Näin voit kokeilla erilaisia lisäravinteita ennen ostoa

Heippa! Oletteko kuulleet uudesta Activeboxista? Activebox tippuu postilaatikosta kerran kuukaudessa hintaan 9,90 €/kk. Laatikko sisältää erilaisia näytteitä lisäravinteista. Boxin avulla pääsee kokeilemaan paljon erilaisia tuotteita ennen kuin päättää tilata, usein suuren purkin esim. proteiinijauhetta. Kätevää vai mitä?

DSC01305

Activebox tarjoaa asiakkailleen uusimmat tuotteet fitnessmaailmasta. Jokainen yksityiskohta boksissa on hyvin harkittu ja perusteellinen. Jokainen tuotemerkki ja tuote on tarkkaan valittu. He toimittavat laadukkaita tuotteita, riippumatta siitä onko kyseessä pieni erikoistunut tuotemerkki tai markkinasuosikki.

DSC01306Sain eilen ensimmäisen laatikkoni ja kuvissa näettekin sisällön. Mukana oli patukkaa, treenilatureita ja erilaisia proteiinipusseja. Mukana tulee lappu, missä kerrotaan mitä tuotteet ovat ja kuinka niitä käytetään. 

Lisää infoa ja tilaukset voi tehdä Activeboxin kotisivuilla. Pääsette sinne täältä.

Tämä on yhteistyöpostaus, joka on suoritettu yhteistyössä Activeboxin kanssa. Tuote saatu blogin kautta. 


4 Responses to “Näin voit kokeilla erilaisia lisäravinteita ennen ostoa”

  1. Nimetön sanoo:

    Pitäisikö lisäravinteita käyttäessä käyttää pidemmänaikaa saman valmistajan tuotetta? Onko hyötyjä/haittoja jos ei käytä tiettyä lisäravinnetta säännöllisesti, vaan kokeilee aina jotain uutta? Kiitos 🙂

    • ainor sanoo:

      Mun mielestä ei ole väliä jos käyttää pitkään samaa merkkiä tai vaihtelee usein. 🙂

  2. Alexia sanoo:

    Hei! Onko sinulla kokemuksia tästä activeboxista kuinka luotettava on? Tilasin nimittäin viime viikolla luottokortillani kyseisen boxin ja eilen tuli soitto pankista että luottokortti on kopioitu ja se on katkaistava.. Toki voi olla jostai muustakin mutta muuta en ole viimeaikoina luottokortilla maksanut

    • ainor sanoo:

      Moi! Tunnen ihmiset jotka hoitaa tätä activebox juttua ja he ovat ehdottomasti luotettavia. Onpa harmillinen juttu :/

Kommentoi