Mitä kaikkea mahtuu viikon 20 treenituntiin?

Heippa! Jumppaviikko alkaa olla pulkassa ja huomenna odottaa erittäin tarpeeseen tuleva lepopäivä. Loman jälkeen kroppa on ottanut taas treeniä vastaan hieman eri tavalla ja meikäläinen onkin saanut nauttia ihan jäätävistä lihaskivuista. Eipä paljon löydy lihasta, joka ei olisi ollut kipeänä. Tiistainen jalka&pepputreeni tuntuu vieläkin takalistossa ja takareisissä, toivottavasti huomenna jo helpottaisi. :) Oon ollut ihan intopiukeena treenaamassa koko viikon, jumppien vetäminen on tuntunut erittäin nautinnolliselta, vaikka hieman joutuu vielä hakea sitä tuttua rutiinia. Kaikki sanat ja jutut ei tuu ihan niin apteekin hyllyltä kuin ennen, mutta hetken päästä hommasta tulee taas rutiinia, toivottavasti! Tällä viikolla oon tehnyt myös lihashuoltoa, ihan vaan siksi että oli pakko. :D Pohkeet ja jalanpohjat veti niin jumiin, ettei veri kiertänyt enää, oli pakko hieman availla lihaksia fustra-rollerin ja venytyksien avulla!

IMG_5918

 

Miltäs se mun treeniviikko sitten näyttää?

Maanantai: Salitreeni (rinta,ojentaja, olkapää), Bodyattack, Spinning ja Core 

Tiistai: Salitreeni (jalat&pakarat), Bodycombat, RPV ja venyttelyt

Keskiviikko: Bodyattack, Core, TBC ja rullailu+venyttely

Torstai: RPV, salitreeni (selkä, hauis) ja Bodystep

Perjantai: Body, Spinning, Bodypump

Lauantai: Spinning, Body ja venyttelyt

~ 20 tuntia liikuntaa ~

Jokaiseen päivään sisältyy myös jumppien suunnittelua ja opettelua olkkarissa heiluen. Melko aktiivinen viikko takana, mutta olo ihan loistava! Mun tapauksessa more is more, vai miten se meni? :D

DSC01451

Näiden kelien ansiosta hikoilumäärät ovat olleet jotain ihan järkyttäviä ja vettä on saanut litkiä huolella. Mulla onkin kokoajan pullo vieressä ja hörpin siitä jatkuvasti. Ihan pelkällä vedellä en ole mennyt, vaan välillä oon ripotellut ripauksen kalaharinsuolaa veden joukkoon. Koko viikon treeneistä, tämä aamu vei voiton. Vaatteet eivät ole koskaan olleet niin märät, aivan kuin olisi uimassa ollut, vesi (eli hiki, yök) tippui noroina vaatteista liikkuessa. Mahtavaa ;)

Kotiin tullessa en paljon jaksanut laittaa ruokaa, joten päätin vetästä kirjaimellisesti viikon jäämät napaan. Monesti, kun teen suuremman satsin ruokaa, sitä jää typerästi vajaan annoksen verran.  Niinpä yhdistin kaikki vajaat annokset ja lopputulos näytti tältä…. :D

DSC02767

Lohirisottoa, bataatti-porkkanamuusia, bataattiranuja, loimulohta nam nam!

Nyt oon saanut uudistettua suurimman osan tunneista, joten ensi viikolla on hieman iisimpää näiden osalta. Aion mixailla lesmillssejä pikkuhiljaa enemmän ja enemmän, jokaiseen ohjelmaan olen jo mixannut vähintään pari kappaletta. Bodypump meni kokonaan uusiksi ja voi pojat että oli hauskaa vetää noita vanhoja kappaleita ja meininkejä eilen! Suurin osa biiseistä oli ohjelmasta nro 71, joka onkin mun yksi kaikkien aikojen lemppariohjelmista. Aloitin ohjaamisen ohjelmasta numero 70, ja noina alkuvuosina vedin tosi paljon Bodypumpia, parhaimmillaan (tai sanotaanko pahimmillaan) ohjasin jopa 3 pumppia päivässä ja muut tunnit päälle, voi morjensta vaan kuinka tyhmä sitä on joskus ollut.

Huomenna jos jaksaisi vielä vähän venytellä niin uusi viikko alkaa varmasti hieman mukavammin! Mukavaa lauantaita kaikille. :)

PS. Enemmän ei ole kaikkien tapauksessa aina enemmän, muistakaa että tää on mun työ ja oon tottunut suuriin liikuntamääriin! Ei muuta!


2 Responses to “Mitä kaikkea mahtuu viikon 20 treenituntiin?”

  1. Avatar Anu sanoo:

    Sun perjantain spinn&pump o iha paras! Se fiilis sielä! Niin harmittaa ettei nyt vähän aikaan pääse, ehkä joskus pakko sniikata sinne kuitenkin.

  2. Avatar ttjj sanoo:

    Moi Aino! ♥
    Tää ei nyt yhtään liity aiheeseen, mutta mun oli pakko tulla kysyyn yhtä mieltä askarruttavaa asiaa sulta, kun oot asiantunteva ihminen täs aihees. Oon 20v. nainen ja tottunut liikkumaan ja treenaamaan todella paljon. Nyt kuitenkin kävi niin ikävästi, että sain sellaisen fyysisen vamman, että salille en saa mennä noin 4 kuukauteen ja sittenkin pitää alotella varovasti. Voi olla, että jalkoja saan treenata aiemmin, mutta kuitenkin vaan oman kehon painolla (jotain kyykkyjä tms. vaikka yleensä ne oon tehnytkin painojen kans). Aerobista esim. kävelyä ja juoksua saa onneksi harrastaa muutaman viikon päästä. Kysynkin sulta, miten mun pitäisi syödä nyt, kun liikuntamäärät on vähäisiä ja miten menettäisin mahd. vähän lihasts? Tiedostan, että jonkun verran sitä väkisin lähtee ja kunto varmaan heikkenee. Pelottaa, että salille lähteminen on tän tauon jälkee tosi vaikeeta, vaikka toisaalta palan halusta jo päästä sinne!

    Anteeks tästä tuli nyt jäätävä romaani :D

Kommentoi