Testissä One Power sekä One Testo

Moikka! Posti toi taas uusia tuotteita Fitnessgurulta ja tällä kertaa sain uudistetun One Powerin sekä One Testo-pakkauksen. Älkää pelätkö, en aio alkaa käyttää testoa, se on tuolle poikaystävälle, joka onkin jo ehtinyt kokeilla tuotetta hetken.DSC01319One Power lupaa tuoda energiaa ja auttaa keskittymään treenin aikana. Tuote sisältää aminohappoja, kreatiinia ja beta-alaniinia, jotka yhdessä auttavat saamaan maksimaalisen lihaskasvun, palautumisen,voimaa sekä kestävyyttä. Kokeilin tuotetta lauantaina salitreenin yhteydessä ja ainakin jaksoin vetää hyvillä voimilla treenin läpi, vaikka takana oli paljon treeniä sisältänyt viikko. Tuo pieni kupillinen kannattaa sekoittaa aika suureen nestemäärään, tarkoitan sellaista normaalin kokoista sheikkeriä. Itse laitoin aika vähän vettä, koska mulla oli kiire saada homma mahdollisimman nopeesti alas, ja se maistui aika kitkerältä. Poikaystävä sekoitti tuon yhtenä päivänä ja se maistui ihan appelsiinilimsalle ilman happoja. Yhdessä annoksessa on vain 7 kcal. 

DSC01321

One Testo on siis nimensä mukaisesti miehille tarkoitettu lisäravinne. Se on testosteronibuusteri, joka lisää ja optimoi hormonitasoja. One Testo lisää voimaa, lihasten kokoa, kestävyyttä ja tehoa.  Tuote on kuitenkin luonnolinen ja se ei ole dopingia! Huomattiin juuri eilen, että tällä tulee ihan jäätävä pumppi, siis lihaksiin. :D Kuuri kestää 20 päivää ja tulen kertomaan lisää vaikutuksista, jos miespuolisia lukijoita kiinnostaa!?

Kävin tänään aamupäivällä pumppailemassa käsiä. Treenivuorossa olivat olkapäät, hauikset ja ojentajat. Teen tämän treenin yleensä kiertoharjoitteluna niin, että pyöritän kolmea liikettä, kullekin lihasryhmälle yhtä. Teen yleensä kolme tai neljä patteria, jolloin liikkeitä tulee yhteensä 9-12. Treeniin meni tasan tunti lämmittelyineen, rullailin myös hieman alavartalon lihaskalvoja auki ennen treenin aloittamista. Niin ihanan tuskallista! ;)

Nyt olisi aika lähteä takaisin töihin, illan rupeama koostuu Bodycombatista ja RPV:stä, johon mulla on uusi lämppäri! Jeeh, tulkaapa jumpalle. :)

DSC00833

 


No Responses to “Testissä One Power sekä One Testo”

 1. Avatar Jenna sanoo:

  Moikka! Tää ei nyt liity tähän aiheeseen mutta osaisitko vastata.. Oon hankkinut personal trainerin itelleni mutta se ei tunnu tietävän. Eli siis olen saanut vauvan ja syntymästä on n. 6kk. Saanko tehdä jo vatsalihasliikkeitä normaaliin tapaan, kunnolla istumaannousuja jne..? Se mun PT ei laittanut mun ohjelmaan muutakuin yhden vatsalihasliikkeen ( staattinen pito ) vaikka nimenomaan mun tarkoitus on päästä eroon tästä ylivenyneestä löllöstä.. Eikö pitäisi silloin tehdä vähän tehokkaampaa treeniä? Se ei tiedä asiasta mitään ja pelaa kuulema varman päälle ettei ”vatsassa repeä mikää”, mutta voiko se olla mahollista että repeäisi? Puoli vuotta kumminkin juuri tulee täyteen. Toivottavasti sait jotain selkoa tästä höpötyksestä :D

  • Avatar ainor sanoo:

   Moikka! Luulisi että 6 kuukaudessa vatsalihakset ovat jo palautuneet, mutta ennen kuin alat treenaamaan voit toki voit tarkistaa suorien vatsalihasten palautumisen raskaudenaikaisesta venyneestä tilasta.jos PT:si ei osaa tarkistaa voit kysyä neuvolassa asiasta :)

  • Avatar Lotta sanoo:

   Ei nyt ihans sama asia, mutta mun äidillä korjattiin 20v sitten tapahtuneen synnytyksen johdosta tullut vatsalihasrepeytymä, eli ommeltiin vatsalihakset takas yhteen, ja mamma ainakin sai 6kk vatsatreenikiellon siks, ettei ne repee uudelleen. Eli voisin kuvitella että suht samaa suositellaan synnytyksen jälkeenkin :)

 2. Avatar Tanja sanoo:

  Tuo One Power kuulostaa siltä että sitä voisi kokeilla. Olen itse käynyt salilla jo jonku aikaa tarkoituksena saada enemmän lihasta kun olen aikas laiha muuten. Niin aattelin kysyä että kannattaako minun aloittaa One Powerin käyttö ja kun puhuit edellisessä postauksessa että jauheissa on 300-500 kcal niin paljon tässä One Powerissa on? En ole ikinä kokeillu mitään jauheita yms. Niin osaatko sanoa mistä voisi saada hyvä tietoa? :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Moi! Tosiaan 7 kaloria on annoksessa One Poweria, kirjoitin sen tekstiinkin :) Tuo 300-500 kaloria mitä kirjoitin koski tosiaan palautumisjuomia. Noissa FG:n heroissa on vaan 100-120 kcal, eli ei paljon mitään!

 3. Avatar Puuha-Pete sanoo:

  Ilman muuta haluan tietää, kerro vaan millaiseksi raivopääksi se poikakaveris muuttui tuon kuurin jälkeen. Kuulun takuulla sun lukijoiden vähemmistöön mut mukava jos viitsit kirjoittaa. Uudet jutut kiinnostaa aina. Periaatteessahan poikakaveris parran ja karvoituksen pitäs alkaa kasvamaan suurteholla ;)

  • Avatar ainor sanoo:

   Jees, kiva kuulla että täällä käy miespuolisiakin lukemassa. Kerron sitten tarkemmin jos se pimahtaa ja muuttuu ihan raivopääksi :D Haha.

 4. Avatar Iiris sanoo:

  Vinkkailisitko olkaliikkeitä? :) Mulla on muutama, mut niitä on tullu veivattua jo aikalailla!

 5. Avatar hshhu sanoo:

  oisko mahollisuuta saada videota tosta uuesta lämpästä:)

  • Avatar ainor sanoo:

   No en tiedä jos jaksan alkaa kuvaamaan koko lämmittelyä, en usko että niin monia kiinnostaa :D Katson jos keksin jotain muuta jumppajuttua mistä kirjoittaa!

Kommentoi