Ruokaa, questbareja, treeniä ja superfoodeja

Heippa! Ajattelin tulla vielä jaarittelemaan tänne illan päätteeksi. Viikko on startannut taas aika treenipainotteisesti, kuinkas muutenkaan. Mulla tuli aamupäivällä pieni rako kalenteriin, kun asiakas joutui perumaan flunssan vuoksi. Päätin sitten treenata itseäni sen sijaan, vuoroon pääsivät jalat ja pakarat. Treeni koostui ainoastaan neljästä liikkeestä, sillä mulla oli ainoastaan tunti aikaa, lisäksi illalla odotti vielä kaksi jumppaohjausta. Kyykkäsin takakyykkyjä, askelkykkyjä, tein yhden jalan maastavetoja ja yhden jalan prässiä. Hyvä ja hikinen setti vaikka pienimuotoinen väsymys painoi eilisen 4,5 tunnin treenirupeaman jälkeen. 

DSC01568

DSC01566 DSC01567

Viime päivinä onkin mennyt ihan hyviä määriä ruokaa! Yllä olevan annoksen vetäisin napaan juuri äsken. Tällaisina päivinä täytyy syödä riittävästi, muuten niistä treenitunneista ei ole mitään hyötyä, jos kroppa vetelee liian suurilla miinuksilla. Kaikesta syömisestä huolimatta heräsin viime yönä kl. 5 ja aloin haaveilemaan Questbarista (!?). :D Mulla on menossa jo toinen paketti cookies&cream makua ja mä en tajua miten ne voi olla niin hyviä! Valehtelematta söisin niitä mielummin kuin suklaapatukoita. Makuasiat ovat aina makuasioista, mutta nuo ovat jotain täydellistä mun makuaisteille. Olin siinä sitten hereillä pari tuntia ja kuolasin tyynylle, kunnes nukahdin uudelleen seitsemältä ja heräsin ihan titityy kl 10:00. 

IMG_5320

Tilasin muuten uuden satsin iherbiltä viime perjantaina ja ne tuli eilen (maanantaina) kotiovelle. Sanoisin, että melko nopea toimitus. Oon yrittänyt pitää määrän patukka per päivä, mutta välillä hiukois kyllä vetästä toinenkin, varsinkin näin iltasella. Mä oon kyllä kans sellainen, että kun jumitun johonkin ruoka-kauteen, se meinaa aina lähtee hanskasta! On lettukausia, patukkakausia, karjalanpiirakkakausia, juuresmuusikausia ja vaikka mitä.

Maanantaina tuli toinenkin mieluisa yllätys kotiovelle, nimittäin uusi yhteistyökumppani Cocovi lähetti paketillisen superfoodeja! Pääsen oikeen kunnolla leipomaan ja kokeilemaan uusia luomuksia. Raakakakun leivonta on siintänyt mielessä jo pitkään ja nyt siihen olisi vielä entistä parempi syy. Mulla on lisäksi synttärit huomenna, joten kai sitä pitää viikonlopuksi jotain tekaista. Ruokanatsina en kuitenkaan tarjoa mitään epäterveellistä, vaan pakotan kaikki syömään mun omia teoksia. Eikö se ole niin, että synttärisankari saa päättää, haha. :)

DSC01565

Äsken kävin ohjaamassa Bodycombatin ja RPV:n, päivän hikoilut on hikoiltu oikeen urakalla. En tiedä mikä siinä on mutta tuon yhdistelmän jälkeen oon aina ihan uitettu koira. Laskiaistiistai näkyi hieman tuolla jälkimäiselllä tunnilla. RPV tapaa olla aivan täyteen buukattu, mutta tänään oli ”vain” 40 jumppparia ja loput taisi olla laskiaispullien kimpussa tai muissa riennoissa. ;)

Ensi viikolla vaihtuukin jo uudet LesMills-ohjelmat meidän salilla. Alkaakin jo hieman puuduttaa nämä vanhat ja mixaukset, joten uudet otetaan innolla vastaan. :)

Öitä <3

Superfoodit saatu blogin kautta.


