Helppo ja terveellinen supersmoothie

Kesäkuumalla smoothiet ovat mielestäni helppoa ja herkullista ravintoa. Kuumalla ilmalla ruokahalukin voi olla normaalia pienempi, jolloin kylmä ja raikas smoothie uppoaa helpommin. Olinkin todella iloinen, kun sain testiin puhdistamon uutuustuotteita. Sarja sisältää kolme maistuvaa smoothieta: Marjasmoothie, Vihersmoothie sekä Suklaasmoothie. Jokainen maku sisältää paljon erilaisia superfoodeja ja näiden avulla saa tehtyä smoothiesta kunnon ravintopommin!

DSC02709Alla olevassa kuvasta näkyykin jokaisen tuotteen sisältämät ainesosat ja kuten huomaatte on näissä todella monipuolisesti eri ainesosia. Itselläni ainakin helpottuu aamurutiinit, kun ei tarvitse ripotella jauhoja kymmenestä eri pussista ja purkista! Smoothiet valmistuvat nimittäin nopeasti ja vaativat lisukkeeksi vain pari muuta komponenttia. Ne sopivat myös sellaisenaan maustamaan makeuttamattoman proteiinijauheen.

DSC02705

Tänään valmistin välipalaksi marjasmoothien. Laitoin blenderiin mustikoita, vadelmia, omenasosetta sekä marjasmoothie-jauhetta. Maku oli erittäin marjaisa (heh heh) ja voi poijjaat, että maistui hyvältä rankan biitisillä makoilun jälkeen. 😀  Paketeissa oli myös reseptejä joita voi kokeilla jos oma mielikuvitus ei toimi ja haluaa vaihtelua.

DSC02708

Nämä olivat siis todella mieluinen juttu ja uskon että jäävät mun vakituiseen käyttöön! Onko joku muu testaillut näitä? Mitä piditte?

Tuotteet saatu blogin kautta

 

 

 


11 Responses to “Helppo ja terveellinen supersmoothie”

 1. anniina sanoo:

  Ei vitsi, näitä on kyllä pakko kokeilla! Mistä näitä saa ja paljonko maksaa?

  • ainor sanoo:

   Mä luulen että näitä saa luontaistuotekaupoista ja paikoista joissa myydään muitakin superfoodeja! 🙂

 2. Nimetön sanoo:

  Mistäkähän näitä mahtaa saada? Montako smoothieta yhdestä törpöstä tulee jos ohjeen mukaan tekee ja paljokohan on hintaa?

  • ainor sanoo:

   Mä luulen että näitä saa luontaistuotekaupoista ja paikoista joissa myydään muitakin superfoodeja!Hinnasta en osaa sanoa tarkkaa summaa mutta puhdistamon sivuilla taisi olla hinta 17 € 🙂 myös muita lisätietoja löytyy googlettamalla!

 3. Satu sanoo:

  Hyvältä kuulostaa! Mä teen joka aamu juomat neljälle henkilölle ja pilkkomisessa, monen pussin aukomisessa menee ikuisuus. Käytän usein Cocovin Marjaisaa jauhetta tms, mutta se on usein joka puolelta loppu. Täytyypä muistaa nuo seuraavalla Ekosopin reissulla.

 4. nina sanoo:

  Näitä en oo testannut, mutta multa löytyy Cocovin Marjaisa-marjarouheseos, jossa on aikalailla samat tavarat kuin tuossa marjasmoothiesetissä ja oon tykäänyt just smoothieissa ja tuorepuuroissa siitä. Toi Puhdistamon vihersmoothiepakkaus vois olla kyllä seuraava ostos!

 5. sini sanoo:

  Hei, vaikuttavat kyllä kokeilunkelpoisilta tuotteilta! Tiedätkö yhtään mistä noita voisi ostaa? 🙂 kiitos ja hyvää viikonloppua!

 6. Tiina sanoo:

  Kuulostaa hyvälle! Menee testiin! Mutta mitä Sä komponentteja Sä laittaisit tuohon vihersmoothie jauheeseen lisäks? 🙂

  • ainor sanoo:

   Sinne voi lisätä esim. tammenlehtisalaattia ja vissyä..jos haluaa hieman täyttävämmän setin niin omena ja avocado on myös hyviä vaihtoehtoja! 🙂

Kommentoi