Mukavampaa lenkkeilyä oikealla juoksutekniikalla + arvonta

Kesällä ulkona treenaaminen on huomattavasti kivempaa kuin sisällä puurtaminen. Toisaalta, tällä hetkellä sisällä voi kyllä olla viileämpi ilma kuin ulkona. 😀 Juokseminen, eli lenkkeily on helppo tapa urheilla ja se onnistuu lähes kaikilta. Ajattelin jakaa muutamia vinkkejä, joiden avulla lenkkeily sujuu huomattavasti mukavammin. Juokseminen on sinänsä halpa harrastus, että siihen ei tarvita kuin pari lenkkareita, mutta huonoilla lenkkareilla tai urheiluvaatteilla voi lenkistä tulla erittäin epämukava, kun keskittyminen menee jalkojen puutumisen/kipuilun tai vaatteiden hinkkaamisen miettimiseen.

DSC02655

Aloittelijoille vinkkinä, että ei kannata lähteä liian kovalla tahdilla liikkeelle. Alkuun voi juosta lyhyitä pätkiä ja kävellä välillä hetken. Pikkuhiljaa juoksuosuudet pitenevät kun kunto paranee. Juoksutekniikalla on myös iso vaikutus. Huono asento kuluttaa voimia, jolloin juoksemisesta tulee raskaampaa. Myös huono liikkuvuus vääristää juoksuasentoa, venyttely, kehonhuolto ja lihaskuntotreenit ovat juoksijan hyviä kavereita.

DSC_0255-001

Monet juoksevat ns. etukenossa hartiat alhaalla, jolloin keskivartalon pito katoaa. Suora ryhti, hartiat rennosti takana ja keskivartalo tiukkana. Hyvä tapa on kuvitella, että joku vetää päästä ylöspäin juostessa. Kannattaa tsekata lenkin aikana silloin tällöin asento viemällä hartiat taakse ja vetämällä vatsa tiukaksi. Rullaava askel vie parhaiten eteenpäin. Paikallaan hyppely jumittaa vain pohkeet ja on aikalailla turhaa hommaa. Mulla on sellainen sääntö että: Jos pystyt kävelemään nopeammin kuin ”hölkkäät” niin kävele. ”Hölkkääminen” on siis melko turha liikuntamuoto. Joko kävellen tai sitten juosten.

Kokosin muutamia tipsejä joiden avulla voi tarkistaa omaa tekniikkaa:

  • Rullaava askel vie parhaiten eteenpäin, jolloin juoksuaskeleen painopiste liikkuu jalkaterän kannalta niin, että kantapään ulkokulmasta paino siirtyy jalan keskiosalle ja sitten iso-ja keskivarpaan välistä ulos jalkaterästä.  Mitä enemmän jalat kääntyvät sisäänpäin tai ulospäin, sitä suurempi rasitus tulee nivelille ja jänteille, jolloin vammariski suurenee.
  • Vaikka jalat tekevät suurimman eteenpäinvievän työn juostessa, on käsillä merkittävä rooli. Käsien tehtävä on rytmittää vastaliikkeellä juoksuliikettä ja toimia tasapainottajina juoksun aikana. Kädet pidetään noin 90 asteen kulmassa ja käsien tulisi liikkua melko suoraviivaisesti eteen ja taakse. Edestäpäin tarkastellessa kädet kulkevat edestakaisin niin, että kyynerpäät ovat hieman ulospäin. Kyynärvarret ovat pienessä kulmassa sisäänpäin, mutta ne eivät saa lähentyä liikaa vartalon keskiviivaa, koska siitä seuraa ylimääräistä vartalon kiertoa ja huojumista. Ranne on asennossa, jossa peukalo osoittaa ylöspäin.
  • Lantion asennolla on suuri vaikutus juoksemiseen, lantio tulisi pitää ns. ylhäällä eikä se saisi roikkua istuvassa asennossa, jolloin jalkojen toiminnasta lähtee tehoja. Varsinkin lonkan koukistajat ovat tärkeässä asemassa. Jos ne ovat kireät, vetävät kireät lihakset lantion väärään asentoon, jolloin juostaan selkä notkolla. Lantion alueen oikean asennon löytämiseen vaikuttaa koko kehon lihaskunto. Varsinkin alavatsan lihasten tulisi olla kunnossa, jotta ryhdikäs juoksuasento ja lantion oikea käyttö olisi mahdollista.
ilmajuoksua :D

ilmajuoksua 😀

Myös varusteilla on oma osansa. Jos on yksi asia mihin pystyy satsaamaan, kannattaa panostaa hyviin kenkiin. Kenkien tulisi olla omalle jalalle sopivat ja sellaiset löytyy hyvän myyjän avustuksella kokeilemalla. Monissa urheiluliikkeissä on mahdollisuus tarkistaa jalan mahdolliset virheasennot ja näitä kannattaa käyttää hyväksi kenkien oston yhteydessä. Ei siis kannata napata näteimpiä pinkkejä lenkkareita ale-korista, sillä pahimmassa tapauksessa ostat kengät jotka tukevat vaivaan mitä sinulla ei ole. Kannattaa siis aina kysyä apua. 🙂

Näin kesällä mä tykkään juosta kevyellä vaatetuksella, jolloin juoksushortsit sopivat asiaan loistavasti. Jos haluaa välttyä reisien yhteen hankaamiselta, suosittelen ostamaan shortsit, joissa on pyöräilyhousuimaiset sisäpöksyt alla. Mä oon huomannut, että topilla juostessa kainaloiden alta voi alkaa hiertää, etenkin näin kuumilla keleillä, joten juoksupaita t-paita mallina toimii mun mielestä parhaiten!

Meille naisille on myös supertärkeetä omistaa hyvät urheiluliivit. Vanhoilla rintsikoilla juostessa rinnat hölskyy epämukavasti ja rintakudos löystyy, mitä tuskin kukaan tahtoo. Tukevat urheiluliivit tuntuvat mukavalle päällä, eivät purista eikä kiristä. Rinnat eivät myöskään hölsky hyppisessä. Nykyään on todella hyvä valikoima erilaisia liivejä ja niitäkin suosittelisin kokeilemaan ennen ostoa.

DSC02658

Jos tämän luettua juoksujalkaa alkoi vipattamaan niin mulla on hyviä uutisia! Sain luvan arpoa 50 € arvoisen lahjakortin runforest nettikauppaan. Kyseisestä nettikaupasta löytyy paljon erilaisia juoksutarvikkeita.

Homma menee niin, että kirjoitat kommenttiosioon, mihin tuotteeseen käyttäisit lahjakortin runforestin valikoimasta, mikäli onni osuu kohdallesi. Arvonta loppuu perjantaina 1.8.2014 kl. 12:00. Onnea arvontaan! 🙂

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


397 Responses to “Mukavampaa lenkkeilyä oikealla juoksutekniikalla + arvonta”

  1. Oona sanoo:

    Jos onni osuis kohdalleni, niin käyttäisin lahjakortin varmaan juoksushortseihin tai ihan juoksutrikoisiin

    • Sanni sanoo:

      Mun hankintalistalla on monta juttua, kunhan liikuntatavoitteet täyttyy, langattomat kuulokkeet, urheiluliivit, lenkkarit, nestevyö.

  2. Milla sanoo:

    Omistan n. 10 vuotta vanhat juoksukengät joita käytän vieläkin lenkkipoluilla ja ne voisi päästää jo eläkkeelle. Mutta toisaalta haluaisin ostaa kengät liikkeestä jotta osaisin hankkia oikeanlaiset ja kokoiset kengät, kuvien perusteella niitä ei osteta. Eli päätyisin ostamaan nettikaupasta juoksushortsit koska en sellaisia omista ja olisi kiva juosta/kävellä ilmat että reidet tarrautuu toisiinsa kiinni : )

    • Milla sanoo:

      P.S. tää juttu oli niinku mulle tarkoitettu, koska tulin juuri lenkiltä 😀 Kiitos!

  3. Elisa sanoo:

    Asicsin kenkiin!!! <3 omat juoksukengät ei oo mistään parahimmasta päästä ja olisi ehdoton aika päivittää ne!

  4. Sanni sanoo:

    http://www.runforest.fi/nike-free-5-0-tr-fit-4-breath.html
    Käyttäisin lahjakortin arvoa ehdottomasti näihin ihanan värisiin Niken treenikenkiin! Tulisivat tarpeeseenkin 🙂

  5. Mirka sanoo:

    Jos jotain hankkisin,niin uudet juoksuhousut,vanhoissa alkaa olla reikiä kun suunnistusmetsässä on oksat kraappineet 🙂

  6. Petra sanoo:

    Aloitin juoksun viime talvena: en ollut oikein koskaa juossut ja se näkyi! Hyvä kun jaksoin juosta kahta kilometriä.. Nyt menee jo kuusi kilometriä neljänkymmeneen minuuttiin! Näin sitä kehitystä tapahtuu kun sitkeästi jaksaa 🙂 Venyttelyä voisi enemmän harrastaa!

    Mulla on hyvät kengät, mutta urheiluvaatteita huonosti. Valikoimassa oli kivoja trikoita ja sortseja, niistä jonkun nappasin mukaan 🙂

  7. Sandra sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin Asicsin urheilushortseihin, koska olen kovan työn jälkeen treenannut itselleni reidet joiden kanssa voin huoletta kävellä shortseissa ilman että tulee ikäviä hankaumia reisien väliin, mutta silti löytyy paljon lihasta jota turhaan piilottelisin pitkien housujen alle!

  8. Katja sanoo:

    Juoksu on kyllä ihan huippulaji koko keholle.Kropan saa ihanasti väsyksiin ja mieli tuulettuu samalla.Ja se kuinka monipuolista treeniä juoksemisella saa aikaseksi kun vaihtelee pitkiä lenkkejä,intervalleja ja vauhti lenkkejä.Kiva kun sä Aino tästä aiheesta kirjotit.Ois kiva lukea enemmänkin juoksemisesta.Juoksu blogeja kun tuntuu olevan vähästi tai sitten en vaan ole osannu löytää hyvää sellaista.Paitsi endorfiini koukussa-blogi 🙂
    Ja siis siihen kilpailu vastaukseen 🙂 jos voittaisin lahjakortin niin ostaisin 2XU kompressio trikoot. Niitä olen kauan jo kaivannut ja syksyn tullen uudet pitkät trikoot ei olis pahitteeksi. Varsinkin nuo kun kaikki niitä kovasti kehuvat.

  9. Minskuliina sanoo:

    ehdottomasti ostaisin asics gel nimbuksen, mun jalkaan just sopivat ja askel rullaa :)) kaikenmaailman kenkiä koittaneena, voin suositella neutraalille askeltajalle!

