Tilausohjeet iherb-verkkokauppaan sekä arvonnan voittaja

Heippa! Aina välillä tulee kyselyitä, kuinka iherbistä tilatessa tulisi toimia; tuleeko tullimaksuja ja millä toimitustavalla kannattaa klikata tuotteet kotiin. Olen tehnyt useita tilauksia kyseisestä nettikaupasta ja voisin kertoa hieman miten kannattaa tehdä jos haluaa välttää tullimaksut ja saada tuotteet mahdollisimman edullisesti kotiin.

En tiedä täysin tarkkoja tullirajoja (raja vaihtelee hieman kurssin mukaan), mutta kunhan loppusumma jää alle 45 dollaria ($) toimituskuluineen, ei tullimaksuja tule. Tilasin juuri pari boksia Quest Bareja ja tein siis kaksi erillistä tilausta. Yhden boksin hinnaksi toimituskuluineen iherbin kautta tulee 22 euroa eli n. 2 € per patukka. Halvin toimitustapa on Global Priority Mail by DHL, joka maksaa 4 $ eli  hieman alle 3 €. Paketin pitäisi tulla perille 10 päivän sisällä. Jos haluaa paketin nopeammmin koti-ovelle, kannattaa valita DHL Express- International toimitus, joka maksaa 8 $ eli hieman alle 6 €. DHL Expressillä paketti tulee 2-4 päivän sisällä. 

QST013_Xl

Itse tilasin toisen paketin nopealla ja toisen halvemmalla ja hieman hitaammalla toimituksella.

Tilaus maksetaan luottokortilla tai Visa Electronilla. Itselläni on toiminut myös tavallinen debit pankkikortti. Olen luonut oman tilin, joten aina kun kirjaudun sisään, on kaikki tietoni valmiiksi siellä, eikä tarvitse näpytellä kortin numeroita uudelleen joka kerta. Googlaamalla löytyy myös helposti erilaisia alennuskoodeja ja tietääkseni uudet tilaajat saavat 10 $ alennuksen.

Tilasin uutuusmakua :)

Tilasin uutuusmakua :)

Noniin ja sitten eiliseen arvontaan! Ensinnäkin täytyy sanoa, että VAU! En tiennytkään, että mulla on näin aktiivisia lukijoita. Ihan mahtavaa! Luin kaikkien teidän ilmoittamat treenit ja tuli todella hyvä fiilis. Jos joku kaipaa motivaatiota, niin käykää lukaisemassa tuo kommenttiboksi läpi. ;)

Arvoin voittajan random.org sivustolla ja voittajaksi selviytyi kaimani Aino! 

”Käytiin poikaystävän kanssa vetämässä mahtava jalkareeni salilla jo ennen koulun alkua! Se on totta että täytyy vaan järjestellä, jos ilta on täynnä, reeni tehdään aamulla :) reenaan noin 9 kertaa viikossa vaikka olenkin kiireinen kirjoituksiin valmistautuva lukiolainen.”

Onnea Aino! Lähetän sinulle sähköpostia, jotta voidaan laittaa kalenteri postiin. 

Mukavaa lauantaita!


No Responses to “Tilausohjeet iherb-verkkokauppaan sekä arvonnan voittaja”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Ei oo totta! Sama henkilö täällä kirjoittelee, joka aikasemmin pyysi iHerbistä tilausohjeita. Luulin, että olit jo unohtanut aiheen, mutta nähdessäni tämän postauksen piristit lauantai-iltaani suuresti!! iso kiitos Aino:-)! oot kyllä huippu tyyppi ja mahtava esikuva jokaiselle:) Tilipäivää odotellessa ja enköhän minä sitten uskalla laittaa tilausta menemään;)

 2. Avatar -.-.-.-.-. sanoo:

  tää meni äsken johonki tosi vanhaan postaukseen vahingossa. mut kysymys oli että mitä teen väärin ku aamureenien jälkeen, koko päivä meinaa mennä iha unessa:D

