Polttava pepputreeni

Eilen tehtiin Even kanssa viikon perinteinen pakaratreeni, joka on yleensä ajoittunut perjantaille tai lauantaille. Tein maanantainakin alavartalotreenin ja eilen yritettiin hakea kunnon tuntumaa juuri pakaroihin. Viimeisen liikkeen jälkeen oikein särki takaliston lihaksia, joten täytyyhän tämä pistää jakoon myös teille. Meillä oli 3 liikeparia ja yksi liike tehtiin vain sellaisenaan. Jokaista liikettä 4 x 8-12. Pääliikkeessä haettiin aina kunnon poltteet ja liikeparilla vielä vähän enemmän mehuja pois. Merkkaan myös omat painoni, sillä niitä kysytään aika usein. :) 

1. Jalkaprässi pystysuoraan työntö smithissä (105 kg) + ”boksihyppy” penkille x 10 

2. Bulgarialainen kyykky aka yhden jalan kyykky (40kg)  + räjähtävä sammakkoloikka x 10

3. Sumo maastaveto (90 kg) 

4. Hipthrust aka lantionnosto penkkiä vasten (60 kg) + koirankusetus – jalan suoristus sivulle nilkkapainot jaloissa x 10 

Sellainen oli perjantain pepputreeni! Nyt lähden salille ohjaamaan hieman jumppia. Julkaisen eilisen arvonnan voittajan myöhemmin tänään. :)


No Responses to “Polttava pepputreeni”

 1. Avatar Jenni sanoo:

  Minkä mukaan kerrot nuo painot? Eli esim. oliko sulla smithissä 40kg/puoli + tangon paino vai tangon paino 20kg ja molemmilla puolilla 10kg :D?

  • Avatar ainor sanoo:

   Ne ovat siis kokonaispainot, esim 40 kg = tanko 20 kg + 10 kg per puoli :)

 2. Avatar Marjaana sanoo:

  Alkoi pakaroissa kuumottaa jo pelkkä lukeminen ;D

 3. Avatar Sartsa sanoo:

  Tein maanantain jalkatreenin tällä ohjeella ja oioioi nyt tuntuu. Pakko tehdä lihashuoltoo vielä illalla tai huomenna semmonen lihaslukko että ei pääse ylös sängystä :))) Kiitos Aino mahtavasta treenistä, nyt jaksaa mennä enkun yo-kuunteluun!

Kommentoi