  10. Johanna sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin 2XU-trikoisiin , olen haaveillut niistä pitkään 🙂

  11. Suspaliina sanoo:

    Ostaisin tuolta uuden sykemittarin. Tämän hetkinen alkaa vetämään viimeisiään ja sammuttaa itsensä aina välillä kesken lenkin mikä on hyvinkin ärsyttävää. 🙁

  12. yvonne sanoo:

    Valitsisin niken treenitopin 🙂

  13. Suski sanoo:

    Langattomat kuulokkeet lähtis mulle, koska entiset kuulokkeet löytyi pihalta auton alle jääneen näkösenä, joten uusille ois kovasti tarvetta! 😀

  14. Meliina sanoo:

    Jos voittaisin, ostaisin uudet mukavat urheiluliivit! Toivottavasti onni suosii:)

  15. Enni sanoo:

    Sijoittasin uusiin pöksyihin tai ohueen takkiin!

  16. Laura sanoo:

    Kiitos vinkeistä! Käyttäisin lahjakortin Casallin Beamline Juoksutakkiin 🙂 Pitikö pistää sähköposti?

    lagexd@hotmail.com

  17. Annika sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti uusiin urheilurintaliiveihin:-)

  18. Sarah sanoo:

    Kiitos mahtavasta blogista ja tämänpäiväisestä postauksesta!

    Voittaessani käyttäisin lahjakortin Asics Gel Nimbus 15 -kenkiin!

  19. Mizi sanoo:

    Kauhean vaikea valinta 😀 Käyttäisin lahjakortin joko urheiluliiveihin(entiset vetelee viimeisiään, köhköh): http://www.runforest.fi/casall-urheiluliivit.html
    tai sitten foam rolliin http://www.runforest.fi/casall-pieni-foam-roll.html ja joogamattoon. Liikaa hyviä tuotteita jotka voisi kotiuttaa! 😀

  20. Salla sanoo:

    Tarvitsisin vaikka mitä uusia juoksutarvikkeita, joten on vaikea sanoa, mihin lahjakortin käyttäisin! Kaikista kiireellisin tarve on kuitenkin varmaan juoksutrikoot tai juoksutakki, joten jompaan kumpaan lahjakortin käyttäisin 🙂

  21. Jenni sanoo:

    Shortseihin menisi! Oon kovasti yrittänyt etsiä, mutta tuloksetta 😀

  22. Henza sanoo:

    Jos arpaonni osuu kohdalle niin käyttäisin lahjakortin noihin 2XU:n kompressiotrikoihin! Olen kuullut niistä paljon hyvää ja nyt olisikin hyvä sauma toteuttaa haave 😉

  23. Jenni sanoo:

    Hupsis, kirjotin ajatuksissa vanhan spostin 😀

  24. Jonna sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti kenkiin, sillä edelliset juoksutossut alkavat olla tiensä päässä

  25. niina sanoo:

    Pilatesrullaan,
    Hyvää kesää sinulle Aino

  26. Marjut sanoo:

    Jo kerrankin kävisi tuuri arvonnassa ostaisin sieltä kompressiotrikoot.
    Tykkään blogistasi 🙂 Päivityksesi tulee aina luettua.

  27. Ada sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin Niken juoksutakkiin!

  28. Kati sanoo:

    Jos voittaisin lahjakortin käyttäisin sen ehdottomasti sykemittariin. Olen jo pitkään haaveillut sykemittariista, koska siitä näkisi oikeasti treenin vaikutuksen ja se motivoisi liikkumaan. En ole vielä ihan varma minkälaisen haluaisin, mutta eiköhän se oikea sieltä löydy.

  29. Mari sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusiin lenkkikenkiin, esimerkiksi tälläisiin http://www.runforest.fi/asics-gel-kinsei-5-naisten.html

  30. Tytti sanoo:

    Tarttis uuet kenkkarit tai vyölaukun mihin saa pihelimen(musiikkia) ja avaimet. Hyvän tekstin olit kirjottanu, tykkään lukea Aino sun blogia

  31. anna sanoo:

    Ostaisin itselleni Nike Free 5.0 juoksulenkkarit. Omat Nike lenkkarit on 4-5 vuoden takaa ja jo ihan puhkikulutetut, joten uusille olisi ehdottomasti tarvetta.

  32. Hanna-K sanoo:

    Nyt on kyllä itellä jäänyt nuo juoksulenkit aika vähälle. On ollu kyllä niin kuumakin! Tällä hetkellä postissa on tulossa Salomonin juoksulenkkarit, jotka on tarkoitettu nimenomaan maastoon. Tykkään yleensä ite juosta ennemmin metsäpoluilla kuin asfaltilla. Ja Salomonin pikanauhakiinnitys on aivan mahtava! Uudet juoksuhousut ois kyllä tarpeelliset ku entiset ei meinaa enää pysyä päällä 😀 Ja tämmöisiä kompressiotrikoita olisi kiva kokeilla. http://www.runforest.fi/2xu-kompressiotrikoot-naiset-5085.html
    Niin ja btw mihin asti tuo lahjakortti on voimassa? Jos arpaonni sattuisi osumaan, niin siksi vain kyselen, kun reissuun oon lähdössä. 🙂

  33. TiinaR sanoo:

    Mukava kirjoitus juoksutekniikasta.
    Mulle on jäänyt mieleen,aikoinani käydystä juoksukoulusta, hyvä muistisääntö käsien liikkeestä, on kuvitella, että kädessäsi on tikkukaramelli, jota laitat suuhun juostessa, silloin käsissä pysyy oikea kulma. 😉 Lisäksi kädet ei saisi koskaan ylittää takin vetoketjua toiselle puolelle juostessa vaan niiden tulisi liikkua omalla puolella 🙂 Näitä muistisääntöjä tulee itsellä vieläkin aina välillä tarkkailtua juoksulenkillä ollessa 😉

    Mutta siihen arvontaa täytyy tietenkin osallistua!
    Mä ehdottomasti tilaisin CeP pro + kompressiosukat ja Kari Traan juoksupaidan 😉

    Mukavaa viikonloppua

    TiinaR

  34. essi sanoo:

    Juoksu + kesäilta = täyttä rakkautta! Kiitos hyvistä tekniikkavinkeistä ja muutenki hyvästä blogista! Itsellä olisi tällä hetkellä hakusessa uudet juoksukengät. Mitä merkkiä suosittelisit? 🙂

  35. Sari sanoo:

    Aloitin juoksun (minun tapauksessa hölkän) vasta tänä kesänä.
    Hyvät kengät on, mutta toistaiseksi olen juossut tavallisella t-paidalla. Joten juoksutoppi olisi kiva ja kunnon sukat.
    Sari

  36. Iida sanoo:

    Ostaisin lahjakortilla uudet juoksukengät tai sitten parit shortsit 🙂
    Oon jo jonkun aikaa seurannut sun blogia ja pakko sanoo että tykkään siitä miten positiivinen iloinen elämänasenne susta huokuu!

  37. Annikat sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin 2XU:n trikoisiin 🙂

  38. eveliina sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uuden juoksutakin ostamiseen syksyä varten 🙂

  39. Anu sanoo:

    Aktiivisena tyttönä minua on jo pitkään kiehtonu nuo 2XU:n treenitrikoot! Ne nappaisin nyt mukaani 🙂

  40. Anso sanoo:

    Ostaisin varmaan kompressiotrikoot 🙂

  41. Luana sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti osamaksuna Garminin Forerunner 15 GPS -juoksukelloon (:

  42. sikkuralla sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin tähän ihanaan juoksutakkiin: http://www.runforest.fi/casall-beamline-juoksutakki.html

  43. kirsi sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin 2XU kompressiotrikoisin. En ole malttanut vielä uusia trikoita,mutta 50€:lla saisi hyvän boostin innostua uusimaan:-)

  44. Lea sanoo:

    Lahkortti menisi varmaan X2U-trikoisiin tai sitten uusiin lenkkareihin.

  45. Eveliina sanoo:

    Uusiin Asicsen Nimbuksiin. Pian tulee nykyisillä Nimbuksilla ikää vuosi, jonka jälkeen tapaan vaihtaa lenkkarit uusiin.

  46. Katja sanoo:

    Jutusta sai hyviä vinkkejä oman juoksutyylin korjaamiseen

  47. niina sanoo:

    Itse oon aina inhonnu juoksemista, mutta viime aikoina oon yrittänyt opetella juoksemaan pitempiä matkoja. Pikkuhiljaa se siitä, unelma olisi pystyä iloisin mielin lähteä pitkälle lenkille! Pitää kyllä tarkistaa nuo sun vinkit, tiedän että usein lenkki päätyy kotiin kävelemiseen siitä, että johonkin sattuu tai jalkoja särkee.

    Isorintaisena naisena tiedän liivien tärkeyden, eikä ilman kunnon liiviä lähde yhtään mihinkään. Siksi ostaisin runforestin kaupasta itelleni kunnon shock absorber liivit: http://www.runforest.fi/shock-absorber-active-multi-sports-support-urheiluliivit.html

    Kiitos taas hyvästä postauksesta 🙂

  48. Katri sanoo:

    2XU:n kompressio pitkät trikoot ois ihanat !

  49. Liisa sanoo:

    Ehdottomasti ostaisin uudet juoksukengät, sillä vanhat alkavat olla todeööakin puhki kuluneet.

  50. Minde sanoo:

    Ostaisin uudet juoksushortsit, niistä olen haaveillut näillä kesäkeleillä 🙂

  51. Kiira sanoo:

    Jos onni potkasis, niin uudet (tietysti värikkäät!) juoksulenkkarit kotiuttaisin! (:

  52. Eeva sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin mitä luultavimmin kompressiotrikoisiin. 🙂

  53. Oona S. sanoo:

    Tilaisin tuon nike vapor juoksutakin ( http://www.runforest.fi/nike-vapor-juoksutakki-hupulla-5734.html ), sillä takille olisi tarpeellista käyttöä, koska tällä hetkellä kovassa käytössä on pikkusiskon ja äidin takit jos juoksutakkia tarvitsen. 🙂

  54. piutsr sanoo:

    Osamaksuna uusiin asicsin kenkiin, omissa kilometrit täynnä, ei voi enää juosta 🙁

  55. Mira sanoo:

    (Äidille ) Mummalle kävelytennarit, pysyy paremmin lastenlapsien perässä:).

    http://istillcount.blogspot.fi/?m=0

  56. Taija sanoo:

    Kompressiotrikoot kiinnostaa.

  57. milla sanoo:

    Tää kirjoitushan tuli ku tilauksesta! Oon koittanu just ettii perusjuttuja ja vinkkejä etenkin juoksuasentoon liittyen 🙂

    Lahjakortin käyttäisin uusiin juoksuliiveihin!

  58. Li sanoo:

    Lahjakortti menisi uusiin juoksukenkiin.

  59. Linda sanoo:

    Juokseminen on ihan parasta! Asuin Jordaniassa vuoden, siellä ei voinut käydä ulkona lenkeillä, joten juoksumattoa tuli kulutettua kunnolla 🙂 Jos arvontaonni potkaisee niin luultavasti käyttäisin rahat juoksuvaatteisiin, sillä ainakin vielä mun luotto Asicset ovat kunnossa 🙂

  60. Sk sanoo:

    Kompressitrikoot ja juoksu takki syksyn keleille valmiiiks.

  61. Hanna sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin juoksutrikoisiin tai päivittäisin nuhjuiset asicsin juoksukengät! 🙂

  62. pihla sanoo:

    juoksushortsit kyllä nappaisin!