  Esim tänäänki oli pump60+spinn45 putkeen, jota enen olin nukkunu 8 tunnin yö-unet ja vetäny puuroo aamupalaks nassuu. Salilta ku pääsin söin suht nopeesti, mutta silti tuntuu et vois vaa nukkua loppupäivän. Vaikka nukkuisin pikaset päiväunet, on olo silti tokkurainen. Mulla on suht hyvä, kunto että siitä se tuskin johtuuu. Onko vaan niin että aamureenit ei sovi mulle? Tosi mälsää, koska oon monesti töissä 15-22, jolloin aamureeni ois just hyvä, mut en uskalla yleensä tehä sitä ku sit työpäivä tuntuu väsymyksen takia entistä hirveemmältä.

  • Avatar ainor sanoo:

   Hei! Hmm.. aika vaikea sanoa mistä asia voisi johtua kun en tiedä kokonaiskuvaa? Tuleeko väsymys vain aamutreenien jälkeen?
   Ehkä kroppasi ei ole tottunut aamutreeneihin ja reagoi siksi niin, jos ravintopuoli on kunnossa ja syöt riittävästi, saat kaikki ravintoaineet ja nukut riittävästi niin luulisin, että ongelma katoaa kyllä ajan kanssa. :)

 3. Avatar Elena sanoo:

  Hei! Ihan ensimmäiseksi haluaisin kiittää sua tästä sun blogista. Olen lukenut tätä jo aika kauan, ja olen saanut todella paljon motivaatiota tämän blogin ansiosta, joten kiitos! :) Nyt ajattelinkin kysyä sinulta hieman neuvoa, jos tästä ei ole liikaa vaivaa.:)

  Eli olen nuori (16-vuotias) tyttö. Liikunta on aina ollut osana elämääni, ainakin jollakin tapaa. Tanssia harrastin pienempänä muutaman vuoden, ja nyt olen harrastanut juoksua pari vuotta. Olen nyt kuitenkin alkanut miettimään kuntosalia. Tavoitteenani olisi ensin kiinteytyä vielä hieman, ja sitten kasvattaa lihasmassaa. Olen kuitenkin aivan hukassa kuntosalitreenaamisen suhteen, siis ohjelmien, toistojen yms kanssa! Netistä olen yrittänyt paljon lukea juttuja, mutta enhän mä noista mitään ymmärrä. Suositteletko sinä aloittelijalle kaksi- vai kolmijakoista treeniohjelmaa? Jos aloitan kaksijakoisella, niin monta kertaa viikossa se olisi suotavaa tehdä?

  Kiitos paljon jos viitsit auttaa!:)

  • Avatar ainor sanoo:

   Hei ja kiitos :)
   Salijako kannattaa tehdä sen mukaan montako kertaa tulee treenaamaan salilla viikossa. Jos käyt esim kahdesti salilla, ihan yksi kokovartalon ohjelma, jossa tehdään suuret lihasryhmät läpi on myös hyvä vaihtoehto. Jos kertoja on useampia, voi jakaa ohjelman kahteen tai kolmeen. Suosittelen lämpimästi että pyydät saliltasi apua asian kanssa. Monilla saleilla tehdään henk.koht saliohjelma jonka avulla saa hyvän startin. :)

 4. Avatar pauliina sanoo:

  Mitä mieltä olet 5:2 dieetistä? Olen ajatellut itse kokeilla sitä, sillä se tuntui kaikista realistisimmalte vaihtoehdolta (: kokeilin muuten noita sinun tekemiä lohkoperunoita joista kerroit aiemmin. Niistä tuli Tosi hyviä ja koko muu perhe tykkäsi myös. Eikä vienyt paljon aikaa (:

  • Avatar ainor sanoo:

   No en kyllä itse suosittele sitä, en yleensäkään suosi mitään erikoisdieettejä, sillä tuloksia voi saada paljon helpommin ja pysyvämmin. Toki se on jokaisen oma valinta millaista ruokavaliota käyttää! :) Kiva jos perunat maistuivat!

