Blueberry cheesecake ice cream

Mustikkajuustokakun makuinen jäätelö. Kuulostaako hyvältä?

Tiedättekö, kun kokeilee ja kehittelee uusia reseptejä, useimmiten ne epäonnistuvat tai niistä tulee ok tavaraa. Silloin kun todella onnistuu kehittämään jotain todella hyvää, mutta silti terveellistä, osuu napakymppiin. Mielestäni onnistuin hommassa tänään ja kehitin suussasulavan herkullisen jäätelön.

Huono valotuksen vuoksi väri on kuvassa outo, oikea väri oli lila

Huonon valotuksen vuoksi väri on kuvassa outo, oikea väri oli lila

Reseptiin tarvitaan vain kolme ainesosaa ja valmistus oli todella nopeaa. Käytin jäätelökonetta, mutta homma onnistunee ilmankin. En ole oikein tyytyväinen nykyiseen jäätelökoneeseeni, joka on siis merkkiä OBH Nordica. Jäätelö jää keskeltä löysäksi ja jäätyy tiukasti reunoihin kiinni. Rapsuttamalla jäätyneet kohdat ja sekoittamalla ne sulaan, saan kuitenkin hyvän jädekoostumuksen. Onko teillä heittää vinkkiä oikeasti hyvästä jäätelökoneesta?

Blueberry Cheesecake Ice Cream:

Kaavi kookosmaidon päältä paksu osa ja vatkaa se vaahdoksi. Lisää loput aineet sekaan ja laita jäätelökoneeseen/pakkaseen jäätelöitymään.

DSC01175

ennen jäätelöitymistä

One Egg on hyvänmakuinen proteiini joka on valmistettu munanvalkuaisista. Yksi purkki vastaa 233 munanvalkuaista. One Egg on mainio proteiininlähde niille, joille laktoosi tai maitotuotteet eivät sovi, mutta myös niille, jotka haluavat vaihdella proteiininlähteitä saavuttaakseen parhaan lihasmassan kasvun ja palautumisen. Yhdessä kauhallisessa on 100 kcal ja 22 g proteiinia.

Mielestäni tämä maku oli todella makea ja sellaisenaan juotavaksi se oli omaan makuun liikaa. Leivontaan taas tämä sopii loistavasti! Tuotetta voi käyttää resepteihin joihin käytetään kanamunia ja saada herkullisen maun mukana.

one-egg-blueberry

Fitnessguru-tuote on saatu blogin kautta


3 Responses to “Blueberry cheesecake ice cream”

  1. Lovina sanoo:

    Tarkoittaako tuo ”lisää loput aineet sekaan” sitä, että laitetaan pelkästään proteiinijauhe ja mustikat sekaan vai lisätäänkö myös se nestemäisempi osuus kookosmaidosta? 🙂

    • ainor sanoo:

      Lisätään siis vain jauhe ja mustikat, ei enää nestettä. Kaavin kuitenkin maidosta kaiken paksun materiaalin käyttöön 🙂

Kommentoi