  63. Lina sanoo:

    http://www.runforest.fi/nike-free-5-0-tr-fit-4-breath.html

    Nämä nike free -sarjan kengät ovat niin ihanan värisiä ja täydellisiä treenaukseen! Omat vetelee viimeisiä, joten satsaus uusiin treenikenkiin on jokatapauksessa edessä. 🙂

  64. Iidda sanoo:

    Ostoslistalla on ostaa uudet juoksukengät, joten lahjakortti menisi ehdottomasti uusiin Asics Gel-Ds Trainereihin 😀

  65. Pauliina sanoo:

    Olen yllättynyt kuinka onnistut usein kirjoittamaan sellaisesta aiheesta, joka on mulle jollain tapaa ajankohtainen. 🙂 Kävin viikko sitten lenkillä shortseilla ja reiteni hiersivät yhteen. olen joutunut teippaamaan ne, jotta voin liikkua ulkona ilman pitkiä housuja näillä helteillä. Käyttäisin siis tuon lahjakortin todennäköisesti shortseihin, jotka tuntuvat paremmilta lenkillä 🙂

    • Pauliina sanoo:

      Äsköiseen viestiin tuli vahingossa väärä sähköposti joten tässä mukana oikea 🙂

  66. julia sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusiin juoksukenkiin, koska nykyiset alkavat jo olla parhaat päivänsä nähneet 😀

  67. Eve sanoo:

    2XU trikoisiin 😉

  68. Jenny sanoo:

    Tilaisin jo kauan himoitsemani asicsin gel noosa tri 9 juoksukengät!

  69. Tiina sanoo:

    Hei!
    Jos arpaonni osuisi kohdalle, käyttäisin lahjakortin uusiin juoksukenkiin, koska vanhat alkavat olla jo eläkeiässä

  70. Julia A sanoo:

    Jos arpaonni suosisi, sijottaisin 50€ http://www.runforest.fi/asics-gel-nimbus-15-naisten.html näihin kenkiin ja maksaisin itse loput. :–) Toinen vaihtoehto olisi kyseiset kompressiosukat http://www.runforest.fi/cep-pro-kompressiosukat-7.html 🙂

  71. Leea sanoo:

    Kompressiosäärystimiin tai sukkiin varmaankin käyttäisin:)!

  72. Enna sanoo:

    Käyttäusu lahjakortin uusiin juoksulenkkareihin.

  73. essi sanoo:

    oiii mahtava postaus! tuli oikeen tarpeeseen 🙂 jos arpaonni osuis kohdalle, niin ostaisin ehdottomasti uudet lenkkarit!

  74. tyttö sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusiin juoksukenkiin, koska viimevuotiset kengät on jo juostu puhki (kangas rikki muutamista kohdista). Ei raaskisi ostaa uusia, kun viime vuonna juuri osti, mutta kai se näillä treenimäärillä pitäisi varautua uusiin kenkiin vuosittain 🙂

  75. Katri sanoo:

    Uudet juoksutrikoot ostaisin syksyksi. Vanhat melko kuluneet

  76. Maare sanoo:

    Jos onni osuisi kohdalleni niin hommaisin 2XU-trikoot! 🙂

  77. ninni sanoo:

    Käyttäisin sen uusiin värikkäisiin trikoisiin, vanhat vetelee viimeisiään.

  78. piai sanoo:

    Ihan ehdottomasti Nike Zoom Structure+ 17 juoksukenkiin, mulla kun ei kunnon juoksukenkiä ole, käyttäisin tuon 50e! Ovat sopivasti alennuksessa ja oon niiiiiiin kauan jo himoinnut noita! Tai sitten jo monen muun mainitsemiin 2xun trikoisiin 🙂

  79. Essi sanoo:

    Mulla olisi ensimmäisenä tilauslistalla varmasti urheiluliivit… Vanhat liivit alkaa olla jo niin kulahtaneet, että ei huvita juosta ollenkaan sillä näin suurilla rinnoilla se ei aiheuta muuta kuin kipua.

  80. Johanna sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusiin Shock Absorber -urheiluliiveihin 🙂

  81. Tiina sanoo:

    Kunnon kengät sekä salille että juoksuun!! Tee nimimerkki polvensa kolsoilla pilannut 😉

  82. Erja sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin juoksutrikoisiin tai -kenkiin! 🙂

  83. M sanoo:

    Kompressiosäärystimet tai 2XU trikoot

  84. Heikki sanoo:

    Tällä viikolla oon lukenut useammankin artikkelin juoksemisesta ja ollaan samaa mieltä hölkkäämisen turhuudesta kävelyvauhdilla. Oletko tutustunut Pose-tekniikkaan? Mielenkiintoinen artikkeli: http://yle.fi/uutiset/pose-juoksussa_kaatuminen_kannattaa__usain_boltin_kallistuskulma_ylittaa_jo_ihmisen_kyvyt/7310144

    Kävin tarkastelemassa videoilta ja Pekingin olympialaisissa Bolt oli edellä mainitulla tekniikalla kohtalaisen ylivoimainen. Myös Bekelen 2003 juoksema 10K maailmanennätys on kyseistä tekniikkaa parhaimmillaan. Oletko kiinnittänyt huomiota tai kokeilut itse ”posea” juostessa?

    Ja käyttäisin lahjakortin 2XU Elite Kompressiotrikoisiin (miesten), jotta olisin superaerodyynaaminen ja läskit saisi survottua housuihin, sekä pääsisin eroon reisihiertymistä. 😉

    Mukavaa kesän jatkoa! 🙂

  85. iida sanoo:

    Lahjakortin käyttäisin varmaankin uusiin juoksuhousuihin 🙂

  86. Veera sanoo:

    Hankkisin hyvät juoksukengät! Nykyiset hiertävät ja hankaavat. Kiitos kiinnostavasta blogista:)

  87. Sini sanoo:

    Asicsin juoksulenkkareihin. Asics on aina ollut jaloilleni paras ja edelliset popot alkavat olla jo siinä kuosissa, että pitäisi hankkia uudet 🙂

  88. Anna sanoo:

    Oo huippuarvonta, mä valkkaisin Niken thermal juoksutrikoot, syksyn lenkkejä ennakoiden:) Lisäksi ostaisin samassa setissä juoksupipon ja juoksuhanskat jos niitä ilmestyy valikoimiin:)

  89. Riikka sanoo:

    Ihana blogi! Vielä tänäänkin näin kuntosalilla käydessäni erään nuoren naisen tekevän intensiivisesti sun bikini bootcamp-ohjelmaa.

  90. Ammi sanoo:

    Langattomat kuulokkeet ovat seuraavana hankintalistalla.

  91. Jennuli sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin varmaankin Niken pitkiin juoksutrikoihin joita olen kuolannut jo jonkun aikaa 😛 Näin jo syksyn juoksulenkkejä ajatellen…

  92. Arja sanoo:

    Moikka,
    Tosi osuva postaus mulle ainakin! Juoksuinto meinaa vähän kadota helteiden takia, vaikka rakas harrastus onkin 😀 Tää postaus ja varsinkin noi kuvat (ja tietty arvonta;)) sai taas kipinän syttymään:)
    Lahjakortin käyttäisin luultavasti uuteen juoksutakkiin.

  93. Sanna k sanoo:

    Lahjakortti menisijioksushortseihin
    Sanna

  94. christina sanoo:

    Juoksua jo vähäsen aikaa harrastaneena hankkisin uudet urheiluliivit, kun mulla on pitkän lenkin jälkeen aina ylävatsa naarmulla ja sit sellaiset hieeenot kompressio sukat olis kyllä niin kivat 🙂 Kesänjatkoja :)!!

  95. Johanna sanoo:

    Ostaisin varmasti juoksurepun tai uuden sykemittarin. Reppu on ollut haaveissa pitkään, sillä olen ajatellut alkaa juoksemaan työmatkat. 🙂

  96. Janni sanoo:

    Ehdottomasti uusiin juoksutakkiin! 🙂

  97. aku sanoo:

    Tosi kiva ja hyödyllinen postaus kiitos 🙂 itse sijottaisin ehdottomasti uusiin ja kunnollisiin lenkkareihin! Tähän asti menty ihan halpismalleilla ja jalat kyllä ilmottelee siitä :/

  98. aune sanoo:

    Varmaan korvaisin just ne vanhat rintaliivit uudella urheilutopilla 😀

  99. Krista sanoo:

    Jos arpaonni kävisi kohdalle, käyttäisin sen uusiin lenkkikenkiin tai juoksutakkiin. Ei olisi pitäny käydä sivustolla, nyt mun ostoslista kasvoi taas 😀

  100. minna sanoo:

    Kompressiotrikoot 🙂

  101. Annie sanoo:

    Juoksu on ihanaa! Parasta juoksu on kesällä, kun vaatetta tarvitsee vain vähän, tosin kuuma tulee tosi nopeaa 😀 Talvella vaatetusta pitää miettiä tarkemmin, mutta yhtään lenkkiä en ole välistä jättänyt sään takia. Juoksu on minulle stressinpoistaja, saan juostessa ratkaisuja ongelmiin ja käyn mielessäni läpi asioita. Juosta voi missä vain! Lahjakortin käyttäisin varmaankin juoksuhousuihin, entisen trikoot on jo aika kuluneet 😀

  102. riikka sanoo:

    2XU:n trikoita olen katsellut jo jonkin aikaa, joten käyttäisin lahjakortin niihin! 🙂

  103. Jasmin sanoo:

    Mikäli mua onnistaisi ja saisin lahjakortin, tilaisin itselleni kompressiosäärystimet sekä juoksushortsit! 🙂

  104. Jonnajon sanoo:

    Tällä hetkellä eniten tarvetta olisi Shock absorberin urheiluliiveille. Vanhat alkaa olla hieman hien maustamia ja koko ajan saa olla pesemässä, kun omistan vain kahdet.

  105. Jerita sanoo:

    Kompressori trikoisiin tuhlaisin lahjakortin 🙂

  106. maikkuli sanoo:

    Ohut juoksutakki on jo pitkään ollut hankinnassa, sellaiseen siis sijoittaisin 🙂

  107. Janni sanoo:

    Ostaisin ehdottomasti uudet urheilurintaliivit! Vanhat alkavat olemaan jo niin kuluneet.

  108. Sandero sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusiin treenipöksyihin, koska oon kovaa vauhtia tekemässä elämäntapamuutosta ja vanhat treenihousut on jääny jo lähes kaikki liiian suuriks 😀

  109. sari sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehkä kenkiin tai trikoisiin ja liiveihin

  110. Ananasnainen sanoo:

    Käyttäisin sen juoksureppuun, kompressiovaatteisiin tai näihin Casallin liiveihin http://www.runforest.fi/casall-high-performance-urheiluliivit.html

  111. Saana sanoo:

    Ehdottomasti ostaisin freetossuille tuetummat seuralaiset 🙂

  112. Lucita sanoo:

    Tube roll!

  113. Elisa sanoo:

    Pitkään kestäneen jalkavamman jälkeen olen vihdoin päässyt takaisin juoksun pariin ja tarvitsisin uudet juoksukengät joilla voisi pistellä menemään ilman pelkoa vamman uusiutumisesta!

