Vaikka tietää niiden negatiivisen vaikutuksen, miksi pitää silti syödä?

Moikkamoi! Täällä vietellään viikonloppua Evijärjärvellä mökkeillen. Mä en itseasiassa ole mikään mökki-ihminen, mutta silloin tällöin on ihan ok tulla latailemaan akkuja luonnon helmaan. On ollutkin todella rentouttavaa hengailla ja nauttia keleistä, meinaan vaan joskus olla hieman levoton jos täytyy olla paikallaan pitkään..

Tällä viikolla oon vietellyt rennompaa treeniviikkoa. Kuten arvelinkin treenien vähentäminen helpottuu jatkuvasti loman edetessä, ja tällä viikolla päätinkin pitää pidemmän lepovaiheen, kun siihen tuli mahdollisuus. Ruokailut ovat menneet muuten ihan ok:sti, mutta nyt vloppuna on tullut syötyä suoraan päin pyllyä! :D Mikä siinä on, että vaikka tietää kuinka huono olo tulee, niin silti sitä tulee syöytä kaikkea turhaa..Toisaalta, kun on poissa kotoa ja ne omat ruuat ei ole saatavilla, on aina vaikeampi löytää hyviä vaihtoehtoja. En kuitenkaan jaksa olla niin nipo, etten suostu syömään sitä mitä on tarjolla. Lyhytaikaiset muutokset eivät kuitenkaan vaikuta niin pahasti etten sitä kestäisi.

IMG_6470_Fotor_CollageTällä hetkellä olo on aika kaukana tuosta kuvasta. :D Vaikka jotkin epäterveelliset ruoka-aineet maistuvat hyvälle sen hetken kun ne sulavat suussa, ei se ole sen huonon olotilan arvoista. Nyt se on jälleen huomattu! En ole käyttänyt maitotuotteita viime aikoina kovinkaan paljoa, myös gluteenipitoiset ruoka-aineet ovat jääneet vähemmälle. Nyt kun näitä molempia on tullut ”nautittua” huomaan niiden turvottavan ja epämiellyttävän vaikutuksen. Oloon vaikuttaa kyllä moni muukin asia kuin vain nämä kaksi. Syön normaalisti niin terveellisesti, että tällaiset poikkeavuudet huomaa olossa saman tien.DSC02516Odotan innolla, että pääsen jälleen omien ruokien pariin ja liikkumaan. Treenasin viimeksi tiistaina ja tuntuu, että siitä olisi ikuisuus! Olin kuitenkin suunnitellut pitäväni hieman pidemmän pätkän lepoa, jotta kroppa ehtii palautua kunnolla pitkästä keväästä. :)

Ensi viikolla suureen kulutukseen pääsee vihersmoothiet ja nuo muut aiemmassa postauksessa esitellyt supersmoothiet sekä muut ihanat ravintorikkaat ruuat.

Mukavaa  viikonloppua!


No Responses to “Vaikka tietää niiden negatiivisen vaikutuksen, miksi pitää silti syödä?”

  1. Avatar anne sanoo:

    Jos haluat viimeistellä turvotuksen ennen paluuta arkirutiineihin, niin voin lämpimästi suositella Teerijärven grillin antimia. Näillä hoodeilla kun olet. :) Hyvä ruoka, tosi nätit maisemat.

Kommentoi