HYPOXI-TULOKSIA

Yhteistyössä HYPOXI Vaasa.

Nyt olisi aika päivitellä hieman HYPOXI fiiliksiä. Tällä hetkellä takana on jo seitsemän hoitokertaa ja tänään meillä oli myöskin puolivälin mittailut. Aika on mennyt tosi nopeasti, mutta oon päässyt hyvään rutiiniin tämän kanssa. Hoidosta on tullut hetki, jolloin saan sen tunnin ihan omaa aikaa, eikä tarvitse ajatella juurikaan mitään. Oon mennyt aina hyvillä mielillä paikalle ja nauttinut etenkin tuosta HDC-laitteesta, jossa maataan kokovartalopuvussa 20 minuuttia.

Huomasin jo parin kerran jälkeen, että ihosta tuli siloisempi tämän vaikutuksesta. Laite lupaakin, että vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen se auttaa saavuttamaan kiinteämmän ja kauniimman ihon. Puvussa on jopa 400 ilmakuplaa, jotka aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen myös huomannut eron palautumisessa. Sanoinkin tänään, että palautumisen huomaa vasta silloin kun on palautunut. Tämän viikon treenit ovat sujuneet tosi energisesti ja poissa on parin viikon takainen tahmeus, joka aiheutti jopa motivaation puutosta. Mikään ei ole tylsempää, kuin treenata väkisin, joten oon nauttinut kyllä ihan kympillä kun jalka on noussut ja olo ollut hyvä. Vaikuttaa heti myös omaan ohjausfiilikseen.

Alussa, puolivälissä ja lopussa otetaan myös vartalon mitat ja tänään oli puoliväli mittailujen aika. Vertauspohjana toimi mitat, jotka otettiin ensimmäisellä kerralla. Olin aika yllättynyt tuloksista, sillä odotukset eivät olleet mitenkään kovin korkealla, koska enhän ole joutunut tekemään mitään radikaalia muutosta.  Paino oli pudonnut -1,7 kg ja ympärysmitoista kadonnut -7,3 cm! Suurin pudotus oli vyötärön, lantion ja polven yläosan alueelta. Mitat otetaan siis vyötärön, lantion ja reisien alueelta, yhteensä kahdeksasta eri pisteestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HYPOXIA pääsee tosiaan kokeilemaan yhden konsultaatiokerran veloituksetta. Suosittelen sitä myös urheilijoille, jotka haluavat maksimoida palautumisen. Hoidoista voi valita myös pelkän palautumisohjelman, jolloin paketit ovat hieman pienempiä, kerrasta kolmeen kertaan! Vaasan HYPOXIIN voi varailla aikoja täältä.

Mukavaa viikonloppua!

Vaatteet: Kari Traa (saatu)


6 Responses to “HYPOXI-TULOKSIA”

 1. Avatar Salla sanoo:

  Kiva lukea kokemuksia. Voiko hypoxista olla mitään hyötyä jos ylimääräistä rasvaa haluaa pois yläkropasta? Eli käsivarret ja selkä..

 2. Avatar Enni sanoo:

  Eikai tavoitteenasi ole pudottaa painoa?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   En seuraa painoa, se ei ole mulle millään tavoin tärkeä mittari =)

 3. Avatar maria sanoo:

  Hei.
  Onko hypoxi tarkoitettu myös siis ihan tavallisille urheilijoille? Tarkoitan siis että olen normaalipainoinen, aerobiccaan 5x viikossa + lihaskuntoa. Haluaisin aavistuksen timmimmät reidet ja pakaratja olen kiinnostunut hypoxi kokeilusta. On myös häät loppuvuonna tiedossa joten voisin hyvin kokeilla hypoxi hoitokertoja?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Siis Hypoxi sopii ihan kaikille, myös niille jotka eivät urheile lainkaan. Kannattaa kyllä kokeilla! =)

 4. Avatar maria sanoo:

  Kiitos vastauksesta. Otetaanko hypoxi hoidossa rasvaprosentti tuloksia?

Kommentoi