  114. Aino sanoo:

    Uusille lenkkareille on aina käyttöä!

  115. Vera sanoo:

    Nathan frequency käsihihna MP3-soittimelle olisi käyttöä! Mun treenistä ei tuu mitään ilman kunnon musiikkia ja lenkille lähtiessä on aina ongelma että mihin se puhelin tai mp3 menee, kun ei taskujakaan ole. 😀

  116. puula sanoo:

    Lenkkarit lähtis tilaukseen 🙂

  117. Jenny sanoo:

    ehdottomasti uusiin hyviin juoksukenkiin 🙂

  118. Sartsa sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusiin juoksukenkiin. Vanhat on jo päässeet matkansa päähän kaikkensa antaneena.
    Kiitos Aino jälleen kerran hyvistä vinkeistä 🙂

  119. Sanna sanoo:

    Moi! Ja kiitos taas laadukkaista kirjoituksista 🙂 Käyttäisin lahjakortin juoksukenkiin, vuosi sitten ostin viimeksi ja nyt tarvittaisiin toiset 🙂

  120. Kati sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin Asics Gel DS Trainereihin, sillä entiset pari vuotta vanhat alkaa vedellä viimeisiään, ja tuista on tuskin enää tietoakaan…

  121. Bubs sanoo:

    Lahjakortti tulisi heti käytettyä uusiin juoksukenkiin. Nykyiset Asicset kului puhki n. 1000km kohdalla, ja uusille olisi kipeästi tarvetta. *Fingers crossed*

  122. Taru sanoo:

    Moikka! Mä ostaisin 2XU trikoot, koska pitäähän ne nyt testata 🙂

  123. Karoliina sanoo:

    Uusiin juoksukenkiin käyttäisin lahjakortin ehdottomasti!

  124. Saara sanoo:

    Ostaisin ehdottomasti kunnon juoksukengät. Olen hurahtanut tänä kesänä juoksuun oikein kunnolla ja ilmoittauduin maratonille alkusyksystä. Sitä varten olisi hyvä saada kunnon kengät alle. 🙂

  125. Sanna sanoo:

    Ehdottomasti käyttäisin lahjakortin juoksukenkiin, ds trainerit ovat olleet jo pitkään haavelistalla:)

  126. Ansku sanoo:

    Asicsiin käyttäisin. Vanhat asicset puhki, varpaat tulee ulos 🙁

  127. nella sanoo:

    Ehdottomasti uudet kengät, vanhat on kyllä hyvät mutta vähän jo loppuun käytetyt!:)

  128. Kirsikka sanoo:

    Hei Aino! Oon aloittanut juoksuharrastuksen tänä kesänä ja oon siitä ihan tohkeissani. Erityisesti mua innostaa se miten äkkiä tässä lajissa kehittyy ja kunto kasvaa! Mulla on tällä hetkellä yhdet hyvät juoksukengät pehmeälle pohjalle mutta asfaltille soveltuvat puuttuu. Voidakseni siis laajentaa reittirepertuaariani tarvitsisin ehdottomasti monipuolisemman valikoiman juoksukenkiä.Mä käyttäisinkin voittoni siis kovalle alustalle soveltuviin lenkkareihin. Ja kohtahan sitä on jo tarvetta nastallisiinkin! : )

  129. Joski sanoo:

    Juoksuhousuihin käyttäisin. 🙂

  130. Mariem sanoo:

    Hankkisin pitkähihaisen juoksupaidan. Ohuen, mutta hyvin hengittävän. Tuntuu, että lenkillä usein käsivarret saa pienen hien pintaan, joka ”jäätyy” nopeasti niin että käsivarsien iho on kylmän nihkeä vaikka muuten olisi kuuma 🙂 Kiva teksti, pitää ensi kerralla juostessa taas miettiä asentoa ja vilkuilla profiilia kaupan ikkunasta 😀

  131. Maana sanoo:

    Käyttäisin varmaan 2XU:n treenitrikoisiin noi rahat! 🙂

  132. milla sanoo:

    hmm nyt on kyllä paha! jos voitto osuu kohdalle niin otan joko juoksutakin, langattomat kuulokkeet tai sykemittarin.

  133. Jenny sanoo:

    Ostaisin sykemittarin! Pitkään ollut harkinnassa, mutta ei ole tullut ostettua.

  134. Johanna sanoo:

    Jos onnetar suosisi minua, käyttäisin lahjakortin ihaniin pinkkeihin asicsin juoksushortseihin, ne jalassa kelpaisi lenkkeillä 🙂

  135. Rebecka sanoo:

    Ostaisin 2XU Kompressiotrikoot. Olen jo pitkään haaveillut niistä, mutta lompakon mielestä ne on turhan kalliita ’luksushousuja’ 😛

  136. Pia sanoo:

    Hyvät urheiluliivit ostaisin sekä heijastusliivit syksyn pimeihin iltoihin 🙂

  137. K sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusin urheilurintsikoihin. Liikun 5 kertaa viikossa ja omistan vain yhdet, eli asiaan pitäisi saada muutos 😀

  138. Anni-Mari Haverinen sanoo:

    Ehdottomasti uudet kengät! NIKE LUNARACER+ 3 tai ASICS GEL-DS TRAINER 19
    Kuten sanoit kengät on oltava hyvä ja juoksenki paljon joten kenkiä kuluu.

  139. VK sanoo:

    Asicsin juoksukenkiin, entiset kengät jo parasta ennen päivänsä ylittäneet reilusti.

  140. Liisa-I sanoo:

    Jos arpaonni sattuisi kohdalleni ostaisin varmaan juoksusortsit tai lenkkeilypaidan 🙂

  141. Jaana sanoo:

    Foam rolleriin ehdottomasti – siitä olis pitkäaikaisesti hyötyä tälle jäykkikselle.

  142. Jenni sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin kompressiosukkiin ja -säärystimiin. Penikkatautisen pelastus niin juostessa kuin hyppyjä vaativissa treeneissäkin. Tällä hetkellä mulla on yhdet kompressiosukat, mutta mun treenimääriin verrattuna se on kyllä liian vähän 🙂

  143. KATJAL sanoo:

    Mä niin sijoittaisin uusiin lenkkareihin,vanhat on ostettu ennen lasten syntymää ja vanhin on nyt kuusi… Näillä helteillä en oo juossu ja muuteniin vähän epäsäännöllisesti,mut jos syksy ja uudet lenkkarit taas nostais innostusta:D

  144. Paula sanoo:

    Ottaisin mieluusti joko uudet urheilurintsikat tai uudet pitkät juoksupökät. Niitä ei voi kumpiakaan olla koskaan liikaaa! 🙂

  145. Niina sanoo:

    Uusin juoksukenkiin! 🙂

  146. Ankinna sanoo:

    Lahjakortti menisi osamaksuksi Inov8 -juoksukenkiin. Mallia täytyy vielä pähkäillä tarkemmin, jos onni osuu kohdalle 😀

  147. Henriikka sanoo:

    Ehdottomasti juoksuun sopivat urheiluliivit hommaisin, ettei pääse ”fileet” venymään! Peukut pystyyn että onni potkii 🙂

  148. iiris sanoo:

    Jos onni osuisi kerrankin, ostain ehdottomasti uudet juoksukengät sillä minulla on nilkan kanssa ongelmia joten tarvitswn hyvät kengät ja edellisissä puutuu jalkapohjast ikävästi..

  149. Julia sanoo:

    Valitsin ”NIKE VAPOR JUOKSUTAKKI HUPULLA”, tosi hieno! 🙂

  150. Anniina L. sanoo:

    Asicsin lenkkarit tai 2XUn kompressiotrikoot 🙂

  151. Salla sanoo:

    Urheilurintaliivit!

  152. Tiitu sanoo:

    Ostaisin asicsin juoksukengät! Syksyllä riittää lenkkeiltävää, kun raskauskilot pitää karistaa (la 29.8.) 🙂

  153. Salla sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti juoksukenkiin! (: nykyiset on jo niin kulutetut ja vanhat…

  154. Emilia sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti uuteen sykemittariin! Vanha vetelee viimeisiä ja uudelle olisi tarvetta 🙂

  155. saya sanoo:

    http://www.runforest.fi/casall-urheiluliivit.html
    Uudet urheilurintsikat tekisi terää!

  156. Sofia Haglund sanoo:

    2XUn juoksutrikoot sopisi mun vaatekaappiin aaaika hyvin tällä hetkel! Tyttöhän ei voi saada liikaa treenivaatteita! 😉

  157. Joanna sanoo:

    Toissavuonna ostetut lenkkarit pitäisi pistää vaihtoon, muuten juoksutamineet kyllä onneksi löytyy, motivaatiota jos saisi purkista niin menisi lenkkareiden edelle. 😛

  158. Maija sanoo:

    Mä käyttäisin lahjakortin Niken free kenkiin 🙂

  159. Hippu sanoo:

    5 vuotta vanhat reikäiset juoksulenkkarit joutaisivat eläkkeelle eli uudet hyvät juoksukengät tulis tarpeeseen.

  160. Linda sanoo:

    Ehdottomasti uusiin juoksukenkiin 🙂

  161. nella sanoo:

    Lahjakortti menis joko uusiin parempiin juoksulenkkareihin tai sitten lähtisin kokeilemaan kompressiosäärystimiä, mistä oon kuullut hirveesti kehuja ja jotka toivottavasti auttaisi penikkatautiin joka rajoittaa lenkkien pituuksia ja määrää..

  162. petra sanoo:

    Kenkiin.. testaisin ensin eri malleja kaupassa että tietäisin mitkä on hyvät 😀

  163. Nasseli sanoo:

    Asics gel Nimbus ehdottomasti olisi valinta! Kesä,aamuaurinko ja juoksulenkki- mahtava tapa aloittaa uusi päivä! Toivottavasti onni suosisi 😉

  164. ewiina sanoo:

    juokseminen on ihan parasta 🙂 käyttäisin lahjakortin uusiin urheilurintaliiveihin 🙂

  165. Emmi sanoo:

    Lahjakortilla hankkisin jonkinlaisia treenivaatteita, varmaan shortsit ja toppeja. 🙂

  166. N sanoo:

    Uudet trikoot menevämpään liikuntaan tulisi tarpeeseen 🙂

  167. pex sanoo:

    uudet juokuskengät tolla saisi jo tuntuvan alennuksen kengistä.

  168. Petra SH sanoo:

    Ehdottomasti juoksutakki!!! Pian kelit kylmenee ja sitten tarvitaan taas varusteita. Olen vasta aloittanut tämän harrastuksen ja tähän mennessä on vain tullut hommatua: kengät, sukat, toppi ja lyhyet juoksutrikoot eli tarvetta olisi! =)
    Petra SH

  169. Lemmi sanoo:

    Ostaisin uudet juoksukengät, jotka tukisivat kunnolla jalkaani. Askel kietää todella pahasti kanta sisäänpäin toisessa jalassa ja siitä tullut jo jonkinlaisia vammoja.

