI-menetelmässä kevyt matalasykkeinen liikunta HYPOXI-laitteissa yhdistetään kehon ongelmakohtiin kohdistettavaan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Yhdistelmä parantaa näiden alueiden verenkiertoa ja mahdollistaa myös paremman rasvanpolton alueilla. Useimiten juuri keskivartalon, pakaroiden ja reisien alueella verenkierto on hieman hitaampaa kuin muualla. Tämän voi huomata esimerkiksi treenin jälkeen, kun vatsa tai pakarat ovat kylmät, vaikka muuten olisi hikoiltu tehokkaasti.

Mainitsin, että hoitomenetelmä on suosittu myös urheilijoiden keskuudessa ja HYPOXIA voidaan tosiaan käyttää myös palautumiseen. Harjoitus palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Yhdistelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainoittaa hermoston toimintaa. Vaikka mulle ei ekalla kerralla tehty varsinaista palautusharjoitusta, huomasin että jalat tuntuivat huomattavasti kevyemmiltä jo tämän ensimmäisen setin jälkeen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin siis perjantaina ensimmäisessä hoidossa ja oli muuten todella miellyttävää. Aloitettiin hoito makaamalla ylimmässä kuvassa näkyvässä haalarissa. HDC-laitteessa rentoudutaan 20 minuutin ajan. Erityisvalmisteisen puvun 400 ilmakuplaa aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa, poistaen elimistöstä kuona-aineita ja nestettä. Tykkäsin tästä hoidosta paljon, sillä ilmakuplien hieronta tuntui hyvin miellyttävältä iholla ja sainkin rampata koko loppu illan (ja yön) vessassa, eli nesteet lähti kiitettävästi liikkeelle. HDC-laitteen vaihteleva yli- ja alipaine auttaa myös saavuttamaan kiinteämmän ja kauniimman ihon. Tervetuloa kesä!

”Alkulämmittelyn” jälkeen pääsin polkemaan kevyesti yllä olevassa kuvassa näkyvässä laitteessa. Sykkeet pidettiin aisoissa, jolloin tämä toimi myös hyvänä palauttavana liikuntana, samalla kun alipaine stimuloi verenkiertoa iho- ja rasvakudoksiin ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin. Ylipainehoito taas edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa. HYPOXILLA voi siis kohdentaa rasvanpolton omiin ongelma-aluesiin tämän vaihtelevan ali- ja ylipaineen yhdistelmällä.

Mulla onkin nyt edessä 12 kerran (4 viikkoa) hoitojakso HYPOXIA ja siksi aikaa aion vähentää treenimääriä ja pyrin maksimoimaan kehon palautumisen jumppien ohella. Ensimmäisellä käynnillä multa otettiin myös mitat ja niitä seurataan tulevan kuukauden ajan. Oma ”ongelma-alueeni” on alavartalo ja toivon saavani hieman siloisemman ja kimmoisemman ihon kaupanpäälliseksi! Tulen päivittämään tuloksia myös tänne. Mielenkiintoista nähdä miten hoito toimii, kun mulla on jo ruokavalio kunnossa. En ole koskaan ennen ollut ”vastuussa” kenellekkään muulle ja onkin mielenkiintoista, kun joku toinen mittailee ja pitää kirjaa ja itse sitten vain tekee kuten käsketään. :D Näin julistankin Ainon ihmiskokeen alkaneeksi, stay tuned!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos HYPOXI alkoi kiinnostamaan, sitä on mahdollista päästä kokeilemaan veloituksetta! Maksuttomassa konsultaatiossa kerrotaan enemmän tästä hoidosta ja katsotaan mikä olisi juuri sinulle sopivin hoitomenetelmä ja pääset toki kokeilemaan suositeltua laitetta. Mulla tosiaan lähti jo ekalla kerralla nesteet hyvin liikkeelle, joten en malta odottaa mitä muita positiivisia juttuja on luvassa! HYPOXI Vaasaan voi varata oman konsultaation täältä. Hoitola sijaitsee Palosaarella, toria vastapäätä. Kannattaa tsekata myös FB-sivut, josta näkee asiakkaiden tuloksia ja muuta infoa!