 5. Avatar Jenna sanoo:

  Jes, kiitos tästä postauksesta. Nyt äkkiä tilaan Quest barei!:-)

 6. Avatar Mira sanoo:

  Hei jes kiitos ohjeista! Saa tuolta hieman halvemmalla tilattua kuin fitnesstukusta! Ja kerro heti oliko uutuusmaku hyvää, kun olet maistanut!(;

 7. Kiitos mahtavasta blogista. Olen ollut vasta vähän aikaa seuraajasi, mutta tänne on aina yhtä mukava palata. Myös tämä postaus oli hyödyllinen ja laitan oman tilaukseni menemään, kunhan osaan päättää mitä makua tilaan koko laatikollisen. Tilasin Fitnesstukusta muutamaa sorttia koekäyttöön.

  Tullimaksuihin on pakko tehdä pieni korjaus. Rajat muuttuivat vuoden 2013 alussa http://www.tulli.fi/fi/tiedotteet/asiakastiedotteet/yhteiset/as_tiedote_20121017_1/index.html?bc=11399 Arvonlisäveroa kannetaan, kun tavaroiden arvo ylittää 22 euroa (aikaisemmin 43,45 euroa). Ainahan tilaukset eivät tietysti jää tullin haaviin.

  • Avatar ainor sanoo:

   Heippa ja kiitos kovasti Riina! Kiitos tarkennuksesta tulliverojen kanssa, olen itse säästynyt tulleilta aina kun summa on ollut alle 45$. Täytyy lukaista tuo laittamasi linkki tarkemmin.

  • Avatar Meow sanoo:

   Höpshöps, nyt on pakko korjata, koska tämä on väärää tietoa elintarvikkeiden osalta. Elintarvikkeita voi tilata arvonlisäverottomasti, kunhan loppusumma toimituskuluineen on max. 35,70 euroa.

   Arvonlisävero tulee maksettavaksi, jos sen arvo on 5 euroa tai enemmän. Elintarvikkeita koskee normaalia alhaisempi alv-prosentti: 14 % (eikä yleinen 24 %). Siksi elintarvikkeita voi tilata suuremmalla summalla kuin esim. kosmetiikkaa, ennen kuin 5 euron alaraja kannettavalle verolle ylittyy. Jos tilaat 35,70 eurolla (sis. toimituskulut), arvonlisäveron määrä jää alle perittävän määrän alarajan, joten et joudu maksamaan mitää ylimääräistä (35,70 x 0,14=4,998).

   Lisää aiheesta: http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/julkaisut_ja_esitteet/asiakasohjeet/ostaminen_ulkomailta/tiedostot/019_yksityish.pdf

   • Avatar Meow sanoo:

    …dollariraja vaihtelee sitten luonnollisesti hieman kurssin mukaan. :)

    • Avatar Anumaaria sanoo:

     Just näin kuten Meow sanoikin. No worries Aino ja muut (minä mukaan lukien, tilaus tulossa ;) ). :)

 8. Avatar Eerika sanoo:

  Täälläkin yksi innokas lukija, joka sai viimein QuestBar-tilauksen vetämään iHerbiin. Kiitos tilausohjeista sekä erittäin motivoivasta blogista!

 9. Avatar Veera sanoo:

  Moi osaaks sanoo mikä/mitkä sun suosikkimaku/maut on ollu noista patukoista? :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Moi! Chocolate chip cookie dough, cookies&cream sekä raspberry whitechocolate! :)

   • Avatar Veera sanoo:

    Uuuu jea! Thänks :) ! En osannut oikein valita makua kun ekan kerran tilasin ja tilasinkin makua coconut&cashew, ei menestynyt eli ei tilaukseen jatkossa :P Toivottavasti näistä joku nappaa paremmin!