  170. Annika sanoo:

    Moi! Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti uusiin asicsin gel nimbus lenkkareihin. Nykysissä nimbuksissa on reikä kahdessa kohtaa ja pohja kulunut ihan puhki. Alkais olla ehdottomasti aika ostaa uudet 😀

  171. meow sanoo:

    Juoksukenkiin käyttäisin. 🙂

  172. Maija sanoo:

    Ostaisin ehdottomasti juoksukengät! Innostuin juoksusta vasta tänä vuonna aloitettuani juoksukoulun. Oon hyvällä fiiliksellä jatkanu treenaamista kuumina kesäpäivinäkin, mutta hyvät kengät vielä puuttuu. Olin se ryhmän ainoa, joka juoksi kirpparilta hankituissa lenkkareissa. 😀

  173. Jenna sanoo:

    Sijoittaisin lahjakortin uusiin juoksulenkkareihin, koska vanhat ovat jo kuluneet kovassa käytössä 🙂

  174. Jolana sanoo:

    Käyttäisin varmaan lahjakortin kompressisukkiin!! Nämä näyttävät aivan ihanilta: http://www.runforest.fi/compressport-pro-racing-kompressiosukat-6358.html

  175. Santtu sanoo:

    Lahjakortin käyttäisin uusien juoksulenkkarien ostoon! 🙂

  176. Ida sanoo:

    Ehdottomasti uusiin juoksukenkiin ! Pitäis raaskia satsata uusiin kunnon kenkiin, että pääsis vihdoin juoksemaan kunnolla ilman kipuja eripuolilla jalkoja.

  177. Anu sanoo:

    Uudet shortsit tai toppi eivät olisi koskaan pahitteeksi. Juoksukin kulkisi paremmin uusissa asusteissa 🙂 Toivottavasti.

  178. Ronja sanoo:

    Loistava arvonta! Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti sykemittariin, joka on ehkä pakko tuolta tilata vaikken voittaisikaan, sellaista kun en vielä omista. 🙂

  179. Jonna sanoo:

    Nuo 2XU:n kompressiotrikoot olisi mahtava juttu! tai toisaalta kyllä tarvitsisin myös juoksutakkia.. eli varmasti tulisi lahjakortille käyttöä!;)

  180. Vivian sanoo:

    Valinta oli helppo: compressio-trikoot! Olen haaveillut niistä jo niiiin kauan.. 🙂

  181. meliss sanoo:

    2XU trikoot ehdottomasti !!:)

  182. mallu sanoo:

    Uusin lenkkareihin

  183. jensu sanoo:

    Oon lukenut niin paljon hyvää niistä kompressiosäärystimistä, että sellaiset (tai sukat) tilaisin varmasti lahjakortilla. Juoksen paljon (kun jalat ovat kunnossa…), joten tekisi kovasti mieli testata niitä. 🙂

  184. Milla sanoo:

    Ostaisin itselleni Niken juoksuhousut tai -trikoot! 🙂

  185. Neea sanoo:

    Oon lukenut sun blogia jo pitkään, enkä ikinä kyllästyisi lukemaan tätä! Osaat aina kirjoittaa kiinnostavista aiheista ja olen monesti löytänyt apua omiin urheiluongelmiini blogistasi.
    Käyttäisin lahjakortin uuteen juoksutakkiin, joka on pitänyt hankkia jo pitkään. Juokseminen syksyllä ja keväällä ei oikein innosta nykyisen takin takia, koska se ei hengitä yhtään, joten uudelle olisi tarvetta.

  186. Ronja sanoo:

    Ostaisin hyvät urheilurintsikat. Pienirintaisena en ole niihin ennen kokenut tarvetta panostaa, mutta treenimäärien kasvaessa kunnolliset rintsikat tulisi tarpeeseen.

  187. Carolina sanoo:

    Käyttäisin ehdottomasti uusiin juoksulenkkareihin! Mulla on hyviä treenikenkiä muuten mutta kaikkia käytän vain sisätiloissa. Jotkut kunnon hyvät ja mukavat ulkolenkkarit ois loistavat jolla jaksais juosta pitkääkin! Toisena vaihtoehtona olis tukeva urheilurintsikat!

  188. Elina sanoo:

    Jos arpaonni suosii, niin käyttäisin lahjakortin johonkin juoksuvaatteeseen, varmaankin juoksutrikoisiin 🙂

  189. tiina sanoo:

    Voi voi voi! Sivuilla oli niin paljon kivaa etten kyllä tiedä varmaksi mihin käyttäisin! Voi olla että ostaisin ihtelleni uudet new balancet ku vanhat vetelee viimeisiään.

  190. AnuR sanoo:

    Ihan ehdottomasti käyttäisin uusiin Asicsen kenkiin!! Tai sykemittariin, tai rullaan tai trikoisiin… 🙂

  191. Jennan sanoo:

    Olen aloittanut vasta juoksu harrastuksen ja huomannut kuinka tärkeässä asemassa oikeanlaiset kengät ovat. Mikäli arpaonni suosisi niin satsaisin ehdottomasti laadukkaisiin juoksulenkkareihin 🙂

  192. Kirsi sanoo:

    Kiitos inspiroivasta blogista! Ihana arvonta.
    Käyttäisin lahjakortin juoksutrikoisiin, sais nuo hm:n virttyneet leggarit laittaa roskiin!
    Saisko sulta hyviä treenivinkkejä syvien vatsojen treenaamiseen ja ryhdin parantamiseen 😀 ??

  193. Miia sanoo:

    Ehdottomasti käyttäisin juoksukenkiin! Ostan joka vuosi uudet ja nyt olisi aika päivittää juoksutossuni. Nyt olen hurahtanut juoksuspurtteihin eli juoksen jonkun matkaa kovaa ja palauttelen hölkäten, toistan sen noin kymmenen kertaa. 🙂 Tulee hyvä fiilis!!

  194. Reetta sanoo:

    Ostaisin syksyksi uuden juoksutakin. Ihanaa kesää! 🙂

  195. Irma sanoo:

    Ostaisin uudet jumppalenkkarit ja urheilushortsit 🙂

  196. Minna P sanoo:

    Mukana arvonnassa. Lahjakortin käyttäisin varmaan uusiin kenkiin.
    http://www.runforest.fi/adidas-supernova-sequence-6.html

  197. Sintti sanoo:

    Lahjakortin käyttäisin kunnon juoksureppuun.

  198. Salla sanoo:

    Juoksutakkiin käyttäisin lahjakortin!

  199. Maikki sanoo:

    Kiva arvonta!:) juokseminen on kesällä kyllä niin ihanaa, varsinkin heti aamusta, tuo energisen päivän aloituksen. Käyttäisin lahjakortin asicsin juoksushortseihin ja sit , noi leopardikuosiset on niin ihanat ja shortsit on kesällä kyl ihan parhaat!:)

  200. satu sanoo:

    Jos arpa onni suosii, niin lahjakortin käyttäisin uusiin juoksu kenkiin tai housuihin.

  201. Sartsa sanoo:

    Lahjakortti menis ehdottomasti uusien juoksukenkien hankintaan. Vanhat ovat jo maaliin päässeet kaikkensa antaneena 🙂
    Kiitti Aino jälleen kerran hyvistä vinkeistä ja hyvästä blogista!!

    • Sartsa sanoo:

      Hupsista, laitoin vahingossa kaks kertaa saman viestin, kun en ollut varma että lähtikö toi eilinen.

  202. Memmu sanoo:

    JOS voittaisin,tulisi päätös olemaan erittäin vaikea,uudet juoksukengät tarvisin,mutta myös juoksutrikoot,myös aktiivisuusranneke olisi hot.. APUA.. Arvontaan mukaan ! ugh.

  203. Jonna sanoo:

    Uusiin lenkkareihin tai juoksushortseihin 🙂 Edelliset kun on melko kuluneita kummatkin.. 😀

  204. Katri sanoo:

    Uudet juoksuhousut ostaisin syksyksi ja kiitos vinkeistä.

  205. Jonna1983 sanoo:

    Mä käyttäisin tuon summan uusiin topattuihin urheiluliiveihin tai tube rolleriin. Vaikee päättää kumpaanko!

    Jonna1983.fitfashion.fi

  206. Mia sanoo:

    jos voittaisin tilaisin ehdottomasti uudet kompressiosukat!

  207. iris sanoo:

    Hei! Ostaisin Niken juoksuhousut syksyn tulevia lenkkejä varten. 🙂

  208. Elina sanoo:

    Jos minua onnistaisi arvonnassa, käyttäisin lahjakortin Asics Gel-Nimbus 16:n ostoon. Tällä hetkellä käytössä viime syksynä ostettu viime vuoden malli, joilla varmasti yli 1000 km mittarissa. Mielestäni todella hyvät juoksukengät:)

  209. Nina sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin juoksutrikoisiin.

  210. Heini sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti kompressiohousuihin, niitä olen himoinnut jo pitkän aikaa 🙂

    Ja muuten, kannattaa laittaa lenkeille vaseliinia sellaisiin kohtiin, jotka ovat (itsellä) hiertymäherkkiä. Itse kokeilin juurikin tällä viikolla juosta ekaa kertaa tosi lyhyissä shortseissa niin, että laitoin sisäreisiin vaseliinia. Lenkki oli tunnin mittainen, eikä hiertymistä ollut tietoakaan! Hieman ennen lenkkiä mietitytti, kuinka vaseliini kestää, mutta hyvin varmasti olisi kestänyt pidemmillä lenkeilläkin 🙂

  211. Minna sanoo:

    Ostaisin juoksutakin! Se on ollut hankintalistalla jo ikuisuuden ja tuolla näytti olevan kivoja 🙂

  212. Ilona sanoo:

    Mä valitsisin compressio trikoot. Säärystimet omistan ja ne todella toimii. Housuja haluaisin päästä testaamaan 🙂

  213. Sanna Latvala sanoo:

    Jos arvonta osuis kohdalle niin varmaankin ostoskoriin tulis ne uudet juoksuhousut! Vuoden ahkeran käytön ja pesun jälkeen on housut jo alkaneet vähän rispaantumaan. 😀

  214. V sanoo:

    Tilaisin todennäköisesti 2XU kompressiotrikoot, uuden juomavyön ja balance maton.

  215. Ninuska76 sanoo:

    Todennäköisesti käyttäisin lahjakortin Asics Gel Kayano 20 -kenkiin =). Mukaan kivaan arvontaan!

  216. Alanenn sanoo:

    Huippu arvonta! Viimeisen vuoden aikana juoksulenkit ovat jääneet tosi vähälle koska olen panostanut kuntosaliharjoitteluun ja lihaksien kasvattamiseen. Lenkkarit kaipaa päivittämistä ja varmasti uusien kenkien myötä voisin pikkuhiljaa hakea juoksukunnon takaisin 🙂

  217. Sanna sanoo:

    Ehdottomasti ostaisin kompressiotrikoot!! Ja juoksu on kyllä parasta 🙂

  218. Piia sanoo:

    Itse ostaisin lisää juoksuvaatteista, sillä pyykkituvassa on aina melkoinen ku kuntoilee kahdesti päivässä.

    Kivablogi.

