SEX LOVE ROCK’N ROLL

Iltaa! Onkos ilmoja pidellyt? Täällä Vaasassa alkoi tänään ihan jäätävä lumipyry ja myräkkä. Piti oikeen kahlata lumimassan yli, että pääsi kotiovelle. Toivotaan, että huomenna kaikki olisi sulanut ja olisi taas plussakeli. Mä en niin tosta lumesta ja pakkasesta välitä. (Oikeesti en vaan jaksa vaihtaa autoon talvirenkaita ja toivon että voin kruisailla mahdollisimman kauan kesärenkailla) . 

Jos joku ihmettelee otsikkoa, se johtuu biisistä, joka jäi soimaan mun kaaliin ja löytyy tuosta alla olevasta biisilistasta. :D

Tänään mulla oli pitkästä aikaa hieman vapaata, joten päätin sitten työllistää itseni suunnittelemalla uuden lämmittelyn illan RPV-tunnille. Löysinkin kivasti uutta musiikkimateriaalia ja tässä olisi agendana suunnitella uusia juttuja myös muille tunneille.

Aina välillä kysellään näitä listoja, joten laitetaas heti jakoon. Mukana on muutama vanha biisi, jonka oon tainnut linkkailla tännekin aiemmin. Uusille tyypeille tiedoksi, miksaan itse kappaleiden tempoja niin, että tempo nousee lämmittelyn aikana kappale kappaleelta. Lisäksi miksaan biisit yhteen niin, ettei kappaleiden välissä tarvitse hakea rytmiä uudelleen tai ottaa taukoja. Jotkut biisit voivat kuulostaa hitailta liikkumiseen, mutta mulla on tosiaan ohjelma, jolla saan rytmit sellaisiksi kun itse haluan ja tarvin. (biiseissä linkit youtubeen)

 1. Calvin Harris – Open Wide 
 2. Arash feat. T-pain – Sex love rock’n roll (SLR)
 3. N-trigue & Play’n skillz – Scream it
 4. Hot Cherry – This is how we do 
 5. Phat Bomb – Bad (teen lämmittelyn keskellä yhden biisin jossa kehitetään ponnistusvoimaa ja tehdään plyometrisiä harjotteita)
 6. Martin Tungevaag – Wicked Wonderland (Rave angelz bootleg)
 7. Revolva – Ghost (Raindropz edit)

Lihaskunto-osuudessa oon käyttänyt nyt kuminauhaa lisätehona, sen avulla saa aika hyvät tuntumat erilaisiin sivulle tehtäviin ponnistuksiin ja etenkin liikkeisiin, joissa treenataan pakaraa. Mulla on siis tunnilla käytössä aika paljon ponnistuksia ja toiminnallisa liikkeitä, joiden avulla syke pysyy ylhäällä myös lihaskunnon ajan. En tiedä johtuuko siitä, että mulla on Bodycombat aina ensin, mutta RPV-tunti on omasta mielestäni yksi rankimmista tunneista, mitä ohjaan tällä hetkellä. Tänäänkin jumpan jälkeen, peilit olivat ihan huurussa ja jengi litimärkänä, meikäläinen mukaan lukien! :D Tiistain paras fiilis!

Sellaista jumppapäivitystä tälle illalle! Mitä te olette treenanneet tänään?


17 Responses to “SEX LOVE ROCK’N ROLL”

 1. Avatar Sanna sanoo:

  Istuin pitkän päivän kirjastossa ja sit tein himassa sun bikini bootcamp jalkatreenin. Ihan parhautta kun ei jaksa lähtee salille ja poikaystävä on treeneis niin voi rauhassa pomppia tääl :D Kiitos ohjelmasta!:)

 2. Avatar Eve sanoo:

  Surprise, mulla on sama kakkosbiisi RPV:ssä ja tuo wicked wonderland kyykyissä :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Niin ylläri :D Eikös ne oo molemmat dancelfoor hiteistä! Toi wickedi mulla oli orginaalina jo aikaa sit mut nyt vähä enemmän dinzausta mukana :D

 3. Avatar Mari sanoo:

  Heippa! Ohjaan itsekkin rpv tunteja. Voisitko vähän kertoa omasta tunti rakenteestasi? Ja jotain liikevinkkejä :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Tosi hankala kertoa mitä tunnilla tehdään, kun kaikki tapahtuu musiikin tahtiin ja pitäisi aina tehdä kokonainen kappale, jotta saisi oikean käsityksen tietyistä liikkeistä ja yhdistelmistä. Jos on jotain toteutusideoita niin saa kertoa?! :D

 4. Avatar Janika sanoo:

  Heippa! Mahtava blogi ja tosi mielenkiintosia postauksia. Melko uus lukija oon, joten en oo vanhoja postauksia lukenut tai entiedä ootko täällä blogissa kertonu, mutta missä olet opiskellut personal traineriksi?:)

 5. Avatar sissiii sanoo:

  moi!! paljon proteiinia piisi syödä päivässä että saisi maksimoitua lihaskasvun? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Proteiinin saanti lasketaan oman kehonpainon mukaan, joten en voi sanoa mitään yleispätevää määrää joka sopisi kaikille. :)

 6. Avatar nuunuu sanoo:

  moikka! voisitko antaa vinkkejä hyvään kiinteytys treenin koko kropalle:)

 7. Avatar Varvana sanoo:

  Eiliseen(kin) sain puristettua treeniä, tosin se meni perheen ja lasten menojen vuoksi ihan iltaan. Päivän treeninä siis GRIT Plyo ja kotona vielä 25min venyttelyä, lisäksi 6,6km pyöräilyä yhteensä päivän mittaan. Harmi, että nuo intensiiviset iltatreenit sekoittavat herkästi nukkumista. Kello 20:00 alkava tunti on tosi myöhään, jos herätyskello soi 06:30 aamulla.

 8. Avatar Satu sanoo:

  Moi.
  Kiitos upeasta blogista. Olen tätä nyt hetken seuraillut… Treenaillut bikini bootcamppia, tällä viikolla 9min viikko menossa ekassa osiossa… Ja hyvää tekee

 9. Avatar Cherry G. sanoo:

  Mikä vaikuttaa biisivalintoihin?
  Siis se, mistä itse tykkäät vai se, mikä sopii tiettyyn treeniin?

  Olisi mielenkiintoista kuulla, sillä olin äskettäin tunnilla (en
  Sinun) ja biisivalinnat olivat sanalla sanoen.. Oudot!
  Musiikki oli erittäin raskasta heviä (sukkahousuheviä) eivätkä mun mielestä olleet motivoivia biisejä. Okei, kyllähän biisejä sekoittamalla saa vaikka mitä, mutta.. Joo.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Valitsen biisejä joista sytyn itse ja sitten yleensä sellaisia yleisiä hittejä. Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää, joten olen todennut että jos itse sytyn biisistä, pystyn siirtää energiat myös muihin tunnilla olijoihin. :)

 10. Avatar Sofia sanoo:

  Mistä/miten hankit sun biisit, joita käytät tunneilla?
  t. ryhmäliikuntaohjaaja myös :)

Kommentoi