No Responses to “Ruokaa, questbareja, treeniä ja superfoodeja”

 1. Avatar Tiina sanoo:

  Hei! Olisi kiva tietää enemmän, että miten käytät kaikkia noita superfoodeja, joista suurimmasta osasta mulla ei ole mitään hajua mihin/miten niitä tulisi käyttää ja syödä, korvataanko niillä esim. jotain ”tavallisia” raaka-aineita? :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Moi! Tulen kertomaan noista tarkemmin infoa ja miten käytän niitä itse. Superfoodeja tulisi käyttää monipuolisen ravinnon lisänä, ei korvaajana :)

 2. Avatar - sanoo:

  Kiitos postauksesta ja illanpuristyksestä! Mahtavaa intoa jaoit taas huomiseen aamutreeniin :) haluaisin kysyä aiempiin postauksiin liittyen kysymyksen. Olen vaihtanut kilpaurheilutreenit omiin vapaisiin treeneihin ja tarkoitukseni on saavuttaa elämäni kunto ja kiinteyttää kroppaa. Treenaan noin 10 kertaa/viikko (n. 15-20h). Kalorimäärää olen vähentänyt ja paino onkin pudonnut jo 5 kiloa. Nyt paino kuitenkin jumittaa.. Kaloreita tulee 1200-1500 per päivä, treeneissä kulutan 700-1000 kcal/päivä. Voiko kroppani jumittaa tästä yhtälöstä vai onkohan jossain muussa asiassa vikaa!? Kiitos jos ehdit vastaamaan :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Heippa ja kiitos! Vastasin juuri sun aiempaan kommenttiin, sehän olit sinä eikö? Ainakin ihan samanlainen kysymys :)

  • Avatar Ymmi sanoo:

   Mulla olis sulle tässä mun uusin bestselleri, ”miten voisin itseäni toistaa, toistaa, toistaa”

 3. Avatar niina sanoo:

  Saisko patukan ravintosisällön :-)

 4. Avatar RiikkaL sanoo:

  Kiva kuulla, että uudet quest barit on yhtä hyviä kuin näyttävät. Laitanpa tilaukseen samantien paketin.

  Ihanaa syntymäpäivää :)

 5. Hyvää synttäriä!!:)

 6. Avatar E.J. sanoo:

  tässä just läähätän noiden perään, pitäis olla tänään tai huomenna viimestään ovella :’D jos nuo ovat yhtä hyviä kuin cookie dought niin voi olla vaikee pitää sitä määrää 1patukka per päivä..

 7. Avatar Mira sanoo:

  Sain itsekin kyseisiä questbareja tänään laatikollisen ja voi taivas kuinka hyviä ne on!! Tekis mieli syödä heti useampi :D mutta ehkä odottelen seuraavaa patukkaa ainakin huomiseen :D ne kyllä vaan kuumottelee tuolla kaapissa melkoisesti..

 8. Avatar Jonnajon sanoo:

  Voi että mä himoitsen noita superfoodeja, vaikka suurinta osaa nyt löytyy kaapista! Innolla oottelen mitä kaikkee keksit noista vääntää :) Spirulina multa loppuukin just, siitepölystä on tullu yks vakkarituote, mulperit smoothien joukossa reenin jälkeen <3 Cocovin kookosöljystä en oikein pitänyt, menetin sydämeni Dr. Goergille. Tota Cocovin minttusuklaata en ookkaan maistanu, se goji oli yllättävän hyvää, vaikka eniten valmisraakasuklaista tykkään Conscious-merkkisestä. Ja hei, HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ! :)

  P.S Mulla välillä samanlaisia tuskailuita Questien kans (kerran nousin yöllä kesken unien syömään yhen xD) ja joskus oon kyllä sallinut itselleni useammankin päivässä esim. joskus iltaruoan päälle vielä patukan. Pari kertaa on menny överiksikin, myönnän. Koitan perustella sen itelleni niin, että jos syön kahta eri makua ni voin hyvin syödä joskus kaks päivässä ;D Ootko kokeillu lämmittää noita uunissa? Aivan tajuttoman hyvää! Joskus nautin tollasen protskulettujen kylkeen tai sitten mantelimaidon/raakamaidon kans vähän murojen tyyliin eli eka uuniin ja sit maidon joukkoon. Muutenkin noi Questit on niin loistavia, koska on niin monikäyttöisiä! Tosta raakamaidosta on kans tullu mulle pikkupahe, mutta ei se ainakaan vattalle sama oo kun jotkut kaupan maitotuotteet.

  • Avatar ainor sanoo:

   Hehe..Mulla käy päässä pieni reseptien suunnittellu all the time. Katsotaan mitä saan aikaiseksi ensi yrittämällä –> vloppuna :P

   En ole kokeillut lämmittää questeja, oon kyllä kuullut että on herkkua. Pitääpä muistaa joku päivä!

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Saako noita patukoita mistään suomesta??

Kommentoi