  219. tilia sanoo:

    Uusille juoksukengille olisi tarvetta..

  220. AnniinaV sanoo:

    Juoksukenkiin, sillä en omista yksiäkään lenkkeily kenkiä (:

  221. ..A.. sanoo:

    Hyvä teksti ja loisto arvonta 🙂 Minä ostaisin jotain kompressiotuotteita, ne ovat loistavia lenkeillä, mutta todella toimivia myös salilla ja jumpassa, kannatan!

  222. E sanoo:

    Ehdottomasti Asics Noosa -tossuihin. Edelliseni uskaltauduin ostamaan netistä kokeilematta ja ovat parhaat juoksukengät ikinä! 🙂

  223. Jonna sanoo:

    Yleensä en jaksa näihin arvontoihin osallistua, kun en koskaan voittoon omalla kohdallani usko mutta nyt ois juuri mulle täydellinen palkinto, koska juoksu on vaan se joka vuosi toisensa jälkeen pysyy! 🙂 Jos onni osuis mun kohalle niin valitsisin jo pitkään ostoslistalla olevan nestevyön niin kaikkein kuumimmat ilmatkaan eivät olisi tekosyy lähtemättä lenkille. Ja sitten jo syksyä varten hankintalistalla olisi uusi pitkähihainen juoksupaita .

  224. Erika sanoo:

    Minä tarvisin uudet juoksukengät. Tuola olikin hyvät valikoimat! Vanhat on jo useita vuosia vanhat ja ehkä jo liiankin paljo käytetty.
    Arpaonnea mulle 🙂

  225. Johanna J sanoo:

    Juoksushortsit hommaisin itsekin, ja niistä jos rahaa jäisi yli niin syksyä varten jonkun fiksun juoksutakin, ettei homma hyytyisi ihan kesken ilman viiletessä:D

  226. marsu sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin juoksu trikoisiin tai shortseihin 🙂 kiitos hyvistä juosksuvinkeistä!!

  227. SuviV sanoo:

    http://www.runforest.fi/casall-tube-roll-4241.html

    Tästä olen haaveillut pitkään 🙂

  228. Helmi sanoo:

    Koko jalka yhtä kipuilua. Sen huomaa kun loppuun asti käytetyt superpehmeät ja tärähdystä estävät lenkkarit vetää toden teolla viimeisiään. Mutta mistä saisin samanlaiset? Runforestilta! Ja pinkit tietty!

  229. Anni sanoo:

    Juoksushortsit ja kompressiosäärystimet olis kivat 🙂

  230. Mia sanoo:

    Jos arpa onni osuisi kohdalle, ostaisin ehdottomast kompressiosukat! Liikunnan lisäksi käyttäisin niitä varmasti myös töissä, koska jalat turpoavat työpäivän aikana.

  231. Leena sanoo:

    Kompressiotrikoot ehdottomasti, ne ovat olleet jo jonkin aikaa ostoslistalla!

  232. Lisbe sanoo:

    Tosi hyvä postaus. Näitä on kiva lukea aina silloin tällöin ihan vaan senkin takia, että seuraavalla lenkillä kiinnittää taas hieman enemmän huomiota oikeaan asentoon ja tekniikkaan. Itselläni on akuutti tarve uusille lenkkareille, jostain syystä osto vain on lykkääntynyt. Tämä olisi hyvä sysäys. Eli juoksukengät lähtisi itselle mukaan.

  233. sari sanoo:

    Jos sattuisin voittamaan, lahjakortti menisi varmaankin uusiin Asicsen juoksukenkiin. Uudet juoksukengät motivoisivat jatkamaan juoksuharrastusta jopa näillä helteillä!

  234. Jenni S. sanoo:

    Onnen suosiessa käyttäisin lahjakortin http://www.runforest.fi/asics-gel-ds-trainer-19-naisten.html
    kenkiin.

    En omista ollenkaan kunnon juoksukenkiä ja olen tavallisilla kävely lenkkareilla juossut 🙁
    Jalat huutavat hoisiannaa kun ei ole kunnon tukea eikä vaimennusta.

  235. noja sanoo:

    Vanhojen juoksutrikoiden saumat ovat jo aivan rispaantuneet, joten sijoittaisin lahjakortin uusiin sellaisiin.

  236. tiina89 sanoo:

    Jos onni suosisi niin valikoimasta ostaisin ainakin kompressiosäärystimet. Yhdet Lidlin edulliset kompressio juoksusukat omistan ja en tiedä onko vain mielikuvitustani, mutta lenkki kulkee paljon paremmin ne jalassa joten säärystimet olisi oiva lisä juoksuvarusteisiini.

  237. 62442 sanoo:

    jotkut kompressiojutut kiinnostais..! Tai nuo huikeat casallin juoksutrikoot! Kaikki juoksutarvikkeet tulisivat todella tarpeeseen, äitini nimittäis houkutteli minut mukaan ensi kesäksi puolinaratonille.. Pitänee aloittaa harjoittelu näillä vinkeillä! 🙂

  238. Em sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusiin juoksutrikoisiin 🙂

  239. kiialexandra sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin joko uuden juoksutakin tai topin ostamiseen! 🙂

  240. emmmmi sanoo:

    menisi varmaan toppiin ja liiveihin 🙂

  241. Päivi sanoo:

    Hankkisin joko juoksushortsit koska mulla ei mitä ole ja ois kivat kesällä tai sitten juoksukengät. Kengissä tosin hiukan jänskättäis tuleeko sopivat kun ei voi kokeilla…

  242. ProEdgar sanoo:

    Ehdottomasti uudet lenkkarit sillä vanhat on jo vanhat 😀 ps. Huomasin muuten, että 31.7 on torstai eikä perjantai 😉

  243. Riikka sanoo:

    Lahjakortin käyttäisin uusiin juoksukenkiin! Nykyiset kesätossut alkaa olla jo tiensä päässä 🙂

  244. Caselini sanoo:

    Uudet juoksutrikoot tulisivat todella tarpeeseen! 🙂

  245. Nina I. Hsk sanoo:

    Jos voittaisin, laittaisin tilaukseen Runforestilta Casall DNA 7/8 Pitkät Juoksutrikoot! Esteettisesti miellyttävät linjat kuosissa 🙂

  246. Nimetön sanoo:

    Kiitos hyvistä vinkeistä juoksemiseen. Täytyy kiinnittää noihin asioihin seuraavalla kerralla huomiota ja korjata mahdolliset virheet. Näin aloittelevana juoksijana korjausliikkeet on vielä helppo tehdä 🙂

    Jos arpaonni osuu kohdalle niin tilaukseen lähtee ainakin juoksuvyö (http://www.runforest.fi/newline-waist-belt-oz.html), johon saa tungettua mukaan tarpeelliset tavarat kuten kotiavaimet. Myös syksyn pimeyden uhkaavasti lähestyessä lisäisin ostoskoriin pari kappaletta heijastavia nauhoja (http://www.runforest.fi/newline-reflective-band-2pk-oz.html), jotta juokseminen on turvallisempaa 🙂

  247. May sanoo:

    Käyttäisin lyhyisiin juoksutrikoisiin, joita ei vielä kaapista löydy.

  248. Nea sanoo:

    Ostaisin juoksutakin, nykyiseen tukehtuu ja se on epäergonominen 5v vanhakin! 🙁

  249. Mirkku sanoo:

    Lahjakortin käyttäisin ehdottomasti uusien urheiluliivien hankintaan. 🙂

  250. Niina Autio sanoo:

    Sijoittaisin rahat kunnon juoksulenkkareihin tai juoksuliiveihin 🙂
    Niina

  251. Sari sanoo:

    Mä ottaisin varmaankin juoksuun sortsit. Tosin voisin kyllä tarvita sykemittariakin ja lippistä ja liivejäkin ja paitoja aina tarvii ja talveksi pipoa ja ……

  252. Jos arpaonni suosii käyttäisin sen kyllä uusiin juoksukenkiin

  253. Nimetön sanoo:

    Monta vaihtoehtoa olisi, mutta hyvä urheiluliivit ovat aina tarpeen tai sitten nestevyö tai joku kiva vaate 🙂

  254. Emilia M. sanoo:

    Ostaisin itselleni juoksutakin tai uuden sykemittarin 🙂

  255. Janina sanoo:

    Lahjakortin käyttäisin tukeviin urheiluliiveihin. Hakusessa on ollut jo pidempään hyvin tukevat urheiluliivit juoksuun/jumppiin halpojen, huonosti tukevien tilalle. Laatu maksaa, näinhän se menee! 🙂

  256. Eveliina sanoo:

    Jos arpaonni suosisi mua niin käyttäisin lahjakortin uusiin juoksushortseihim, joilla olis mukava juosta lämpiminä kesäaamuina! 🙂

  257. marru sanoo:

    Jos voittaisin lahjakortin, niin tilaisin uudet Niken juoksulenkkarit. Tulisi tarpeeseen :).

  258. Anna sanoo:

    juoksukengät tulis ehottomasti tarpeeseen! 🙂

  259. Nuppu sanoo:

    Jos minua onni suosii, niin kompressiosukat/säärystimet hankkisin 🙂

  260. LauraH87 sanoo:

    Tilaukseen lähtisi varmasti kompressiosukat, ovat juoksun lisäksi loistavat pyöräillessä!

  261. Ida sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin niken juoksutakkiin tulevaa syksyä silmällä pitäen! 🙂

  262. Emilia sanoo:

    Ostaisin juoksutakin/hupparin 🙂 syksyn hiipiessä sellaiset alkaa tulemaan tarpeen

  263. Susanna sanoo:

    Käyttäisin ehdottomasti juoksutakkiin, vaikka näillä helteillä sellaisen ajattelemisestakin tulee hiki. 😉 Kuitenkin tarvitsisin jonkun tuollaisen kevyen hyvää materiaalia olevan takin, jossa olisi taskut avaimille ym.

  264. Iituliini sanoo:

    Jos voittasin, sijoittaisin Niken Free kenkiin 🙂

  265. Lenni8 sanoo:

    Lahjakortti menisi todennäköisimmin joko kompressio trikoisiin/sukkiin, tai sitten syksyksi kunnolliseen juoksupaitaan.

  266. Essi sanoo:

    Juoksuhousut, toppi tai pirteän värinen juomapullo! 🙂

  267. NennaMm sanoo:

    Juoksushortsit ostaisin, koska ne ovat tarpeen nyt!

  268. Roosa sanoo:

    Jos onni suo, käyttäisin lahjakortin ehdottomasti uusiin urheilurintaliiveihin (vanhat eivät tue enää niin hyvin juostessa..) ja juoksemiseen tarkoitettuihin sukkiin!:) Olen huomannut vaikka hyvät juoksukengät omistankin niin myös sukkien tulee olla hyvät!

  269. Jenna sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti uusiin tukeviin urheilurintsikoihin!:)

  270. maisa sanoo:

    juoksutrikoisiin menisi

  271. malle sanoo:

    Lidingöloppet i Stockholm närmar sig (jag slog vad i ett svagt ögonblick om att 30 km hård terräng är en piece of cake …) och mina Asics nimbus är slut efter många attack pass och x antal kilometer. Jag skulle köpa ett par nya för presentkortet på 50 pix :).