 10. Avatar Oona sanoo:

  Moi! Kiitos mahtavasta blogista, tätä on kyllä mukava lueskella

  • Avatar Oona sanoo:

   Voi tätä iPadia! Loppuviestini on jostain syystä jäänyt pois :D tarkoituksenani oli siis kysyä, että kun tilaat iHerbistä, niin minkä maan valitset, onko tärkeää valita iso-Britannia, vai käykö USA myös?
   Kiitos jos ehdit vastailla! :)

   • Avatar ainor sanoo:

    Heippa! Siis mihin pitää valita maa? En muista tuollaista kohtaa lainkaan? :D

    • Avatar Oona sanoo:

     Kun avaa normisti iHerbin sivut, niin siinä heti logon alapuolella voi vaihtaa maata. Itselläni oli käytössä USA ja ehdinkin jo laittaa tilauksenkin menemään :) pohdin siis tätä sen takia, ettei minulle tarjoutunut sitä halvempaa toimitusvaihtoehtoa, josta kirjoitit, vaan jouduin valitsemaan sen kalliimman (8$), vaikka eihän sekään nyt niin paha ole :) olin vain hieman hämmentynyt tilausta tehdessäni, mutta paketin pitäisi pian saapua eikä vielä ole ainakaan mitään ongelmia tullut :D

 11. Avatar Mira sanoo:

  Hei pakko vielä kysäistä, että kun tilasit tuolla hieman hitaammalla toimituksella, niin kauanko paketin tulemisessa kesti? Ja tuodaanko sekin kotiovelle vai noudetaanko jostain? Tilasin itsekin kahdessa erässä ja toisen nopealla toimituksella ja toisen tuolla hitaalla…nopealla toimituksella paketti on jo perillä, mutta tuolla hitaalla ei ole kuulunut mitään! Vaikka tilauksesta on jo ainakin tuo 10 päivää… :D

  • Avatar ainor sanoo:

   Moi! Nyt en tarkalleen muista kauanko siinä meni, mutta voi olla että meni yli 10 päivää. Sekin tuotiin kotiovelle, tosin en ollut kotona silloin ja hain paketin postista. :)

 12. Avatar Ohje sanoo:

  Kiitokset ohjeesta!

 13. Avatar iherb tilaus sanoo:

  Miksi et ole laittanut omaa iherb alennuskoodia / linkkiä sivuille? Sulla on kuitenkin hyvin paljon lukijoita ja varmasti joku haluaisi tukea sua tilaamalla sun alennuskoodilla.

  • Avatar ainor sanoo:

   Jaah, en tiedä. Saanko mä siitä jotain hytyä vai? Ei ole tullut mieleenkään. :D

   • Avatar WOW123 sanoo:

    omaa alennuskoodia kannattaa promota, koska kaikki muutkin tekevät niin. Ei sillä rikastu mutta tuo se muutaman dollarin vuodessa. Esimerkiksi iherbin oma koodi on wow123 ja sulla on varmasti myös joku ton tapainen. Katso vaikka sähköpostistasi iherb tilausvahvistuksesta, siinä ne sitä koodia markkinoi englanniksi että ”seuraava tilauksesi saattaisi olla ilmainen” ja ”näin jaat coupon codea” jne jne.

    Tuossa on englanniksi juttua iherb rewardsista ja pystyt generoimaan oman koodin iherb linkin perään -> http://rewards.iherb.com/promoting-tips#customurls
    Kirjaudu sinne sisään omalla koodilla ja iherb salasanalla. sieltä näet paljonko olet tienanut rewardseja. Katso tarvittaessa muiden iherbaajien blogeista lisätietoja siitä miten homma toimii…

    Sori jos sekavasti kirjoitettu mutta toivottavasti sait ideasta kiinni.

Kommentoi