Onko muita, jotka ovat kokeilleet HYPOXIA? Olisi kiva kuulla kokemuksia!


10 Responses to “KUN HALUAN OLLA HUIPPUKUNNOSSA – TESTISSÄ HYPOXI”

 1. Avatar Sue sanoo:

  Oon lukenu paljo aiheesta ja haluaisin kyll testata jos joku vähä sponsorois!;D Mielenkiinnolla odotan miten sulle käy ja mitä mieltä olet!!:)

  Ps. makrulaatikon ohje menee testiin, thänks!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mielenkiinnolla seuraillaan tuloksia! Teen väliaika-check postauksen puolessa välissä ja sitten lopulliset tulokset koko 12 kerran jälkeen! :)

 2. Avatar Anna sanoo:

  Mulla on kokemuksia Vaasan Hypoxista ja oon tehnyt kolme sarjaa tota 12 kertaa ja tuloksia on tullut ihan reippaasti! Tietenkin mitään ei tapahdu jos syö miten sattuu että ruokavaliolla on iso rooli tässä myös, mutta yhdistelmähoito kyllä tekee tehtävänsä! :) Ensimmäisen sarjan jälkeen sain noin 4kg pudotettua ja aika reilusti senttejä, enkä ollut millään tiukalla dieetillä kun kaiken lisäks vielä imetin. Toinen ja kolmas sarja meni samalla tavalla että painoa lähti vielä 3-4kg ja senttejä melkein yhtä paljon kuin alussa Treenien määrä vähän kutistuu ton aikana ja kolmosen sarjan aikana oon käynyt hoidossa 2 kertaa viikossa 3 kerran sijaan niin sain 5 salitreeniä tehtyä viikolla ja lepopäivinä sitten Hypoxia, ja hyvin toimii!

  • Avatar Sue sanoo:

   Eikö kuona-aineet poistu äidinmaitoon ja istä kautta vauvalla jos imetät?=O Ei millään pahalla, mutta itse en uskaltaisi imetyksen aikana kyllä Hypoxia harrastaa niin kuin ei mitään tiukkoja diettejäkään. Oletko kysynyt miten Hypoxi vaikutta kun imetätä? jos ole niin kerro ihmeessä sillä haluan oikeesti tietää!:)

   • Avatar Eve sanoo:

    Kuona-aineita poistuu ihan normaalistikin elimistöstä jatkuvasti, eikä hypoxi ole sen haitallisempaa kun hieronta tai tehokas treeni äidinmaidolle. Sen sijaan kannattaa kiinnittää huomiota että saa riittävästi kaloreita maidontuotannon ylläpitämiseen.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiva kuulla että oot saanu noin hyviä tuloksia! :) Toivotaan että itekin huomaan muutosta!

 3. Avatar M sanoo:

  Tämä ei nyt kuulu aiheeseen, mutta haluaisin vain kiittää sua aivan mahtavista jumpistasi. Oot niin oikeella alalla, ja rakastan jumppiasi yli kaiken<3 Etenkin nykyinen RPV -jumppa on jotain niin mahtavaa :D Me suomalaiset kun ollaan huonoja antamaan hyvää palautetta, pitää vain sanoa, että oot ihan paras ja me jumppaajat arvostetaan sun työtä todella paljon, olen kuullut koulussa, töissä kuin muuallakin että monet ovat puhuneet jumpistasi ja kuinka hyviä ne on. Iso kiitos siis, äläkä ikinä lopeta! :D :D

 4. Avatar Maija sanoo:

  Ootan mielenkiinnolla tuloksia! Oon aina vähän epäillyt Hypoxin toimivuutta vaikken sitä ookaan itse kokeillut. Liian kallista! :S

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Odotan itsekin tuloksia! Nyt jo kolmen kerran jälkeen iho ainakin tuntuu paljon siloisemmalta, hauskaa. :D

Kommentoi