  272. Sumu sanoo:

    Mun Nimbukset on niin monta vuotta vanhat, että uudet sellaset lähtis kyllä tilaukseen!

  273. maija sanoo:

    Jos arpaonni suosisi, niin käyttäisin uusiin lenkkareihin. Kävin keväällä jalka-analyysissa ja fys.ter. ja sen perusteella ostin pronaatiotuetut lenkkarit, mutta tässä ko. New balancen mallissa on akillesjänteen bursaa ärsyttävä muhkea toppaus. Joten uudet lenkkaritvolis saatava kiiruusti!

  274. Maikkis sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti juoksushortseihin! Olen koko kesän harmitellut kunnollisten juoksushortsien puutetta, enkä silti ole vielä päässyt kaupoille shortseja ostamaan. Esimerkiksi nämä Asicsin shortsit ovat aivan ihanat! http://www.runforest.fi/asics-ay-juoksushortsit.html

  275. Emmi sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin hyvin istuviin ja tukeviin urheiluliiveihin! Kokemusta on niin monta liiveistä, jotka eivät tue rintavarustusta juuri lainkaan, joten sellaiset tulisivat tarpeeseen.

  276. sanna sanoo:

    Uudet juoksutrikoot, -kengät , sykemittari ois listalla 🙂

  277. jenniss sanoo:

    Ostaisin uudet lenkkarit, 50e avustus olisi niihin iso apu opiskelijalle
    6 vuotta vanhat lenkkarini ovat todella hyvät, mutta tiedän että ei niillä silti ikuisuuksia kannata enää rullailla.

  278. M sanoo:

    Ostaisin uudet asicset, ne on ainoat kengät jotka sopii mun ylipronaatio jaloille ja vanhat on palvelleet jo melko kauan.

  279. Jenini sanoo:

    Ostaisin heti ensimmäisenä lyhyemmän hihnan Polarin sykevyöhön kun tässä juoksuharrastuksen aloituksen jälkeen on ylimäärästä lähteny sen verran ettei entistä hihnaa saa tarpeeksi tiukalle ja vyö ei ota sykkeitä kunnolla.

    Loput lahjakortista käyttäisin jonkunlaiseen nestevyöhön koska mikään ei oo ärsyttävämpää ku kantaa vesipulloa kädessä lenkillä. Näillä keleillä kun se on pakko olla mukana vaikka kävis vaan pikku lenkin.

  280. Tea sanoo:

    urheilurintsikat tai juoksuvyö lähtisi mun mukaan 🙂

  281. Henna sanoo:

    Mukana arvonnassa, käyttäisin lahjakortin varmaankin uusiin juoksutrikoisiin 🙂

  282. Maria sanoo:

    Juoksutrikoot ovat hankintalistalla, joten niihin raha menisi 🙂

  283. mirka sanoo:

    Ehdottomasti haluaisin kokeilla kompressiotuotteita, trikoita ehkä eniten!:)

  284. Heidi sanoo:

    Hankintalistalla olis juoksushortsit tai juoksutakki. Olishan siellä vaikka mitä muutakin mitä vois hankkia. 😀

  285. Pauliina Anias sanoo:

    Asicsen lenkkareihin ja shortseihin! Myös niken juoksutakki on ollu pitkään ostoslistalla 🙂

  286. xeve sanoo:

    Uusille juoksukengille olisi käyttöä! 🙂

  287. Santsu sanoo:

    Niken juoksushortseihin<3 nyt juoksen poikakaverin vanhoilla 😀

  288. pikkuinen sanoo:

    Ostaisin uudet liivit! Ehdottomasti niiden tarpeessa.

  289. Tiina sanoo:

    Mikäli onni potkaisisi ja tuon lahjakortin voittaisin, kuluisi se joko Shock Absorberin urheiluliiveihin tai OMM Adventure Lightin juoksureppuun. Tukevammat urheiluliivit ovat olleet jo pitkään ostoslistalla ja samoi kunnon juoksureppu, sillä tulee usein juostua pidempiä reissuja appivanhempien luokse ja saunakamat tulisi saada kätevästi mukaan 🙂

  290. Tiina Eskelinen sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uuteen juoksupaitaan ja -trikoisiin. Niille olisi tarvetta. 🙂

  291. Tanja sanoo:

    Käyttäisi lahjakortin juoksushortseihin sekä myös juoksupaita on tarvelistalla 🙂

  292. Maarit sanoo:

    Langattomat kuulokkeet tai juoksutrikoot 🙂

  293. Mai sanoo:

    Ostaisin uudet jouksukengät, ehdottomasti! Kuolaan juurikin uusia maastolenkkareilta Haglöfsiltä.

  294. Minttu sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin niin, että antaisin sen parhaalle ystävälleni, joka kamppailee raskauskilojen kanssa. Häneltä on tähän mennessä pudonnut 15kg, mutta vielä on tiputettavaa. Ja juuri yksi päivä hän sanoi että tarvisi juoksulenkkarit, mutta kun äitiyslomalla rahat ovat tiukilla niin hänellä ei ole varaa ostaa lenkkareita niin jos arpaonni suosisi minua niin ehdottomasti lahjakortti menisi tsemppaamaan upeaa J:tä urakassaan 🙂

  295. Sami sanoo:

    Jos arpa onni suosisi hommaisin uudet 2XU:n juoksutrikoot, miesten malli… 🙂

  296. HenriikkaV sanoo:

    Mä ostaisin jotkut ( esim Asicsen) pronaatiotuetut lenkkinkengät. Sellaisia oon kuolannut, mutta opiskelijan kukkarolla ei ole päässyt panostamaan kunnon kenkiin. Viidellä kympillä sais jo ihan kivasti tiputettua sitä kenkien hintaa 🙂

  297. Kaisa sanoo:

    Hakusessa on uudet juoksukengät vanhojen tilalle. Esimerkiksi Asics Gel Kayano 20 malliset houkuttelevat.

  298. Mira sanoo:

    Voi kun onni suosisi, niin hommaisin nuo mahtavat 2XU:n juoksutrikoot!

  299. Kirsi sanoo:

    Nämä Asicsin lenkkarit on aikasta herkut. Hyviä lenkkareita tarvii aina.

    http://www.runforest.fi/asics-gel-super-j33-7406.html

  300. Ansku sanoo:

    Ostaisin ehdottomasti uudet asics gel nimbuksen juoksukengät, ne on kuin tehty minulle ! Voittoa odotellessa:)

  301. Siina Yli-Suvanto sanoo:

    Ostaisin lahjakortilla herkullisen väriset uudet lenkkarit!

  302. Silja sanoo:

    Itse ostaisin uudet juoksuhousut, molempien vanhojen juoksuhousujen ollessa rikki! tai sitten kuulokkeet, sillä nekin ovat menneet rikki 😀 Juokseminen ja salilla treenaaminen on huomattavasti mukavampaa jos kuuntelee musiikkia samalla! Treeniin saa lisää puhtia. Niin ja juoksuhousujen käyttö on myös välttämätöntä juostessa.. Ilman niitä ei oikein lenkille lähdetä… ;D

  303. Floora sanoo:

    Hankintalistalla on uudet juoksukengät, joten käyttäisin lahjakortin niiden ostoon. Ah, juokseminen! <3

  304. sanni sanoo:

    oijoi, menis ehdottomasti uusiin asicsen juoksukenkiin!

  305. essi sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin Niken mustiin pitkiin juoksutrikoisiin, jotka sopisivat lenkille, salille sekä töihin! 🙂 Hinta on kuitenkin tähän asti ollut esteenä ja oonkin ostellut halvempia pöksyjä jotka ovat lähes kaikki myös hajonneet..

  306. Hanna sanoo:

    Ostaisin ehdottomasti uudet juoksulenkkarit, jotka olisi pitänyt ostaa jo kauan sitten. Nykyiset lenkkarini ovat noin seitsemän vuotta vanhat… 😀

  307. risse sanoo:

    Kotiuttaisin kompressiosukat, kompressiotrikoot tai Niken juoksutakin, jos arpaonni minua suosisi. 🙂

  308. Heli sanoo:

    Jos arpaonni suosii niin ostaisin juoksutakin

  309. Anna sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusiin juoksuvaatteisiin syksyn puolimaratonille. 🙂

  310. vilma sanoo:

    Käyttäisin uusiin juoksutrikoisiin 🙂

  311. Jonna sanoo:

    2XU:n trikoot!

  312. Milla sanoo:

    Kenkiin ehdottomasti!

  313. Linda Björklund sanoo:

    Asics gel-nimbus15, punaiset lenkkarit tai ne ei hölskyvät urheiluliivit. 😉

  314. Kristina sanoo:

    Jos voittaisin, ostaisin ehdottomasti pitkähihaisen ”second-skin-tapaisen” juoksupaidan!

  315. Essi sanoo:

    Ehdottomasti Asicsin juoksukengät!

  316. Janette sanoo:

    Ostaisin varmaankin juoksutrikoot!

  317. Jenni sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti sykemittariin. Olen haaveillut sellaisesta jo monien vuosien ajan, mutta en ole koskaan raaskinut/ei ole ollut varaa ostaa sellaista.

  318. Elise sanoo:

    Ostaisin uudet juoksukengät 🙂

  319. katri sanoo:

    Ostaisin varmaan treenitoppeja tai käsihihnan kännykälle.

  320. Vilma sanoo:

    Uusiin juoksukenkiin Asics Gel-Super J33 menisi lahjakortti! Entiset lenkkarit tuli tiensä päähän ja uudet nyt hakusessa.

  321. Laura V sanoo:

    Aivan ehdottomasti tilaisin Asics Gel-Kinsei 5-kengät! Vaativalle jalalleni vaikea löytää hyviä juoksukenkiä, joten näihin on panostettava ja edelliset on jo melkein puhki juostu. Kylkeen tilaisin vielä ainakin Casallin High Intensity Training-topin, yhden omistan ja on niin hyväksi todettu, että toiselle olisi tarvetta!

  322. Annmari sanoo:

    Uudet juoksulenkkarit kun vanhat puristaa ikävästi lenkillä.

  323. Eveliina sanoo:

    Hei! Jos arpaonni suosisi, niin hankkisin ehdottomasti kompressiosäärystimet (sekä nestevyön!). Olen vasta reenailemassa juoksua, tavoitteena juosta 10km helsinki midnightrunissa elokuun lopussa… Kääks! 🙂

  324. Jese sanoo:

    Jos voittaisin käyttäisin lahjakortin uusiin juoksukenkiin.

  325. LeilaS sanoo:

    Minä käyttäisin lahjakortin todennäköisesti hyviin urheiluliiveihin. Olen totaalisen kyllästynyt huonosti tukeviin juoksuliiveihin.

  326. Anniina sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti uusin juoksukenkiin. Edelliset ovat Asicsen Nimbukset ja alkavat olla jo puhki juossut. Kokeilisin ehkä seuraavaksi vähän kevyempiä Asicsen Trainereita.

  327. Riikka sanoo:

    Ostaisin avopuolisolleni Polarin RC3 gps sykemittarin, sillä hänkin on innostunut nyt myös juoksusta! Olisi mukavaa, jos molemmilla olisi omat mittarit! 🙂

  328. Tiina sanoo:

    Kiitos vinkeistä! 🙂

    Lahjakortin käyttäisin näihin: Nike Lunaracer+ 3.

  329. tinppa sanoo:

    jos onni suosii rohkeaa niin käyttäisin lahjakortin tuollaiseen juoksuvyöhön johon voi laittaa kännykän. juoksen usein ja oudoissa paikoissa, ja suuntavaistoni on miinuksella. poikaystäväni kiittäisi jos varsinkin näin helteillä edes puhelin mahtuisi mukaani, niin ei tarvitsisi huolehtia olenko taas eksynyt ja minne

  330. Emm sanoo:

    Juoksukengät tulisivat tarpeeseen, tykkään Niken malleista.

  331. carita sanoo:

    Oih,hyvä arvonta! Olisihan sitä vaikka mitä ihanaa hankintalistalla:).Vaikkapa joihinkin ihaniin lenkkareihin.

  332. Sonja sanoo:

    Lahjakortti menisi varmaankin uusiin juoksutrikoisiin tai sitten sykemittariin mitä minulla ei ole vielä lainkaan. 🙂

  333. Empsuemmi sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti kunnon urheiluliiveihin! Ne on opiskelijalle iso satsaus, mutta hyvin varustetun rinnan kanssa juokseminen on melkoista pomppimista. 😀

  334. Zwilling sanoo:

    Jos onni potkaisisi minua, niin ostaisin itselleni uudet juoksukengät, koska nykyiset ovat monta vuotta vanhat ja melko risaset. 🙂

  335. Jemppu sanoo:

    Jos voittaisin lahjakortin, ostaisin juoksushortsit ja jonkin hyvän juoksupaidan. Näillä helteillä ainakin shortsit helpottaisivat urheilua 😀

  336. Essi sanoo:

    Uudet lenkkarit lättäjaloille 😀

  337. Sanna sanoo:

    Varteenotettavia vaihtoehtoja ois ainakin juoksureppu. Jos juoksis töihin, nii sais tavarat kivasti kulkemaan mukana. Tarve ois myös uusille lämppäshortseille salibandyyn, joten kompressioshortsit ois just täydelliset 🙂

  338. ninnnnni sanoo:

    Urheilurintsikoihin!

  339. Anna sanoo:

    Juoksureppu ja langattomat kuullokkeet on olleet harkinnassa, jompi kumpi.

  340. KRISTIINA sanoo:

    Ostaisin varmaankin kunnon juoksutrikoot tai juoksushortsitkin olisi tosi kivat :)!

  341. Sanna sanoo:

    Jos arpaonni osuisi kohdalle, valitsisin varmasti Casall Tube Rollin kehonhuoltoa varten. Olen nykyään ihan koukussa tuohon rullaamiseen ja sitä tulee salilla käydessä harrastettua pari kertaa viikossa. Saa mukavasti varsinkin jalat auki! Itselle tuota rullaa ei vain vielä ole tullut kotiin hankittua, joten käyttöön tulisi varmasti!

  342. sofiaaa sanoo:

    ehdottomasti juoksukenkiiiin!! niitä tarvittaisiin kovasti täällä:)

  343. Jenna sanoo:

    Aivan ehdottomasti näihin ihanuuksiin!
    http://www.runforest.fi/nike-free-5-0-tr-fit-4-breath.html
    Rakastan juoksemista ja liikkumista, käyn tälläkin hetkellä Lahden Lady Linellä ja käytän yli 5 vuotta vanhoja kenkiäni, jotka ostin Citymarketista 😀
    Koska olen raivostuttavan pihi ihminen, josta olen koko elämäni yrittänyt opetella pois, mutta tottakai ostan mieluummin 30 e maksavat juoksukengät kuin tuhlaisin satasia… Typerää, tiedän.. Vaikka toi väri on vaan niin ihana että ihan sydän meinaa pakahtua!

  344. Sari Manninen sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uuteen juomavyöhön tai juoksureppuun.

  345. Ella sanoo:

    Sykemittariin, langattomiin kuulokkeisiin tai uusiin kenkiin!

  346. Sini sanoo:

    Mikäli kävisi sellainen tuuri että voittaisin lahjakortin, ostaisin ehdottomasti nämä uudet ihanan väriset T485N-2197-RAS Asics gel-nimbus 16 juoksukengät. Tällä hetkellä käytössä nuo hienot pinkit Asics gel-nimbus 15, mutta niissä alkaa tuntua kevään ja kesän useat sadat ehkä jopa lähes tuhat juostua kilometriä.

  347. Hidi sanoo:

    Uudet juoksukengät tulee aina tarpeeseen, vanhat kengät kuluu nopeaa vauhtia maratoonarilla 🙂

  348. Arle sanoo:

    http://www.runforest.fi/kari-traa-blavinge-juoksutakki.html
    Edellinen juoksutakki alkaa olla aikansa elänyt joten tämä sais paikan mun varustevalikoimasta

  349. Mira sanoo:

    Jos arpaonni suosisi, niin ensimmäisenä hankkisin uudet lenkkarit! Vanhat ovat jo puhki ja aiheuttavat lähinnä rakkoja juostessa kuin liikunnan riemua 😀

  350. Anna sanoo:

    Ehdottomasti ihanat Inov8:n trail-kengät metsälenkeille! <3

  351. Tiia sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusiin juoksukenkiin, sillä vanhat alkaa olla jo aika huonossa kunnossa !

  352. Maria sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin juoksuvaatteisiin, hyvät juoksukengät löytyy jo 🙂

  353. Tiinu sanoo:

    Heippa! Jos minua lykästäisi arvonnassa, hyödyntäisin sen ehdottomasti uusiin juoksukenkiin jotka ahkerasta tallailusta johtuen kaipaavat päivitystä 🙂 .

  354. tannttu sanoo:

    urheiluliiveihin tai juoksuvyöhön.

  355. Henna Lehtiö sanoo:

    Jos onni osuis kohdalleni, niin ehdottomasti asicsin juoksukenkiin! 🙂 Omista lenkkareista on iskunvaimennus heikentynyt .

  356. Nelli Heikkilä sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin compressi trikoihin! 🙂

  357. Lumikki sanoo:

    Juoksukenkiin 🙂

  358. Julia sanoo:

    Jag skulle vilja ha nya lenkki skor! Har precis blivit intresserad av att springa långlänkar, och har så dåliga skor.. Detta skulle hjälpa mej otroligt mycket, och som studerande har jag inte råd att köpa nya.. Köyhä opiskelija ;D

  359. Liila sanoo:

    Varmaankin näihin http://www.runforest.fi/nike-lunaracer-3-naisten.html taaai sitten uuteen juoksutakkiin 🙂 Motivaatio nousee tuplasti uusilla vaatteilla!

  360. Sininen sanoo:

    Ehdottomasti menisi uusiin juoksukenkiin! Vaikka vanhoillakin vielä jonkin aikaa pärjää, mutta tarkoituksena olisi ostaa lähiaikoina uudet rinnalle kulkemaan, jotta voisi vähitellen totutella uusiin. Löytäisi vaan ne täydelliset niin avot! 🙂

  361. Nasu sanoo:

    Juoksuhousut 🙂

  362. Ipe sanoo:

    Juoksukengät tarvitsisin!
    irmeli.nieminen@hotmail.com

  363. Jelena sanoo:

    Sykemittari on ollu jo kauan must have. Hinta on estänyt oston. Nyt sais kivan alennuksen, jos vain arpaonni osuisi kohdalleni! 😀

  364. nonnu sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin juoksutakkiin.

  365. Nellukka sanoo:

    Juoksutakki olisi ostoslistalla jos onni olisi suosiollinen

  366. Siili82 sanoo:

    Uudet tossut olisivat tarpeen.

  367. Magda sanoo:

    Kiva arvonta! Nyt hankintalistalla on ekana kompressiosukat ja shock absorberin liivit. 🙂

  368. Myyris sanoo:

    Juoksu on kyllä mukavinta, kun varusteet on kunnossa. Tarttisin iphonelle käsivarsikotelon ja uudet shock absorber -liivit. 🙂

  369. hetu sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin uusien lenkkareiden hankintaan. Pidän lenkkeilystä, mutta en ole saanut satsattua uusiin jalkineisiin. Toista vuotta mennään kaverin vanhoilla lenkkareilla, jalat eivät ole kovin kiitolliset!

  370. A sanoo:

    Juomavyön ostaisin.

  371. Essi sanoo:

    2XU:n kompressiotrikoihin tai tukeviin urheiluliiveihin.

  372. LP sanoo:

    Uudet juoksukengät ois tarpeelliset.

  373. Tanja sanoo:

    Ehdottomasti uudet juoksuliivit, koska kengät tuli juuri hankittua 🙂

  374. Miimu sanoo:

    Mikäli arpaonni osuisi kohdalle, niin käyttäisin lahjakortin tähän: http://www.runforest.fi/polar-loop-aktiivisuusranneke.html Polar Loopin aktiivisuusrannekkeeseen.

  375. Lauralainen sanoo:

    Käyttäisin lahjakortin Niken Thermal juoksuhousuihin. Ihanaa kesää!

  376. Maiai sanoo:

    Paita ja liivit! 🙂

  377. Laura sanoo:

    Mulle tarttuisi nettikaupasta mukaan tällaiset Newlinen kivannäköiset juoksutrikoot: http://www.runforest.fi/newline-w-compression-tights.html 🙂

  378. Sonja sanoo:

    Käyttäisin rahat varmaan uusiin juoksukenkiin. Oon kuullut Asicseista hyvää mutta ei ole tullut vielä ostettua. Siellä oli myös ihanat juoksushortsit, jotka on vielä alessa 😛

  379. Mitruska sanoo:

    Sykemittarin ostaisin. 🙂

  380. Janttara sanoo:

    Tämä päällä kelpaisi juoksennella
    http://www.runforest.fi/nike-element-shield-juoksutakki-5946.html

  381. tuikku sanoo:

    Ehdottomasti uusiin juoksukenkiin. Haluaisin kerrankin saada ostettua kunnon juoksukengät pronaatiotuella, jotta jaksaisi taas innostua juoksemisesta eikä aina vain oikoa askeliaan 🙂

  382. Sofia sanoo:

    Uudet shortsit ostaisin! Oon koko kesän joutunut juoksemaan pitkissä housuissa, tuskallista puuhaa. Tai sit satsaisin uusiin kenkiin 🙂

  383. Krista sanoo:

    Ostaisin ehdottomasti laadukkaita urheiluliivejä, sillä niitä saa aina metsästää.

  384. Jenny sanoo:

    Katselin, että tuolta löytyisi sellaiset löysät vähän pidemmät juoksushortsit, joten sellaiset valitsisin! Naisten juoksushortsit tuppaa olemaan aina kovin lyhyitä, jolloin reidet hinkkaavat yhteen, joten täydellisiä juoksushorteja en ole vielä löytänyt.

Kommentoi